2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

GAMZE_2014 benim de 11. Haftada filan geçmişti. Sonra muayne vardı iyiydi bir sorun yoktu canım. Aklına kotu bisey getirme iyidir inşallah.
@yasam21 bende bugün farkettim ucu kuru gibiydi çatlak gibi. Ben ayva çekirdeğini suda bekletip jöle gibi oluyor suyu. Onu sürmek göğüs ucu yaralarına iyi geliyor diye duydum. Bugün annemde kalıyorum ama yarin evde deneyecegim suya koymuştum çekirdekleri.

Canim cok sagol rahatliyorum boyle okudukca biliyorum cok evham yapiyoruz ama elde degil iste.Allahim hepimize saglikli sihhatli evlatlat nasip etsin

Canım istersen bi araştır ana havuç çok fazla yene istersen a vitaminin fazla alınmasının iyi olmadığını okumuştum bir yerden

sende iyki varsın canim

Bence randevunu bekle az kalmis. Benim ilk bastan beri cok agriyordu sonra gecti bir ara, ben de tedirgin olmustum. Cok sukur bebek iyi. Bide anlamadigim bir sekilde yine basladi. Goguslerim yara gibi dokunamiyorum. Normaldir herhalde
Benimde öyleydi canım göguslerim lierac sürdüm geçti. Bebe yağı falan da surebilirsin. Uçları çatlıyordur muhtemelen.

Günaydın güzel anneler. Allah herkese hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin. Dilerim dualarınız kabul olur.

Ben göbeğim için ve bacaklarım için (en azından başlangıçta) bebe yağı alıp kullanmaya başlamıştım. Ama aklıma takıldı bir bakayım dedim neymiş içeriği diye. Şu yazı oldukça açıklayıcı oldu linki aşağıda ama kısacası ham petrol ve gazdan üretildiği ve ciltten atılamadığı için iç organlara kadar etkilemesi.

http://klasikyoga.com/bebek-yaginin-zararlari/

Son düzenleme:
İyi aksamlar hanımlar...benim bebeğinde Turner sendromu çıktı. Pazartesi tahliye edilecek. İnşallah siz bebeklerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza...
Cok gecmis olsun Cnm.Allah sabir versin.ikili testte mi cikti acaba ense kalinligi kacti? Ben ikili test yaptrmadim da

Canım anneler. . Günlerdir elim gitmedi yazamadim.. 9+4te bebeğimin kalp atışlarını alamadık. Bebeğimi aldılar.. çok çok çok kötüyüm sizi üzme için yazmıyorum Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın benim meleğim cennete gitti sizden isteğimhamilesiniz nolur bana dua edin çok çokihtiyacım var Rabbim bir daha böyle aciyasatmasin beterinden saklasın. Tez ve hayırlı zamanda bana sağlıklı bir evlat nasip etsin..

Ay inanamıyorum canım ya. Allah sabır versin, sağlıklı bebeğini en kısa zamanda göndersin. Acını tahmin dahi edemem.
Allah büyük sabır versin.

Cok gecmis olsun Cnm.Allah sabir versin.ikili testte mi cikti acaba ense kalinligi kacti? Ben ikili test yaptrmadim da
Canım ben bugün yaptırdım. İyi dedi doktor ense kalınlığını, burun kemiği de oluşmuş. Kalp atışı vsye baya ilgilendi. Kan tahlili verdim sonuçları haftaya çıkacakmış. Üstümden çok yük kalktı. Allah herkesin bebeğine sağlık, uzun ömür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…