2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Canim ben hastaydim bi o donem bi hafta bulandi grip gibiydim bulanmio simdi ama bebege bisi oldu diye dusunme tadini cikar.. ogur ogurr icin mi ciksin illa sanslisin demekki... ben de de gun farki var bi gidiyorum 8+4 dio oteki dr 8+2 dio felan ben kalp atiomu bi ona bakiorum zaten o hafta hesaplamasi bende hic tutmuo sanirim 9+6 dan sona 10+1 gelio ya da oyle bisi sen icini ferah tut bence

Çok haklısınız kızlar,zihnimde kurup kurup gerilip bebeğimi de tedirgin ediyorum boş yere.En iyisi çok detaylı düşünmemek vesvese yapmamak.Yoksa doktorumun dediği gibi nasıl geçecek bu hamilelik Çok sağolun rahatlattınız beni.

Biliyorum haklisin tabi ama son artik bi hafta daha.12. Haftayi atlatinca rahatlarim ins.ama Ben yine de 1 ay dayanamam.3 tane kaybim var cunku

Kızlar benim evimde lazer epilasyon aletim var bebeği öğrendiğimden beri kullanmıyorum koltuk altı ve bacak icin kullanılmasında sakınca varmıdir bilgisi olan var mı ?

Kızlar benim evimde lazer epilasyon aletim var bebeği öğrendiğimden beri kullanmıyorum koltuk altı ve bacak icin kullanılmasında sakınca varmıdir bilgisi olan var mı ?
Hamilelere lazer yapmıyorlar diye biliyorum. Riske atmaya değmez. Doğunca yaparsın bol bol.

arkadaşlar hayırlı akşamlar ben 10 haftalık hamileyim ama kasık ağrılarım oluyo hala kasık batmaları da oluyo normaldır dimi?

Kızlar mide bulantısı hayatıma hükmediyo resmen 3.ayda biter mi ya siz ne durumdasınız
çok şükür benim ne mide bulantısı nede baş dönmesi var bunun için avokado iyi oluyo diye duymuştum tam net bilmiyrm tabi canm kaç haftalık bebeğin

Kizlar merhaba..uzun suredir yazamadim..9.haftaya girdik:) 10 gun once 2.kontrolde hem bebisi hem kalp atisini duyduk:) Allahim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...son 2 haftadir mide bulantilarim cok yogun..halsizlik yorgunluk arada bayginlik ve istahsizlik..3 ayin bitmesini bekliyorum..umarim 9 ay devam etmez bulantilar..bu cumartesi tekrar dr kontrolum var heyecsnla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…