2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Cok gecmş olsun canım benm sabaha kadar sürdü ama bebişin iyi olduğunu duyunca umursamadım :)) sürekli bi ağrı idi gelip gecen bi şekilde değildi :/

Yavas yurudukten sonra zarari olmaz siye dusunuyorum birde ilk 12 haftayi atlattik ya Allahin izniyle.. Cunku ilk aylarda zararli dusuk riski oluyor ama yine tedbirli olmak lazim tabi :)

Aynen canım evet yavaş yavaş oldukça ii. Allaha Şükür ilk 3 ayıda atlattık bakalım en rahat 3 ile 6 aylık dönemmiş :))

Kızlar doktor bana b 12 vitamin verdi ama reçetede hamileler kullanamaz yazıyor kullananlar var mı hiç kafam karıştı

Merhaba kızlar. .Bugün kontrolum vardi .herşey yolunda çok şükür.
Doktorum coldsea kill oil omega3 önerdi.
Ayrica elevit ve ferrumfort demir ilaci verip folik asite devam etmemi söyledi.
Saglik ocagindanda monovit d vitamini verdiler.doktorum kullanabilirsin dedi.
Sizlerden coldsea kill oil omega 3 kullanan varmi....

Arkadaşlar merhaba yarın adetinin ikinci günü ve doktora test yaptircam hormon testi dışında ne yapıyor birde alttan bakuyormu

Ben marnicap omega 3kullaniyorum cnm Doktorum verdi

Kizlar ya bana doktor ilk haftalarda cigkofte yeme demisti.. Ama bu ara eksili eksili canim cok istiyor esim de yedirmiyor.. Bir zarari olur mu cidden acaba bi fikri olan var mi?

Kizlar ya bana doktor ilk haftalarda cigkofte yeme demisti.. Ama bu ara eksili eksili canim cok istiyor esim de yedirmiyor.. Bir zarari olur mu cidden acaba bi fikri olan var mi?
Etsiz çiğköftenin zararı olmz diye biliyrm ben yedim bikaç kere, etli olunca sıkıntı

Ben de yedim bikç kez çok canım istedi etsiz çiğ köftenin zararı olmaz ama çok sık yeme tabi bi oturuşta da çok yeme canım çünkü malum bağırsaklar zaten hassas :)

Gunaydin Kizlar Benim canim acaip fasulye tursusu istiyor. Buralarda bulamadik. Bir arkadasim alistirdi beni ama simdi ona ulasamiyorum. Yatiyorum kalkiyirum aklima geliyor ( nerde bulabilirim.

Benim yuzumden cani isteyen arkadaslardan ozur dilerim. Ama benim hic akkimdan cikmiyor. Demin kahvaltida bile esime diyorum. Keske olsaydi da yeseydim diye

Gunaydin Kizlar Benim canim acaip fasulye tursusu istiyor. Buralarda bulamadik. Bir arkadasim alistirdi beni ama simdi ona ulasamiyorum. Yatiyorum kalkiyirum aklima geliyor ( nerde bulabilirim.
Canım ya karadenizli birini bulman lazım biz bu sene koymamıştık. Koysam gönderirdim sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…