Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar annem anne olmak böyle bişey işte şimdiden içindekini korumak istiyosun merak ediyosun başına bişey geldi mi diye diyo bütün hayatın boyunca hep böyle hissediceksin sadece alışıcaksın artık evham yapmaya diyo yani normal kızlar Allahın izniyle hepimiz alalım kucağımıza bebeklerimizi verelim burdan güzel haberler hastane çıkışı setlerimizi karyolalarımızı seçerken konuşmayı nasip etsin Allah bize
Ayy hadi konuşalım.Erkek de kız da baş göz üstüne tabi de sanki kız daha ağır basıyor bende.Geçen gün rüyamda altın gördüm eşim bakmış kız bebeğe işaretmis,hayırlısı bakalım.Ama erkek bebekler de pek bi sevdiriyordu kendini.Sen de kız hissediyomussun bakalım ne olacakHadi başka şeyler konuşalım havamız dağılsın. Bebekler hissediyor unutmayın.
Evet cinsiyet tahminlerini alalım mı? Bizim kontrol pazartesi belki bir tahmini olur doktorun.
Çok sevindim canım darısı başımıza inşallah.yarın benim de kontrolüm var 2 li test ben de dusunmuyorum ama iyi şeyler duymaya ihtiyacım varKızlar ben de dün gittim doktora 13 hafta bitmek üzere ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum doktoruma da söyledim o da zaten anne karnında bi işlem yapılamıyor eğer aldırmayacaksan bakma dedi ama Ense kalınlığına ve bebeğin durumuna baktı gayet iyi görünüyor dedi Ense kalınlığını da 1,5 olarak ölçtü.3 ün üzeri risk teşkil eder dedi
Telefonda hemen ilac vermesinin sebebi ne ki acaba. Ben doktora gittim akintim cok dedim alttan muayene etti olur o akinti onemli bsy gozukmuyor dedi. Sonra benim icim eahat degil dedim kultur yapti anca oyle. Ilac falan da vermedi akinti olmasi normal koruyucu o akinti dedi.Hayirli gunler kizlar.. Akinti sebebiyle doktorumu aradim bana vajinadan alinan bir fitil onerdi. Kullanip kullanmamak konusunda kararsizim. Kullanan arkadaslar rica etsem deneyimlerini yazabilir mi?
Ben erkek bebek gordum ruyamda. Bugday tenli tombis yanakliydiRüyamda kız bebek verdiler, bnim gönlüm de kızdan yana. Tabii en doğrusunu Allah bilir.
Hepimiz hayırla kucağımıza alalım bebeklerimizi.
Canım erkek olursa mehmet arslan kız olursa ışıl deniz ya da ipek deniz düşünüyoruz rabbim nasip ederse ..İsim işi cok zor,biz hiçbir şey belirlemedik.İki cinsten de sağlıkla,hayirla nasip etsin Rabbim ikisinin de tadı ayrı sanki :) Siz ne düsünüyorsunuz isim olarak?
Benim de randevum pazartesi. Ve devlet hastanesi olduğu için eşimi almamıştı bir defa.en son gittiğimde benim esim bu mutluluğu hic yasayamayacak mı illa özel.doktora mi gitmemiz lazim girebilmesi için demiştim :) o da bi daha ki gelişinde eşinde gelsin ona da gösterelim dedi :) benim etrafımdakilerin çoğunluğu kız hissediyorum diyor. Özellikle patronun tanıdıgi bi eczacı var ona bi ilaç soracagim dedim hamile misin dedi ve kız dedi. Onun tahminleri yüzde 99 tutuyormuş :)) Onlar tahmin yapıyor ama içimden ilk geçen sağlıklı olsun gerisi boş diyorum :) bende fb hcg ye gore 50 üzeri çıkanlar da kız olma ihtimalinin yuksek olduğunu duydum benimki 91diHadi başka şeyler konuşalım havamız dağılsın. Bebekler hissediyor unutmayın.
Evet cinsiyet tahminlerini alalım mı? Bizim kontrol pazartesi belki bir tahmini olur doktorun.
Bana elevit ve kan ilacı vereceğini söyledi. Pazartesi tekrar yazarım ama.Bu arada doktor bana artık bu ilacı kullan diyip gyno ferro sanol diye bi ilaç verdi.Kan ilacıymış.İçinde demir+ folik asit+ b12 vitamini var. Senin vitamin ihtiyaçlarını da karşılayacak bu,genelde doğuma kadar tavsiye ediyorum dedi.Siz de kullanıyordu musunuz ya da yeni ilclarinizi da paylaşın olur mu?
Ooo isimler de hazırmış. Biz daha tam karar veremedik.Kızlar ben rüyamda altın yüzük pembe lif ve en son annemin bana beyaz dantel örtüler aldığını gördüm. Ben kıza yoruyorum ama ilk olduğu için hepsi kabulüm yeter ki sağlıklı olsun iki cinsinde ismi hazır nasılsa
Hadi yaa devlette almıyorlar mı?Benim de randevum pazartesi. Ve devlet hastanesi olduğu için eşimi almamıştı bir defa.en son gittiğimde benim esim bu mutluluğu hic yasayamayacak mı illa özel.doktora mi gitmemiz lazim girebilmesi için demiştim :) o da bi daha ki gelişinde eşinde gelsin ona da gösterelim dedi :) benim etrafımdakilerin çoğunluğu kız hissediyorum diyor. Özellikle patronun tanıdıgi bi eczacı var ona bi ilaç soracagim dedim hamile misin dedi ve kız dedi. Onun tahminleri yüzde 99 tutuyormuş :)) Onlar tahmin yapıyor ama içimden ilk geçen sağlıklı olsun gerisi boş diyorum :) bende fb hcg ye gore 50 üzeri çıkanlar da kız olma ihtimalinin yuksek olduğunu duydum benimki 91di
Cok güzeller canim sağlıkla tasırlar insallah isimlerini.İpek ismini ben de cok seviyorum da esim kabul etmemisti önceden.Canım erkek olursa mehmet arslan kız olursa ışıl deniz ya da ipek deniz düşünüyoruz rabbim nasip ederse ..
Benim eşimede eczane gyno ferro sanol vermiş bende kansızlık çıktı kansılıkta gebeler bı işacı kullanıyolarmış ama içinde folikte var iki katı folik kullanmak sakıncalı olmaz mıBu arada doktor bana artık bu ilacı kullan diyip gyno ferro sanol diye bi ilaç verdi.Kan ilacıymış.İçinde demir+ folik asit+ b12 vitamini var. Senin vitamin ihtiyaçlarını da karşılayacak bu,genelde doğuma kadar tavsiye ediyorum dedi.Siz de kullanıyordu musunuz ya da yeni ilclarinizi da paylaşın olur mu?