• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

benim iznim yoktu zaten calismaya devam :) ustelik islerde yogun olsun Rabbim sabrini veruyor hemde calisinca vakit geciyor.benimde bulantim ve bas agrim devam ediyor
Aslında hamilelerin kendi isteği dışında günlük 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diye bir hakki var. Ben molalar hariç 9 saat çalışıyorum :( senin ne kadar çalışma suren. Ben yakında bu hakkimi kullanacağım inşallah bi cesaret edipte söylersem :D

Ben de senin gibiyim. Yurtdışında yalnızım. Hormonlarla yalnızlık birleşince çok fena oluyor. Hayatımda neredeyse hiç ağlamayan ben sürekli aklıma ailem gelince hüngür hüngür ağlıyorum. Geçecek bu günler de inşallah...
inşallah canım inşallah hele bu mide bulantisiyla yemek yemek yapıp yemek zorunda kalmak resmen işkence hafif azaldı ama bitmiyor bulantı offff offffff

kızlar hiccc sıvı tuketemiyorum 11 hafta bitti sizce bi sorun olurmu günde 2 bardak ancak :(

Evet canım demir ilacı

, yatmadan aldım bir problem olmadı. Decavit de bugün gelecek.

Grip ekstra yorgunluk vermiştir canım ya. İnsan alışıyor. Ben 6 da kalkiyorum 7 de okul başlıyor. Hem daha kolay doğum yaparız çalıştıkça.
Hem de nasıl tüm enerjimi sömürüyor grip, eşime de bulaştı o benden fena oldu. Evden tamamen silinip gidene dek uğraşıcaz belli ki.Çalışmak iyi geliyor tabi insan kendini daha az dinliyor böyle ama tüm güne dayanamıyorum.Derslerimin bir kısmını arkadaşa vermem gerekiyordu çok iyi oldu benim için de. İnşallah böyle devam eder programım.
Yaaaa erkek bebiş mi geliyor yoksaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Nasıl belli oldu doktor nasıl hareket ettirdi.Bizimki hiiiç mevzu bile etmedi çok merak ediyorum ve herkes kız olacak diyor (sanırım çirkinleştim:KK61:) erkek olursa çok şaşıracağım ama sağlıklı olsunlar yeter:KK68::KK68:

Cumartesi günü cinsiyeti öğrenmek için kontrole gidicez kızlar çok heyecanlıyımm nasıl geçicek vakittt:anneadayı::KK46:

Ayy ne güzel ne güzel hadi bakalım heyecanla bekliyoruz ilk cinsiyeti:21::21::KK9::KK9::KK6::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

benim iznim yoktu zaten calismaya devam :) ustelik islerde yogun olsun Rabbim sabrini veruyor hemde calisinca vakit geciyor.benimde bulantim ve bas agrim devam ediyor
Allah kolaylık versin canım bizim o tatil bile bir nebze iyi geldi bana.Çalışmayınca da çok dinliyor insan kendini.Şahsen ben öyleyim:KK66:Baş ağrıları bende de var her gün bir fasıl uğruyor sağolsun:KK51:

Günaydın hepinize uzun zamandır takip ediyorum artık bende yazayım dedim arada sızılarım olmasa unutacağım hamile olduğumu hiç bişi olmayıncada korkuyorum birşey olmuşmudur diye. Nasıl geçecek bu 6 ay bilmiyorum sürekli dra gitmek istiyorum Bu arada bende öğretmenim geçen hafta tatil dolaylısıyla memleketteydim dayanamadım kontrole gittim dr genital bölgede kabarıklık var büyük ihtimal ikili testte cinsiyeti öğrenirsinz dedi hadi hayırlısı hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum

Günaydın kızlar... Ben de baş ağrısıyla uyanınca okula gitmedim 2 gün rapor alıcam. Yarında kontrolüm var. Ders programım iğre ötesi 19 saat dersim var 8 5 okuldayım

Günaydın herkeseeee:anneadayı::KK52::KK68:
Nasılsınız ben de baş agrısı dısında iyiyim çok sükür.Sabahları midem bulanmaya başladı.Sonradan midesi bulananlardan mı olacagım acaba? ?
F Ftszynp canım iskence gibi olmuş,konussan düzeltemezler mi?
Ya benim hep gidip minnağımı göresim var.Kontrole de cok var nasıl dayanıcaz:mad:

kızlar hiccc sıvı tuketemiyorum 11 hafta bitti sizce bi sorun olurmu günde 2 bardak ancak :KK43:

ben de günde maksimum 4 bardak su içebiliyorum o da ilaçlarımı içmek için... pöfff n'olacak bilmiyorum, portakal yiyorum her gün, onda da su var diye avutuyorum kendimi..

Günaydın herkeseeee:anneadayı::KK52::KK68:
Nasılsınız ben de baş agrısı dısında iyiyim çok sükür.Sabahları midem bulanmaya başladı.Sonradan midesi bulananlardan mı olacagım acaba? ?
F Ftszynp canım iskence gibi olmuş,konussan düzeltemezler mi?
Ya benim hep gidip minnağımı göresim var.Kontrole de cok var nasıl dayanıcaz:mad:
Hepimiz birer ultrason cihazı alalım en iyisi. :anneadayı:
Hele ikili de görünce çok daha fazla merak edecek aşık olacaksınız. Diğerlerinde tortu gibiydi. Allah'ım isteyen dileyen herkese nasip et. Çok muhteşem bir duygu. Sen gittin mi kontrole?

Back