- 28 Mayıs 2011
- 852
- 478
- 103
Ben de böyle diyorum ama işte bu evham bırakmıyor insanı canımAnnemin de çok bulunmamış, ona çekmişim.Bende de çok uyku hali ve halsizlik var demek ki benim de böyle şimdilik diyorum ama korkuyorum da öte yandan.
Kişinin her hamileliği bile farklılık gösteriyor değil mi? Peki gün farklılığı sizde de oldu mu? Doktor bir mm bile gününü etkiler ultrasonda dedi.İki hafta önce 7.Haftaya girmiştik tam.Ultrasonda da 6+6 yazıyordu.Dün de telefonumdaki programa göre saydigimda 9+1 oluyordu ama Ultrasonda 8+2 bi görüntüde de 8+3 yazıyo.
Aklın çok karıştı neye göre saymaya devam etmeliyim.Ve bu normal mi.Benim doktor normal dedi de içine kurt düştü
Bende de var gün farklılığı ama hiç takmıyorum. Sağlıklı ya, ama bir hafta önce gelir ama bir hafta sonra.
Hiçbir şeye göre sayma, düzgün beslen mutlu bir hamilelik geçir. Önemli olanlar bunlar canım.
Çok haklısınız kızlar,zihnimde kurup kurup gerilip bebeğimi de tedirgin ediyorum boş yere.En iyisi çok detaylı düşünmemek vesvese yapmamak.Yoksa doktorumun dediği gibi nasıl geçecek bu hamilelik Çok sağolun rahatlattınız beni.Canim ben hastaydim bi o donem bi hafta bulandi grip gibiydim bulanmio simdi ama bebege bisi oldu diye dusunme tadini cikar.. ogur ogurr icin mi ciksin illa sanslisin demekki... ben de de gun farki var bi gidiyorum 8+4 dio oteki dr 8+2 dio felan ben kalp atiomu bi ona bakiorum zaten o hafta hesaplamasi bende hic tutmuo sanirim 9+6 dan sona 10+1 gelio ya da oyle bisi sen icini ferah tut bence
Biliyorum haklisin tabi ama son artik bi hafta daha.12. Haftayi atlatinca rahatlarim ins.ama Ben yine de 1 ay dayanamam.3 tane kaybim var cunku10 gunde 1 ultrason zararli olmasin canim ben ilk ultrasona geçen hafta girdim bi dahakine 6 hafta sonra cagirdi, ozaman ikinciye girecegim. bende pihtilasma icin igne kullaniyorum doktor 20haftaya kadar kullanacağım miktari tek seferde yazdi devlet oduyor haberin olsun.
Biliyorum haklisin tabi ama son artik bi hafta daha.12. Haftayi atlatinca rahatlarim ins.ama Ben yine de 1 ay dayanamam.3 tane kaybim var cunku
Hamilelere lazer yapmıyorlar diye biliyorum. Riske atmaya değmez. Doğunca yaparsın bol bol.Kızlar benim evimde lazer epilasyon aletim var bebeği öğrendiğimden beri kullanmıyorum koltuk altı ve bacak icin kullanılmasında sakınca varmıdir bilgisi olan var mı ?
Canimmm benim sagol güzel seyler duymak iyi geliyo.amin insallah hepimiz cok saglikli bebekler dogururuzRabbim bu bebegine omur versin sen kuruntu yapma ins saglicakla alirsin kucagina :)
Canimmm benim sagol güzel seyler duymak iyi geliyo.amin insallah hepimiz cok saglikli bebekler dogururuz
Kızlar benımde agustos sonu lh Allh saglıkla bebışlerımıze kavustursun insallh
Sen inan ve mutlu ol annesi. Böyle yatıracağız inş. ağustosta yavrularımızı.
Allah bagislasin canim benimki de ikiz. Rabbim herkesin bebislerin i korusunBiliyorum haklisin tabi ama son artik bi hafta daha.12. Haftayi atlatinca rahatlarim ins.ama Ben yine de 1 ay dayanamam.3 tane kaybim var cunku
Bende bir kilo aldım şimdiden Dikkat etmek laZım son aylar yuvarlanırız yoksaVar canım ben 3 kilo aldım.
Bana doktorum yasak dedi cnm hormonlarda tavan yaptı eski yapılan lazerlerinde etkisi gitti diyebilirimKızlar benim evimde lazer epilasyon aletim var bebeği öğrendiğimden beri kullanmıyorum koltuk altı ve bacak icin kullanılmasında sakınca varmıdir bilgisi olan var mı ?
çok şükür benim ne mide bulantısı nede baş dönmesi var bunun için avokado iyi oluyo diye duymuştum tam net bilmiyrm tabi canm kaç haftalık bebeğinKızlar mide bulantısı hayatıma hükmediyo resmen 3.ayda biter mi ya siz ne durumdasınız
Benim de agustos sonuKızlar benımde agustos sonu lh Allh saglıkla bebışlerımıze kavustursun insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?