2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

A
Ay inanamıyorum canım ya. Allah sabır versin, sağlıklı bebeğini en kısa zamanda göndersin. Acını tahmin dahi edemem.
Allah büyük sabır versin.
Amin canim benim duani eksik etme benden.. İnşaAllah Rabbim birdaha böyle acılar yaşatmasin beterinden saklasin.. Dua edin nolur bana Rabbim dayanma gücü versin... biliyorum gözümün yaşı evladımi kucağıma almadan dinmicek inşaAllah Rabbim bana da nasip etsin

Amin canım Allah hayırlı evlat versin hatta ikiz versin. İçimden öyle geçti. Üzülme diyemem acını yaşa sonra gelecek sağlıklı bebeklerin için kendini hazırla. Kürtajdan sonra rahim kendini yenilediği için hamile kalma şansın yüksekmiş. Korunma önerdi mi doktor?

Allah sabır versin. Dayanma gücü versin. İnşallah en kısa zamanda mucizenizi yollar.

Allahim en kisa zamanda hayirlisiyla tekrar nasip etsin canim sanada sabir versin. Cok cok gecmis olsun

Ami
Amin canim benim insaAllah Allah razı olsun.. İnşaAllah canım ne güzel dua ettin Rabbim sana da bebegine sağ salim kavuşmak nasip etsin. Önce tedavi olmam lazım canım rahmim de perde varmış onu aldırmam lazim üniversitede aldırmadan hamile kalmasın demiş doktor eşime nasıl olcak ne kadar beklicez bilmiyorum.. beklemekte zor Rabbim inşaAllah mükafatıni verir de hayırlısıyla kavusurum yavruma...

Oyyy
Allah sabır versin. Dayanma gücü versin. İnşallah en kısa zamanda mucizenizi yollar.
Canım dua et bana benim bebeğim de Eylül'ün 5 inde olcakti iki gün vardı bebeklerimizin arasında Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.. unutma beni dua et bana nolur

Cnm hiç moralini bozma bende yaşadım bu olayı çok üzüldüm çok yiprattim kendimi ama sen üzülme allahim tekrar nasip etti bana çok şükür çokta sağlıklı şuan sanada nasip edecektir umudunu yitirme sakın kötü dusunme hiç çok geçmiş olsun cnm

Oyyy

Canım dua et bana benim bebeğim de Eylül'ün 5 inde olcakti iki gün vardı bebeklerimizin arasında Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.. unutma beni dua et bana nolur
canım cok gecmis olsun.Allah bir daha gostermesin insaallah tez vakitte yeniden saglıklı bir bebişin olur.
bir nedeni var mı peki neden olmus drlar acıklama yaptı mı

Amin canim inşaAllah unutma beni dua nda olurmu.. Rabbim hayırlısıyla yavrumu kucağıma almak nasip etsin insaAllah..

Aldır canım perdeyi, sonra bir bakmışsın ki bebişin bizimkilere kardeş olmuş. Dermansız dert olmasın yeter ki. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Yeniden hamile kalınca buraya da yaz mutlaka. Merak ederiz seni.

Amin canim Rabbim kimseye göstermesin çok zor.. şimdilik çift rahim olmam sebep gibi çünkü doktor ameliyattan sonra perdeyi aldırmadan hamile kalmasın demiş çarşamba günü gideceğiz doktora bakalım ne dicek.. hayırlısıyla inşaAllah tez zamanda kurtulum sağ salim evladıma kavusurum..

Amin canim benim insaAllah.. O günleri göstersin Rabbim.. sanırım biraz beklememiz gerekecek ama inşaAllah kurtulurum şu perdeden de sağ salim kavusurum yavruma Rabbim nasip etsin inşaAllah La Lune

Amin canim benim insaAllah.. O günleri göstersin Rabbim.. sanırım biraz beklememiz gerekecek ama inşaAllah kurtulurum şu perdeden de sağ salim kavusurum yavruma Rabbim nasip etsin inşaAllah La Lune

Oyyy

Dua edeirm tabi hiç etmez miyim peki kontrolde mi anladılar. Öncesinde bir farklılık mı hissettin

Dua edeirm tabi hiç etmez miyim peki kontrolde mi anladılar. Öncesinde bir farklılık mı hissettin
Hayır canim gayet iyiydi hiç bi sıkıntı yoktu bi hafta önce gördüm bi sorun yok dedi doktorum kontrole gittim bi hafta sonra bebeğim büyümüş haftasına göre gelişmiş. Ama kalp atışı yoktu. Benim hiç ağrım sancım olmadı

Çok zor. Allahım dayanma gücü versin ben de korkuyorum. Endişe telaş hiç bitmiyor ki. 3 Hafta önce kontrol vardı şimdi haftaya pazartesi var

Çok zor. Allahım dayanma gücü versin ben de korkuyorum. Endişe telaş hiç bitmiyor ki. 3 Hafta önce kontrol vardı şimdi haftaya pazartesi var
Korkma canım Rabbim inşaAllah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almak nasip etsin.. Ben çok dua ettim çok tevekkül ettim Rabbim hakkımda hayırlısını ver dedim.. Demek ki hayırlısı buymuş Rabbim bebeğimi benden daha çok sevmiş.. İnşaAllah Rabbim bidaha böyle acılar yaşatmaz.. hayırlısıyla inşaAllah tez zamanda benimde kucagimi doldurur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…