2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Ben 3. Ayımı bitirdim son 15 günde 1.5 kilo aldım. Midem sürekli kazındığı için gece bile yemek yemeye başladım.

Ben 3 kilo verdim canım endişe etme ilk üç ay kilo almayi onermiyor zaten doktorlar

Valla bana test mest demedi ilk gebelikte sorun olmuo biz öbür gebelik lerde bişi olmasın die ıgne yapioruz dedi. Ama nie ilkinde olmuo da sonrakilerde sorun oluo onu anlamadım sormak da aklıma gelmedi açıkçası. Bole iste kafayı takıcak bi durum diil dedi

Merhaba arkadaslar,bende bir suredir giremedim.Maalesef bebegimi 11.haftada kalbinin durmasi sebebiyle kaybettim..Rabbim hepinize kucagina almayi nasip etsin..Bir onceki melegimide 5.5 aylik erken dogumda kaybetmistim.1 ay yasamisti=(Hepinizden dua bekliyorumm=(

Allah sabır versin. En kısa zamanda mucizenizi size yollasın inşallah

Allah sabir versin canim. Ins en kisa zamanda kucagina bi bebis alirsin...

Canım geçmiş olsun allah sabır versin.. En kısa zamanda rabbim hayırlısıyls yeniden bir bebek nasip etsin sana.

Allah sabır versin nedenini araştırdınız mı acaba nedenmiş

Cnm cok gecmis olsun.Allah bir daha yasatmasin.benim de 3 kaybim var suan 12 haftaligim.Sen bunu yazinca cok uzuldum korktum.nedeni neydi acaba bu kadar ileri bi haftada kaybetmenin

Allah sabır versin canım inşallah bir an önce kucağın sağlıklı hayırlı bi evlatla dolar inşallah en kısa sürede yeniden müjdeli haber alırsın

Allah sabır versin ,tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin

Çünkü ilkinde vücut daha ona karşı bi tepki gösteremiyo canım ikinci çocukta ilk durumdan vücut bağışıklık kazanıp senin vücuduna giren kan uyuşmazlığı olan bebeği yabancı bi madde olarak algılıyor ve o şekilde reaksiyon gösteriyor

İnsan korkuyor ya benim son randevum 7+3 günlükkendi. Tüp bebek doktorum bir ay sonra gel dedi. 11+12 de gidiyorum inşallah. Bu aralıkta aksi bir durum olsa haberimiz bile olmayacak

Kızlar çok evham yapıyrz ama bunun bi belirtisi olmaz mı? Yani Allah kimseye vermesin düşük yada kalp atışının durmasının vücutta bi belirtisi olmaz mı? Yoksa bizim her hafta doktora gidip bebeği kontrol etmemiz lazım bu evhamla

Haklısınız ya düşük de genelde kanama aşırı ağrıyla falan anlaşılıyor ama kalbi duranlar sanırım belli etmiyor kendini. çünkü arkadaşta gebelik belirtilerinin hala devam ettiğini söylemişti

Gebelik belirtileri bitiyormuş birdenbire.
Ben en çok onu okudum belirti olarak.

Evet doktorlar endişe etmeyin herhangi bir kanama,öncesinde düşük filan yoksa tedirgin olmayın,ikinci gebeliği ilgilendiriyor zaten onun için de iğne var diyorlar.İkinci Hamilelikte buna karşı antikor oluşuyor ve bebeği etkileyebiliyormuş.
Çok geçmiş olsun,Allah hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…