- 10 Aralık 2015
- 32
- 34
- 3
- 45
baktırmadım..40 gün sonra gel dedi dr..bir kaç küçük test yaparız dedi o kadar..=(Cok geçmiş olsun. Kanda pihtilasmaya baktirdin mi. Allah yardımcımız olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baktırmadım..40 gün sonra gel dedi dr..bir kaç küçük test yaparız dedi o kadar..=(Cok geçmiş olsun. Kanda pihtilasmaya baktirdin mi. Allah yardımcımız olsun...
Aslında hamilelerin kendi isteği dışında günlük 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diye bir hakki var. Ben molalar hariç 9 saat çalışıyorum senin ne kadar çalışma suren. Ben yakında bu hakkimi kullanacağım inşallah bi cesaret edipte söylersembenim iznim yoktu zaten calismaya devam :) ustelik islerde yogun olsun Rabbim sabrini veruyor hemde calisinca vakit geciyor.benimde bulantim ve bas agrim devam ediyor
inşallah canım inşallah hele bu mide bulantisiyla yemek yemek yapıp yemek zorunda kalmak resmen işkence hafif azaldı ama bitmiyor bulantı offff offffffBen de senin gibiyim. Yurtdışında yalnızım. Hormonlarla yalnızlık birleşince çok fena oluyor. Hayatımda neredeyse hiç ağlamayan ben sürekli aklıma ailem gelince hüngür hüngür ağlıyorum. Geçecek bu günler de inşallah...
Ben iki gündür yaptığım yemeği de yiyemiyorum. Patates haşlayıp yiyorum sadeceinşallah canım inşallah hele bu mide bulantisiyla yemek yemek yapıp yemek zorunda kalmak resmen işkence hafif azaldı ama bitmiyor bulantı offff offffff
Olmaz canım su çok önemli. Sıcak su iç çay içer gibi. Üstüne de kraker vs ye.kızlar hiccc sıvı tuketemiyorum 11 hafta bitti sizce bi sorun olurmu günde 2 bardak ancak
Kaç haftalıksın?Ben iki gündür yaptığım yemeği de yiyemiyorum. Patates haşlayıp yiyorum sadece
Hem de nasıl tüm enerjimi sömürüyor grip, eşime de bulaştı o benden fena oldu. Evden tamamen silinip gidene dek uğraşıcaz belli ki.Çalışmak iyi geliyor tabi insan kendini daha az dinliyor böyle ama tüm güne dayanamıyorum.Derslerimin bir kısmını arkadaşa vermem gerekiyordu çok iyi oldu benim için de. İnşallah böyle devam eder programım.Evet canım demir ilacı
, yatmadan aldım bir problem olmadı. Decavit de bugün gelecek.
Grip ekstra yorgunluk vermiştir canım ya. İnsan alışıyor. Ben 6 da kalkiyorum 7 de okul başlıyor. Hem daha kolay doğum yaparız çalıştıkça.
Cumartesi günü cinsiyeti öğrenmek için kontrole gidicez kızlar çok heyecanlıyımm nasıl geçicek vakittt
Allah kolaylık versin canım bizim o tatil bile bir nebze iyi geldi bana.Çalışmayınca da çok dinliyor insan kendini.Şahsen ben öyleyimBaş ağrıları bende de var her gün bir fasıl uğruyor sağolsunbenim iznim yoktu zaten calismaya devam :) ustelik islerde yogun olsun Rabbim sabrini veruyor hemde calisinca vakit geciyor.benimde bulantim ve bas agrim devam ediyor
9,5 hafta.Kaç haftalıksın?
40 gün çok uzun değil mi ya ayda bir çağırmaları gerekiyo sankibaktırmadım..40 gün sonra gel dedi dr..bir kaç küçük test yaparız dedi o kadar..=(
Günaydın sabahçılar kendini belli ediyor:)Günaydın güzel anneler. Nasılsınız?
Mesai 7 de başlıyor. Boş dersim olunca bir bakayım dedim.Günaydın sabahçılar kendini belli ediyor:)
kızlar hiccc sıvı tuketemiyorum 11 hafta bitti sizce bi sorun olurmu günde 2 bardak ancak
Hepimiz birer ultrason cihazı alalım en iyisi.