• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

İyi akşamlar taze anne adayları. İkili test stresi bende de var 1 ay sonda randevum ama düşünmeden edemiyorum düşünmek okumak araştırmak istemiyorum sadece dua ediyorum.Allahim sağlıklı evlatlar ver bütün bekleyenlere isteyenlere diye...onun haricinde kilo almaya başladım ben erken daha ama göbek de cikti minnacık :)bu gidişle doguma kadar 100 kg almaktan korkuyorum :(

Kızlar kanamam olmuştu kahverengiye döndü ama tamamen ne zaman kesilir acaba progestan kullanıyrm günde iki defa

Ben de öyleydim canım, su bile içemiodum. 6. haftanın sonlarında hafif hafif artarak 8. ve 9. haftalarda zirve yaptı, bir süre devam etti, 10. haftanın bitiminde azalmaya başladı, şimdi hala hafif bulanıo ama o kadar zor günler geçirdikten sonra bu bulantılar şikayet edilecek boyutta değil yani. Sanırım 12. haftada tamamen bitiomuş.

Ayy canım yaa inşallah azalır bizim de

hamile arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..bugün ilişkiden sonraki 10. gün ovulasyon testinde hamilelik belli oluyor diye duydum ve evde olduğu için ondan yaptım..normalde her zaman 2. çizgi silik de olsa çıkardı bu defa nerdeyse hiç bişi çıkmadı..hamilelik olsa daha belirgin mi olurdu:S bu şekilde olup daha sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? idar çok açık renkti..fazla tutamadık 2 saatlik idrardı ondan mı kii:S tüm ümidim gitii
ben adete 3 gün kala kopkoyu iki çizgi çıkan ovu testıyle ogrendm cnm hamılelıgımı daha sonra gebelik testı yaptım silik çıktı

İyi akşamlar taze anne adayları. İkili test stresi bende de var 1 ay sonda randevum ama düşünmeden edemiyorum düşünmek okumak araştırmak istemiyorum sadece dua ediyorum.Allahim sağlıklı evlatlar ver bütün bekleyenlere isteyenlere diye...onun haricinde kilo almaya başladım ben erken daha ama göbek de cikti minnacık :)bu gidişle doguma kadar 100 kg almaktan korkuyorum :KK43:

Korkma canım benim de haftaya randevum var ama hiç düşünmüyorum bile, sadece bebeğimi göreceğim için heyecanlıyım. Allah kötü bir şey yazmamış olsun olursa o zaman düşünür ve o zaman üzülürüz şimdiden sıkılmaya gerek yok ki :).

Meraba canjm ne kadarlık hamilesin :) karnın çıkmaya başladı ..
Yarin insallah 3 ayimizi dolduracagiz. 56 kiloyla hamile kaldim 3 kilo aldim istahim acik biraz :) kiyafetlerimin icinde anlasilmasada karnim hafif cikti yanlarimdan da kilo aliyorum ve derim hassas ve ince sanirim yirtiklara musait ;)

İyi akşamlar taze anne adayları. İkili test stresi bende de var 1 ay sonda randevum ama düşünmeden edemiyorum düşünmek okumak araştırmak istemiyorum sadece dua ediyorum.Allahim sağlıklı evlatlar ver bütün bekleyenlere isteyenlere diye...onun haricinde kilo almaya başladım ben erken daha ama göbek de cikti minnacık :)bu gidişle doguma kadar 100 kg almaktan korkuyorum :KK43:
Canim icini ferah tut ben yarin yaptiracagim insallah ikili testimi ben dusunmemeye calisiyorum. Iyi veya kotu sonucu degistiremeyecegim sonucta. O yuzden stres yapip onuda uzmek istemiyorum. Sen de iyi seyler dusun iyi seyler olsun insallah dua et bol bol. Elin karninda ya-musavvir zikrini cek. Benim de istahim acik 70 kiloyla giderim ben diye dusunuyorum :))

Sizin kilo alımınız normal yine.Ben öğrendim ve bir ay içersinde 2 kilo aldım.tabi bunun sigarayı bırakmamla da etkisi var.göbek de gazdanmıdır kılo aldığımdanmıdır nedir masallah 4 aylık hamıle gıbı.inşallah ikili testinizden de iyi sonuç alırsınız.Rabbim sağlıklı bebişler versin hepimize...

Merhaba arkadaşlar 27 aralıkta hamile olduğumu öğrendim hamdolsun. Bugün 6+2 yim şükür. 5+3 te kese 0.8mm idi dr haftasıyla uyumlu dedi. Ancak kese üstünde kanama alanı var dedi dr. 10 gün rapor verdi sadece tuvalete kalk dedi 6 gündür yatıyorum. Çok korkuyorum dr kanaman olabilir yoğun ve kırmızı olursa ara dedi. Yarın sabah randevum var dr kalp atışını duymalıyız dedi. İnşallah yarın kalp atışını duyarız ve kanama alanı yok olmuş olur inşallah. Benim durumumda olan var mı?

Son düzenleme:
Bu arada sadece göğüs acısı var başlarda iştahsızlık vardı o da geçti. Belirti olmamasıda endişelendiriyo. Bulantılar ne zaman başlıyo 6+2de olması gerekmez miydi?

Bu arada sadece göğüs acısı var başlarda iştahsızlık vardı o da geçti. Belirti olmamasıda endişelendiriyo. Bulantılar ne zaman başlıyo 6+2de olması gerekmez miydi?
Canim endise etme kanaman olmadiysa korkmana gerek yok diye dusunuyorum. Belirtiler icin henuz erken bende hic mide bulantisi olmadi 8 haftayi gecince mide yanmalarim basladi. Insallah duyarsin kalp atislarini da :KK200:

Canim endise etme kanaman olmadiysa korkmana gerek yok diye dusunuyorum. Belirtiler icin henuz erken bende hic mide bulantisi olmadi 8 haftayi gecince mide yanmalarim basladi. Insallah duyarsin kalp atislarini da :KK200:
Amin canım lekelenme olmadi hamdolsun yarın rabbim iyi haberlerle gelmek nasip etsin inşallah çok heyecanlıyım.

Herkeste bulantı olmuyormuş canım korkma bol bol dinlen bebeğinle konuş şakalaş. O da mutlu annesine tutunsun.

Back