2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Masallah canım onlar iyi olsunda tek biz çekeriz ne yapalım kac haftalık :)

Bugün yine doktora gittim kese 14mm embriyo 3.6 mm gibi birsey tam olarak kalp atımıni goremedik yani gördük gibi ama emin olamadık. Sizde de böyle birseyle karşılaşan oldu mu. Gelişim geriliği mı var. Pek umudum kalmadı moralim çok bozuk ..lütfen bir fikir verin..

Kızlaaaar merhaba bugün kontrolümüz vardı.maşallah bebeğim çok iyi.kıpır kıpır hareket ediyordu.şükürler olsun Allahima..darısı hepinize inşallah :))
Maşallah canım, ultrasonda mı gördün?
Morali bozacak ne varmış?
Ben 8. haftada duydum kalp atımını. Alttaki takvime göre 9. haftaydı.
Umut kesecek ne varmış? Git hemen bebeğinin beslenmesi için güzel bir şeyler ye ve pozitif düşün.
En güzeli hayırlı ve sağlıklı olması için dua etmek ve sağlıklı beslenmek.

Ayy sorma ciğerim yanıyor benim de. Bugün arkadaşlar fanta içtiler ben kuzu kuzu baktım çok canım çekse de.
Bebek için yararlı değil diye de kendimi avuttum. Sanırım kan fazlalığı böyle yapıyor. Gece uyanıp su bardağına koşturuyorum.

Hep başından kese Yavaş büyüyor. Bugün 7+4 oldum ama hala net bir kalp atımı embriyo yok. 5 kaybım var. Senin 8. Haftada duydugunda embriyo ve kese boyu kacti..

Hep başından kese Yavaş büyüyor. Bugün 7+4 oldum ama hala net bir kalp atımı embriyo yok. 5 kaybım var. Senin 8. Haftada duydugunda embriyo ve kese boyu kacti..
Hiç hatırlamıyorum canım ya.
Ultrasonu da eşim yükseğe kaldırmış alamadım.
Sen kayıpların olduğu için endişelisin, diğer randevun ne zaman?

Kızlar 10 haftalık hamileyim midemde reflü var su dahi içemiyorum. 5 kilo verdim idrarımda keton çıktı. Serumla yaşar oldum. Gaviscon surup içiyorum ama pek faydalı değil. Reflüsü olup daha sonra geçen hamileler var mı acaba . Yada çevresinde bildiği. Ne olur bi fikir verin. Artık gücüm kalmadı. Midem,soluk borum, gögüs kafesim yanardağ gibi

Çok geçmiş olsun canım. Umarım çabuk atlatırsın. Doktor bana rennie vermişti. Daha iyi olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…