2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bende hala yasiyorum goxlerimden yaslar geliyo yangin var diye diye armut yiyorum az da olsa atesi aliyo bi saat kadar da olsa idare ediyorum armut sayesinde. Cumartesi doktora gidicem bakalim ne diycek

Bende hala yasiyorum goxlerimden yaslar geliyo yangin var diye diye armut yiyorum az da olsa atesi aliyo bi saat kadar da olsa idare ediyorum armut sayesinde. Cumartesi doktora gidicem bakalim ne diycek

Armut muz elma ne yesem çıkıyor nasıl bir yangın bu geçmek bilmiyor. Ben genel cerraha gittim bugün ya çekiceksin diyor ya aldırıcaksın. Yani geçmicek demekki bizim bu yangın canım

Armut muz elma ne yesem çıkıyor nasıl bir yangın bu geçmek bilmiyor. Ben genel cerraha gittim bugün ya çekiceksin diyor ya aldırıcaksın. Yani geçmicek demekki bizim bu yangın canım
Ya birde bebisin saclari cikmaya basladiginda cok artiyormus. Bana herkes cok erken baslamis dedi boyle devam edecek sanirim napalim katlanicaz mecbur

Ya birde bebisin saclari cikmaya basladiginda cok artiyormus. Bana herkes cok erken baslamis dedi boyle devam edecek sanirim napalim katlanicaz mecbur

Evet büyüdükçe daha da zorlanıcaz canım. Nasıl dayancaz bilmiyorum. Hergün serum takılıyor ama nereye kadar allahım dermansız dert vermesin. Hepimize acil şifa diliyorum.

Benimde içim yanıyor dondurmaya dadandım bende ödümde patlıyor Boğaz'larım sisecek diye ama en masum tatlı geliyor yoksa ufaklık bol şerbetli tatlı istiyor

Benimde içim yanıyor dondurmaya dadandım bende ödümde patlıyor Boğaz'larım sisecek diye ama en masum tatlı geliyor yoksa ufaklık bol şerbetli tatlı istiyor

Soğuk meyve yiyorum bende bastırmak için. Elma falan çok iyi geliyor.
Dondurmaya kolaya başlasam önünü alamam gibi geliyor.
Ama yazın mecbur limonata falan yaptırırım artık eşime. Ekşi ekşi ooh.

Haaa o uyduruk seyi banada soylediler 6 ay öğüre öğüre öldüm serumlar takıldı cocuk dogdu kel gulemısın aglayamısın

Yok canım yiyemiyorum, eşim ızgara somon yaptırmış kokudan tiksinmeyeyim diye. Ama onu da çıkardım.
Tiksintim geçince yemeyi düşünüyorum bol bol. Normalde de sık sık yerdim.
Cnm bende balık kokusundan çok tiksindim ton balık aldım salata makarnada filan yiyorum öyle dene sende

Haaa o uyduruk seyi banada soylediler 6 ay öğüre öğüre öldüm serumlar takıldı cocuk dogdu kel gulemısın aglayamısın

Onun temel sebebi çocuğun büyüyüp mideyi yukarı doğru itmesiymiş canım. Ama saç olduğunu sanan çok insan var.

Kızlar canım sıkkın dun dus almıstım vajına ıcınıde bıraz yıkadım dustan bikac saat sonra koyu sarı bi akıntı olstu hatta sanki kahverengıye calıyo yurt dısında yasıyorum heran doktora gıtme imkanımda yok acaba sıkıntı varmıdır bebegımde. Ama hamılelık belırtılerı tam gaz devam edıyo

Sakın bir daha yapma canım.
Doktor beni bu konuda uyarmıştı.
Ayrıca sürekli gelen salgılarla zaten vajina içi temiz tutuluyor.
Hemen uzan ve bugün wcye gitmek dışında kalkma.

Haklısın canım aslında yapmıyodum nerden ıcap ettıyse insallh uyıdır bebegım. Tamam canım kalkmam hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…