- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
Amin canim benim duani eksik etme benden.. İnşaAllah Rabbim birdaha böyle acılar yaşatmasin beterinden saklasin.. Dua edin nolur bana Rabbim dayanma gücü versin... biliyorum gözümün yaşı evladımi kucağıma almadan dinmicek inşaAllah Rabbim bana da nasip etsinAy inanamıyorum canım ya. Allah sabır versin, sağlıklı bebeğini en kısa zamanda göndersin. Acını tahmin dahi edemem.
Allah büyük sabır versin.
A
Amin canim benim duani eksik etme benden.. İnşaAllah Rabbim birdaha böyle acılar yaşatmasin beterinden saklasin.. Dua edin nolur bana Rabbim dayanma gücü versin... biliyorum gözümün yaşı evladımi kucağıma almadan dinmicek inşaAllah Rabbim bana da nasip etsin
Allah sabır versin. Dayanma gücü versin. İnşallah en kısa zamanda mucizenizi yollar.Canım anneler. . Günlerdir elim gitmedi yazamadim.. 9+4te bebeğimin kalp atışlarını alamadık. Bebeğimi aldılar.. çok çok çok kötüyüm sizi üzme için yazmıyorum Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın benim meleğim cennete gitti sizden isteğimhamilesiniz nolur bana dua edin çok çokihtiyacım var Rabbim bir daha böyle aciyasatmasin beterinden saklasın. Tez ve hayırlı zamanda bana sağlıklı bir evlat nasip etsin..
Teşekkür ederim canim bi sorun olmasinda. Kendimi fazla dinlememeye gayret edicem artik becerebilirsem :))Merak etme Cnm 10_11. Haftada benim de oyle olmustu.Sonra tekrar basliyo ama hafif sekilde
Allahim en kisa zamanda hayirlisiyla tekrar nasip etsin canim sanada sabir versin. Cok cok gecmis olsunCanım anneler. . Günlerdir elim gitmedi yazamadim.. 9+4te bebeğimin kalp atışlarını alamadık. Bebeğimi aldılar.. çok çok çok kötüyüm sizi üzme için yazmıyorum Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın benim meleğim cennete gitti sizden isteğimhamilesiniz nolur bana dua edin çok çokihtiyacım var Rabbim bir daha böyle aciyasatmasin beterinden saklasın. Tez ve hayırlı zamanda bana sağlıklı bir evlat nasip etsin..
Amin canim benim insaAllah Allah razı olsun.. İnşaAllah canım ne güzel dua ettin Rabbim sana da bebegine sağ salim kavuşmak nasip etsin. Önce tedavi olmam lazım canım rahmim de perde varmış onu aldırmam lazim üniversitede aldırmadan hamile kalmasın demiş doktor eşime nasıl olcak ne kadar beklicez bilmiyorum.. beklemekte zor Rabbim inşaAllah mükafatıni verir de hayırlısıyla kavusurum yavruma...Amin canım Allah hayırlı evlat versin hatta ikiz versin. İçimden öyle geçti. Üzülme diyemem acını yaşa sonra gelecek sağlıklı bebeklerin için kendini hazırla. Kürtajdan sonra rahim kendini yenilediği için hamile kalma şansın yüksekmiş. Korunma önerdi mi doktor?
Allah razı olsun canım amin... duani eksik etme benden..Allahim en kisa zamanda hayirlisiyla tekrar nasip etsin canim sanada sabir versin. Cok cok gecmis olsun
Canım dua et bana benim bebeğim de Eylül'ün 5 inde olcakti iki gün vardı bebeklerimizin arasında Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.. unutma beni dua et bana nolurAllah sabır versin. Dayanma gücü versin. İnşallah en kısa zamanda mucizenizi yollar.
Cnm hiç moralini bozma bende yaşadım bu olayı çok üzüldüm çok yiprattim kendimi ama sen üzülme allahim tekrar nasip etti bana çok şükür çokta sağlıklı şuan sanada nasip edecektir umudunu yitirme sakın kötü dusunme hiç çok geçmiş olsun cnmCanım anneler. . Günlerdir elim gitmedi yazamadim.. 9+4te bebeğimin kalp atışlarını alamadık. Bebeğimi aldılar.. çok çok çok kötüyüm sizi üzme için yazmıyorum Rabbim herkesin yavrusunu kendine bağışlasın benim meleğim cennete gitti sizden isteğimhamilesiniz nolur bana dua edin çok çokihtiyacım var Rabbim bir daha böyle aciyasatmasin beterinden saklasın. Tez ve hayırlı zamanda bana sağlıklı bir evlat nasip etsin..
canım cok gecmis olsun.Allah bir daha gostermesin insaallah tez vakitte yeniden saglıklı bir bebişin olur.Oyyy
Canım dua et bana benim bebeğim de Eylül'ün 5 inde olcakti iki gün vardı bebeklerimizin arasında Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.. unutma beni dua et bana nolur
Amin canim inşaAllah unutma beni dua nda olurmu.. Rabbim hayırlısıyla yavrumu kucağıma almak nasip etsin insaAllah..Cnm hiç moralini bozma bende yaşadım bu olayı çok üzüldüm çok yiprattim kendimi ama sen üzülme allahim tekrar nasip etti bana çok şükür çokta sağlıklı şuan sanada nasip edecektir umudunu yitirme sakın kötü dusunme hiç çok geçmiş olsun cnm
Ami
Amin canim benim insaAllah Allah razı olsun.. İnşaAllah canım ne güzel dua ettin Rabbim sana da bebegine sağ salim kavuşmak nasip etsin. Önce tedavi olmam lazım canım rahmim de perde varmış onu aldırmam lazim üniversitede aldırmadan hamile kalmasın demiş doktor eşime nasıl olcak ne kadar beklicez bilmiyorum.. beklemekte zor Rabbim inşaAllah mükafatıni verir de hayırlısıyla kavusurum yavruma...
İnşallah cnm tez zamanda kucağına almayı nasip eder rabbimAmin canim inşaAllah unutma beni dua nda olurmu.. Rabbim hayırlısıyla yavrumu kucağıma almak nasip etsin insaAllah..
Dua edeirm tabi hiç etmez miyimOyyy
Canım dua et bana benim bebeğim de Eylül'ün 5 inde olcakti iki gün vardı bebeklerimizin arasında Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.. unutma beni dua et bana nolur
Hayır canim gayet iyiydi hiç bi sıkıntı yoktu bi hafta önce gördüm bi sorun yok dedi doktorum kontrole gittim bi hafta sonra bebeğim büyümüş haftasına göre gelişmiş. Ama kalp atışı yoktu. Benim hiç ağrım sancım olmadıDua edeirm tabi hiç etmez miyimpeki kontrolde mi anladılar. Öncesinde bir farklılık mı hissettin
Çok zor. Allahım dayanma gücü versinHayır canim gayet iyiydi hiç bi sıkıntı yoktu bi hafta önce gördüm bi sorun yok dedi doktorum kontrole gittim bi hafta sonra bebeğim büyümüş haftasına göre gelişmiş. Ama kalp atışı yoktu. Benim hiç ağrım sancım olmadı
Korkma canım Rabbim inşaAllah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almak nasip etsin.. Ben çok dua ettim çok tevekkül ettim Rabbim hakkımda hayırlısını ver dedim.. Demek ki hayırlısı buymuş Rabbim bebeğimi benden daha çok sevmiş.. İnşaAllah Rabbim bidaha böyle acılar yaşatmaz.. hayırlısıyla inşaAllah tez zamanda benimde kucagimi doldurur...Çok zor. Allahım dayanma gücü versinben de korkuyorum. Endişe telaş hiç bitmiyor ki. 3 Hafta önce kontrol vardı şimdi haftaya pazartesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?