Bende hala yasiyorum goxlerimden yaslar geliyo yangin var diye diyeKızlar 10 haftalık hamileyim midemde reflü var su dahi içemiyorum. 5 kilo verdim idrarımda keton çıktı. Serumla yaşar oldum. Gaviscon surup içiyorum ama pek faydalı değil. Reflüsü olup daha sonra geçen hamileler var mı acaba . Yada çevresinde bildiği. Ne olur bi fikir verin. Artık gücüm kalmadı. Midem,soluk borum, gögüs kafesim yanardağ gibi
Bende hala yasiyorum goxlerimden yaslar geliyo yangin var diye diyearmut yiyorum az da olsa atesi aliyo bi saat kadar da olsa idare ediyorum armut sayesinde. Cumartesi doktora gidicem bakalim ne diycek
Ya birde bebisin saclari cikmaya basladiginda cok artiyormus. Bana herkes cok erken baslamis dedi boyle devam edecek sanirim napalim katlanicaz mecburArmut muz elma ne yesem çıkıyor nasıl bir yangın bu geçmek bilmiyor. Ben genel cerraha gittim bugün ya çekiceksin diyor ya aldırıcaksın. Yani geçmicek demekki bizim bu yangın canım
Cok Teşekkürler. .. :)Dua edeceğim canım senin için. Ne kendini ne de bebeğini olumsuz şeyler düşünüp üzme.
Bebeğinin sana daha çok ihtiyacı var unutma.
Cok tesekkuler.. umarım hersey yolunda gider :)Dua edeceğim canım senin için. Ne kendini ne de bebeğini olumsuz şeyler düşünüp üzme.
Bebeğinin sana daha çok ihtiyacı var unutma.
Çok geçmiş olsun canım. Umarım çabuk atlatırsın. Doktor bana rennie vermişti. Daha iyi olur mu acaba?
Ya birde bebisin saclari cikmaya basladiginda cok artiyormus. Bana herkes cok erken baslamis dedi boyle devam edecek sanirim napalim katlanicaz mecbur
Benimde içim yanıyor dondurmaya dadandım bende ödümde patlıyor Boğaz'larım sisecek diye ama en masum tatlı geliyor yoksa ufaklık bol şerbetli tatlı istiyorAyy sorma ciğerim yanıyor benim de. Bugün arkadaşlar fanta içtiler ben kuzu kuzu baktım çok canım çekse de.
Bebek için yararlı değil diye de kendimi avuttum. Sanırım kan fazlalığı böyle yapıyor. Gece uyanıp su bardağına koşturuyorum.
Benimde içim yanıyor dondurmaya dadandım bende ödümde patlıyor Boğaz'larım sisecek diye ama en masum tatlı geliyor yoksa ufaklık bol şerbetli tatlı istiyor
Haaa o uyduruk seyi banada soylediler 6 ay öğüre öğüre öldüm serumlar takıldı cocuk dogdu kel gulemısın aglayamısınYa birde bebisin saclari cikmaya basladiginda cok artiyormus. Bana herkes cok erken baslamis dedi boyle devam edecek sanirim napalim katlanicaz mecbur
Cnm bende balık kokusundan çok tiksindim ton balık aldım salata makarnada filan yiyorum öyle dene sendeYok canım yiyemiyorum, eşim ızgara somon yaptırmış kokudan tiksinmeyeyim diye. Ama onu da çıkardım.
Tiksintim geçince yemeyi düşünüyorum bol bol. Normalde de sık sık yerdim.
Canım ton balıga dıkkat et cok sık yeme civa içeriyo cogu pek cok cesıdı var aman dıkkat bi arastır derimCnm bende balık kokusundan çok tiksindim ton balık aldım salata makarnada filan yiyorum öyle dene sende
Tşk ederim tatlım mutlaka civa oranına dikkat ederim alırkenCanım ton balıga dıkkat et cok sık yeme civa içeriyo cogu pek cok cesıdı var aman dıkkat bi arastır derim
Yağlı olunca ona da cesaret edemedim. Ama denerim. Önemli olan bebeğin gelişimi.Cnm bende balık kokusundan çok tiksindim ton balık aldım salata makarnada filan yiyorum öyle dene sende
Haaa o uyduruk seyi banada soylediler 6 ay öğüre öğüre öldüm serumlar takıldı cocuk dogdu kel gulemısın aglayamısın
Yamulduk hep beraber.Oyyyy oyyyy savaş gazilerine döndük yeminleee
Kızlar canım sıkkın dun dus almıstım vajına ıcınıde bıraz yıkadım dustan bikac saat sonra koyu sarı bi akıntı olstu hatta sanki kahverengıye calıyo yurt dısında yasıyorum heran doktora gıtme imkanımda yok acaba sıkıntı varmıdır bebegımde. Ama hamılelık belırtılerı tam gaz devam edıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?