Bulantıya şükret canım hurafemidir bilinmez ama bulantı olması bebeğin büyümeye devam etmesi demektir derler. Bende o da yok..
Bende ağızdan alıyrm alttan bikaç defa denedim çıkıyo gibi hissettm o yüzden ağızdan alıyrmKizlar gunaydin ben progestani gunde 1 kez kullaniyorum oda yatarken vajinadan aliyorum. Siz hep agizdan mi aliosunuz. Vajinadan alinca gunduz koysam ilaci wc gitsem akip gidio ikinciyi koyamiyorum dr size agizdan mi alin dedi.
bende vajinadan aliyorum. aynen günde 2 aksam. rahat oluyor bu şekildeKizlar gunaydin ben progestani gunde 1 kez kullaniyorum oda yatarken vajinadan aliyorum. Siz hep agizdan mi aliosunuz. Vajinadan alinca gunduz koysam ilaci wc gitsem akip gidio ikinciyi koyamiyorum dr size agizdan mi alin dedi.
Kanama ve aşırı ağrı yoksa iyidir. Benim de artık kasığımda batma olmuyor. Endişelenme canım . Çok sağol canım daha önce kayıplar yaşayınca paranoyak oluyor insan sanırım.neyseki yarin randevum var.ınş görürüm bebeğimin kalp atışını,iyi olduğunu da rahatlarim inşallah.. :)
canım daha önce kayıplar yaşayınca paranoyak oluyor insan sanırım.neyseki yarin randevum var.ınş görürüm bebeğimin kalp atışını,iyi olduğunu da rahatlarim inşallah.. :)
Öyle tabi Cnm ama ben her 10 günde bir gidiyorum kontrole.kan sulandirici iğne Kullaniyorum 10 günlük yazıyor dr. hem onu yazdiriyorum hem kontrol oluyor.düşün ki bu kadar bile zor dayaniyorum :))İnşallah hayırlı haberler alırsın canım. Kalp atışından sonraki zamanlarda artık kontrol ayda bir oluyor.
Çok uzun geliyor bana. İyi olduğunu bilebilmek istiyorum.
Hareketlerini duyabilsek sanırım daha rahat edeceğiz. 20li haftalara da daha buradan çooook var.
Öyle tabi Cnm ama ben her 10 günde bir gidiyorum kontrole.kan sulandirici iğne Kullaniyorum 10 günlük yazıyor dr. hem onu yazdiriyorum hem kontrol oluyor.düşün ki bu kadar bile zor dayaniyorum :))
bende vajinadan aliyorum. aynen günde 2 aksam. rahat oluyor bu şekilde
vajinadan direk etki ediyor diye biliyorum. kanamam olmadi hic aslinda ama tedbir amacli verdi doktorum. Saniyorum 12.haftsda kontrole gittigimde biraktiracak
İlişki yasak dedi bu arada
Aynen vallahi şu endişeyi yaşamayalım sağlıklı gebelik yaşayalım o sorun değilKılar bebişlerimiz sağlıklı olsunda 9 ay ilişki olmasın..
10 gunde 1 ultrason zararli olmasin canim ben ilk ultrasona geçen hafta girdim bi dahakine 6 hafta sonra cagirdi, ozaman ikinciye girecegim. bende pihtilasma icin igne kullaniyorum doktor 20haftaya kadar kullanacağım miktari tek seferde yazdi devlet oduyor haberin olsun.Öyle tabi Cnm ama ben her 10 günde bir gidiyorum kontrole.kan sulandirici iğne Kullaniyorum 10 günlük yazıyor dr. hem onu yazdiriyorum hem kontrol oluyor.düşün ki bu kadar bile zor dayaniyorum :))
Bulantıya şükret canım hurafemidir bilinmez ama bulantı olması bebeğin büyümeye devam etmesi demektir derler. Bende o da yok..
Bana aylar geçmek bilmiyor. Şimdilik bulantıdan anlıyorum iyi olduğunu bu geçince bakalım ne olacak.
İnsan paranoyak oluyor bu süreçte ya bir şey olursa diye. Eşimi bile itiyormuşum uykuda bebeğe zarar verebilirsin diye.
Ben de ağızdan alıyorum canım,ilk günde üc kez dedi ama kanama yoksa iki kez de olabilir dedi.Kizlar gunaydin ben progestani gunde 1 kez kullaniyorum oda yatarken vajinadan aliyorum. Siz hep agizdan mi aliosunuz. Vajinadan alinca gunduz koysam ilaci wc gitsem akip gidio ikinciyi koyamiyorum dr size agizdan mi alin dedi.
Herkesin hamileliği farklıdır canım, kafana takarsan bebeğini üzersin. O uslu bebek belli ki annesini üzmüyor bulantıyla hem de iştahı açık olsun ki her besinin tadına bakayım diyor demek ki. Doktor ne güzel bir haber vermiş ona odaklan.Merhaba kızlar dün kontrole gittik çok şükür iyiymiş bebeğim.8+2 dedi doktor aslında hesaplamalarda 9. haftadayız ama doktor bu gün oynamalarının normal olduğunu söyledi.Gelişimi iyi dedi ama kafama takıldı ya
Bir de siz bulantı olunca sağlıklı olduğunu anlıyorum filan demişsiniz o da tedirgin etti beni benim bulantıları hafif hafif oluyor çok değil kötü bir şey mi bu
Ben de ağızdan alıyorum canım,ilk günde üc kez dedi ama kanama yoksa iki kez de olabilir dedi.
Kizlar ultrasona hangi sıklıkla gidiyorsunuz? Ben 6. Haftadan itibaren 2 haftada bir gidiyorum doktorum oyle istedi. Bu haftasonu ikili test sonucum icin gidicem ins ama bunda sonra bakalim ne kadar da bir cagiriyor. Ben sık gitme taraftariyim bebisi gormek oyle isime geliyor kiins zarari yoktur tabi
Var canım ben 3 kilo aldım.Kilo alan var mı kızlar
Yurt dışında sadece 4 kez ultrasona giriyormuş hamileler.
Ses dalgaları gönderildiği için sık olmasını tavsiye etmiyorlar bildiğim kadarıyla.
Ben de böyle diyorum ama işte bu evham bırakmıyor insanı canımAnnemin de çok bulunmamış, ona çekmişim.Bende de çok uyku hali ve halsizlik var demek ki benim de böyle şimdilik diyorum ama korkuyorum da öte yandan.Herkesin hamileliği farklıdır canım, kafana takarsan bebeğini üzersin. O uslu bebek belli ki annesini üzmüyor bulantıyla hem de iştahı açık olsun ki her besinin tadına bakayım diyor demek ki. Doktor ne güzel bir haber vermiş ona odaklan.
Bende de var gün farklılığı ama hiç takmıyorum. Sağlıklı ya, ama bir hafta önce gelir ama bir hafta sonra.Ben de böyle diyorum ama işte bu evham bırakmıyor insanı canımAnnemin de çok bulunmamış, ona çekmişim.Bende de çok uyku hali ve halsizlik var demek ki benim de böyle şimdilik diyorum ama korkuyorum da öte yandan.
Kişinin her hamileliği bile farklılık gösteriyor değil mi? Peki gün farklılığı sizde de oldu mu? Doktor bir mm bile gününü etkiler ultrasonda dedi.İki hafta önce 7.Haftaya girmiştik tam.Ultrasonda da 6+6 yazıyordu.Dün de telefonumdaki programa göre saydigimda 9+1 oluyordu ama Ultrasonda 8+2 bi görüntüde de 8+3 yazıyo.
Aklın çok karıştı neye göre saymaya devam etmeliyim.Ve bu normal mi.Benim doktor normal dedi de içine kurt düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?