Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic sorma canimmm yaa sabahtan beri yani okudugumdan bu yana cok etkilendim.yarin randevum var 've cok korkuyorumKızlar ben de çok endişeleniyorum üzücü olaylar oldukça.Bu 9 ay nasıl geçer böyle?
Canım aynı şekilde içim içimi yiyor.Senin yine yarışmış,benim çok var Allah korusun bebeklerimiz.Hic sorma canimmm yaa sabahtan beri yani okudugumdan bu yana cok etkilendim.yarin randevum var 've cok korkuyorum
Ben de çok kararsızdır dediğin gibi zaten bi şey çıksa da bir şey yapılamıyor.Ben kontrole gittiğimde 11+1 olduğumuzu görünce yaptı hemen doktor.Ense kalınlığı bizim de 1.5 çıktı doktor gayet iyi dedi cok şükür.İnşallah kan daiyi çıkar.Yaptırmayan çok arkadaşım varKızlar ben de dün gittim doktora 13 hafta bitmek üzere ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum doktoruma da söyledim o da zaten anne karnında bi işlem yapılamıyor eğer aldırmayacaksan bakma dedi ama Ense kalınlığına ve bebeğin durumuna baktı gayet iyi görünüyor dedi Ense kalınlığını da 1,5 olarak ölçtü.3 ün üzeri risk teşkil eder dedi
Cok geçmiş olsun. Kanda pihtilasmaya baktirdin mi. Allah yardımcımız olsun...Merhaba arkadaslar,bende bir suredir giremedim.Maalesef bebegimi 11.haftada kalbinin durmasi sebebiyle kaybettim..Rabbim hepinize kucagina almayi nasip etsin..Bir onceki melegimide 5.5 aylik erken dogumda kaybetmistim.1 ay yasamisti=(Hepinizden dua bekliyorumm=(
Gözünüzde aydın canım,çok sevindim.Ya o değeri ben de duydum ama benim testin sonucunu telefonla öğreneceğiz bakamayacağım değere ama çok merak ediyorum.Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize insallahSlm kızlar... Bugün ikili test sonucumu aldım çok şükür doktor iyi dedi.. Midem için gavicson verdi. Umarım iyi gelir. Bir de ikili testte bi değer varmış o cinsiyet hakkında bitaz bilgi vetşyormuş. Ona göre benim kız okacak ama daha doktor bir şey demedi
Sağol canım. Benim için de cinsiyet önemli değil sağlıklı olsun yeter..darısı sizlerin başınaGözünüzde aydın canım,çok sevindim.Ya o değeri ben de duydum ama benim testin sonucunu telefonla öğreneceğiz bakamayacağım değere ama çok merak ediyorum.Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize insallah
Canim merak ettim hangi deger?Slm kızlar... Bugün ikili test sonucumu aldım çok şükür doktor iyi dedi.. Midem için gavicson verdi. Umarım iyi gelir. Bir de ikili testte bi değer varmış o cinsiyet hakkında bitaz bilgi vetşyormuş. Ona göre benim kız okacak ama daha doktor bir şey demedi
Ben de oyleyim esime soyluyorum kiziyor kotu dusunme diyeKızlar ben de çok endişeleniyorum üzücü olaylar oldukça.Bu 9 ay nasıl geçer böyle?
Fb-hcg galiba canımCanim merak ettim hangi deger?
Benim eşim de okuma,girip bakma sürekli diyorBen de oyleyim esime soyluyorum kiziyor kotu dusunme diye
Benim eşimde öyle söyledi galiba evhamlı gebeler buraya kaydolmuş Bende dahil. Aslında olumsuz bişey yaşayan nedeniyle birlikte açıklama yapsa daha sağlıklı olur en azından kafamızda netleşirBenim eşim de okuma,girip bakma sürekli diyor
Canim ben daha once kurtaj oldum mesela onun icin daha cok korkuyorum bu bebegime de bisey olcak diye. Kalp atisi durmustu. Bi sebep yok gebellikle tesadufi kromozom hatasi deniyor. 3 kayiptan sonra arastiriliyor asil nedeniBenim eşimde öyle söyledi galiba evhamlı gebeler buraya kaydolmuş Bende dahil. Aslında olumsuz bişey yaşayan nedeniyle birlikte açıklama yapsa daha sağlıklı olur en azından kafamızda netleşir
Evet canım hepimize oluyor bu tedirginlik ister istemez.Allah bu kaybı yaşayanlara sabır versin bize de sakinlik,endişesi günler.Evet nedeni var mi acaba?Hep kendimi dinler oldum ayrım varsa korkuyorum bi tanım da demek ki benimle diyo.Kötü bir psikoloji.Benim eşimde öyle söyledi galiba evhamlı gebeler buraya kaydolmuş Bende dahil. Aslında olumsuz bişey yaşayan nedeniyle birlikte açıklama yapsa daha sağlıklı olur en azından kafamızda netleşir
Bende bi kez kürtaj oldum araştırdım kan pıhtılaşması çıktı şimdi kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyrmCanim ben daha once kurtaj oldum mesela onun icin daha cok korkuyorum bu bebegime de bisey olcak diye. Kalp atisi durmustu. Bi sebep yok gebellikle tesadufi kromozom hatasi deniyor. 3 kayiptan sonra arastiriliyor asil nedeni
Bende bi kez kürtaj oldum araştırdım kan pıhtılaşması çıktı şimdi kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyrmCanim ben daha once kurtaj oldum mesela onun icin daha cok korkuyorum bu bebegime de bisey olcak diye. Kalp atisi durmustu. Bi sebep yok gebellikle tesadufi kromozom hatasi deniyor. 3 kayiptan sonra arastiriliyor asil nedeni
Ben de kan pihtilasmasi testi yaptirmak istemistim ama ilcede oturuyorum yapmiyorlar. Ile de gitmedim. Bakalim hayirlisi. Allah bir daha yasatmasinBende bi kez kürtaj oldum araştırdım kan pıhtılaşması çıktı şimdi kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyrm