Hususi mi öyle yapılmış? İki günün bile boş olabilir rahatlıkla.Günaydın kızlar... Ben de baş ağrısıyla uyanınca okula gitmedim 2 gün rapor alıcam. Yarında kontrolüm var. Ders programım iğre ötesi 19 saat dersim var 8 5 okuldayım
Benim de ense kalinligina baktı 1.3 muş çok şükür burun kemiği Fln da ok dedi ..herşey yolunda ınş.Ben ikili test istemiyorum dedim.aldırmayı dusunmuyorsan hiç gerek yok dedi zaten dr. Inş senin sonuçların da çok iyi gelir :))Canım ben bugün yaptırdım. İyi dedi doktor ense kalınlığını, burun kemiği de oluşmuş. Kalp atışı vsye baya ilgilendi. Kan tahlili verdim sonuçları haftaya çıkacakmış. Üstümden çok yük kalktı. Allah herkesin bebeğine sağlık, uzun ömür versin.
Amiiiin canım.Ya evet hep bakasım var,orda görünce evet ya icimde bu melek diyorum.Diger türlü idrak edemiyor insan.Canim 11+1 de gitmistim yani 12.haftanın icinde.Doktor simdi yyapabiliriz diyip yapmısti.Renkli ultrason degildi ama daha netti görüntü,hareket ediyordu,elini yüzüne götürüyordu icimi eritti melegim.Yüzünü filan net görmedik yani.Zaten yüz üstü duruyordu burun kemiginden de bahsetmedi hic.Hepimiz birer ultrason cihazı alalım en iyisi.
Hele ikili de görünce çok daha fazla merak edecek aşık olacaksınız. Diğerlerinde tortu gibiydi. Allah'ım isteyen dileyen herkese nasip et. Çok muhteşem bir duygu. Sen gittin mi kontrole?
Gözün aydın cok sevindim,hepimizin bebisleri sağlıklı olsun inşallah.Meraba kızlar ikili test sonucumu öğrendim şükür herşey çok iyi çıkmış darısı sizlerin başına hepiniz hayırlı güzel haberler alırsınız insallah
Bi yarım günüm boş onda da nöbet var. Boş güne sıcak bakılmıyor okulda.. Bu dönem idare edeceğiz artık.Hususi mi öyle yapılmış? İki günün bile boş olabilir rahatlıkla.
Amin cnm inşallah cumlemizinAmiiiin canım.Ya evet hep bakasım var,orda görünce evet ya icimde bu melek diyorum.Diger türlü idrak edemiyor insan.Canim 11+1 de gitmistim yani 12.haftanın icinde.Doktor simdi yyapabiliriz diyip yapmısti.Renkli ultrason degildi ama daha netti görüntü,hareket ediyordu,elini yüzüne götürüyordu icimi eritti melegim.Yüzünü filan net görmedik yani.Zaten yüz üstü duruyordu burun kemiginden de bahsetmedi hic.
Gözün aydın cok sevindim,hepimizin bebisleri sağlıklı olsun inşallah.
Ben ogrenemedim henüz çok uğraştı ama bacaklarını açmadıKızlar herkesin sonucu iyi cıkmış gözünüz aydınnn bnde cinsiyet öğrenmeye gittim dr erkek dedi haftaya kesinleştircek ama erkek görünüyo dedi bakalım var mı başka cinsiyet öğrenen var mııı
Canım anneler. . Günlerdir elim gitmedi yazamadim.. 9+4te bebeğimin kalp atışlarını alamadık. Bebeğimi aldılar.. çok çok çok kötüyüm sizi üzme için yazmıyorum Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın benim meleğim cennete gitti sizden isteğimhamilesiniz nolur bana dua edin çok çokihtiyacım var Rabbim bir daha böyle aciyasatmasin beterinden saklasın. Tez ve hayırlı zamanda bana sağlıklı bir evlat nasip etsin..
benimde 8 saat cnm, fiziki olarak zorlayici degil ztn kariyer memuruyum sadece isim zihinsel olarak yoruyor.Aslında hamilelerin kendi isteği dışında günlük 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diye bir hakki var. Ben molalar hariç 9 saat çalışıyorumsenin ne kadar çalışma suren. Ben yakında bu hakkimi kullanacağım inşallah bi cesaret edipte söylersem
Ay çok harika ya. Anne buradayım diyor. İnşallah bize de nasip olur. Takvim tam haftan mi?İlk tekmeyi yedim kizlarkalp atisini duyduktan sonra bu en guzel hismiss en yakin zamanda sizde hissedersiniz inss
Gözün aydın canım ben şimdiden arada çok hafif baloncuk gibi bişey hissediyorum ama bebek mi emin olamıyorum. Yine de çok güzel sabirsizlaniyorum tam anlamıyla hissetmek için :)İlk tekmeyi yedim kizlarkalp atisini duyduktan sonra bu en guzel hismiss en yakin zamanda sizde hissedersiniz inss
Canım Allah razı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli yavrunu kucağına almak nasip etsin. Duani eksik etme benden şimdi gördüm bebeklerimizin arasında 1 gün varmış benim de 5 eylül görünüyordu.. Rabbim inşaAllah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin dua et bana olur mu ismim hatice Kübra. .canım çok üzüldüm..Allah sabırlar versin sana...Herşey Allahtan o verdi o aldı ne diyebiliriz ki...Inşallah en kısa zamanda sağlıkla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder Rabbim... Allahım sana güç kuvvet versin sağlık versin canım..en kısa zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle...
Günaydın canım endişeli olduğumuz için normalmiş. Hiç kafana takma mana çıkarma. Dua oku yat yine. Allah sağlık esenlik versin.Günaydın kızlar... Kötü kötü rüyalar sonucu bu saatte ayaktayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?