- 21 Aralık 2015
- 103
- 95
- 48
- 36
Çok geçmiş olsun bulantilariniz ne zaman başladı. .
Ben de öyleydim canım, su bile içemiodum. 6. haftanın sonlarında hafif hafif artarak 8. ve 9. haftalarda zirve yaptı, bir süre devam etti, 10. haftanın bitiminde azalmaya başladı, şimdi hala hafif bulanıo ama o kadar zor günler geçirdikten sonra bu bulantılar şikayet edilecek boyutta değil yani. Sanırım 12. haftada tamamen bitiomuş.
Dinlendikce kesilir.. içinİ ferah tut..Kızlar kanamam olmuştu kahverengiye döndü ama tamamen ne zaman kesilir acaba progestan kullanıyrm günde iki defa
ben adete 3 gün kala kopkoyu iki çizgi çıkan ovu testıyle ogrendm cnm hamılelıgımı daha sonra gebelik testı yaptım silik çıktıhamile arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..bugün ilişkiden sonraki 10. gün ovulasyon testinde hamilelik belli oluyor diye duydum ve evde olduğu için ondan yaptım..normalde her zaman 2. çizgi silik de olsa çıkardı bu defa nerdeyse hiç bişi çıkmadı..hamilelik olsa daha belirgin mi olurdu:S bu şekilde olup daha sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? idar çok açık renkti..fazla tutamadık 2 saatlik idrardı ondan mı kii:S tüm ümidim gitii
Korkma xanim Bendenkullandim gunde ikindefa. Dinlen yavas yavas kesilir 4-5 gun surdu benim sonra bitti cok sukur.Kızlar kanamam olmuştu kahverengiye döndü ama tamamen ne zaman kesilir acaba progestan kullanıyrm günde iki defa
İyi akşamlar taze anne adayları. İkili test stresi bende de var 1 ay sonda randevum ama düşünmeden edemiyorum düşünmek okumak araştırmak istemiyorum sadece dua ediyorum.Allahim sağlıklı evlatlar ver bütün bekleyenlere isteyenlere diye...onun haricinde kilo almaya başladım ben erken daha ama göbek de cikti minnacık :)bu gidişle doguma kadar 100 kg almaktan korkuyorum
Yarin insallah 3 ayimizi dolduracagiz. 56 kiloyla hamile kaldim 3 kilo aldim istahim acik biraz :) kiyafetlerimin icinde anlasilmasada karnim hafif cikti yanlarimdan da kilo aliyorum ve derim hassas ve ince sanirim yirtiklara musaitMeraba canjm ne kadarlık hamilesin :) karnın çıkmaya başladı ..
Canim icini ferah tut ben yarin yaptiracagim insallah ikili testimi ben dusunmemeye calisiyorum. Iyi veya kotu sonucu degistiremeyecegim sonucta. O yuzden stres yapip onuda uzmek istemiyorum. Sen de iyi seyler dusun iyi seyler olsun insallah dua et bol bol. Elin karninda ya-musavvir zikrini cek. Benim de istahim acik 70 kiloyla giderim ben diye dusunuyorum :))İyi akşamlar taze anne adayları. İkili test stresi bende de var 1 ay sonda randevum ama düşünmeden edemiyorum düşünmek okumak araştırmak istemiyorum sadece dua ediyorum.Allahim sağlıklı evlatlar ver bütün bekleyenlere isteyenlere diye...onun haricinde kilo almaya başladım ben erken daha ama göbek de cikti minnacık :)bu gidişle doguma kadar 100 kg almaktan korkuyorum
Sizin kilo alımınız normal yine.Ben öğrendim ve bir ay içersinde 2 kilo aldım.tabi bunun sigarayı bırakmamla da etkisi var.göbek de gazdanmıdır kılo aldığımdanmıdır nedir masallah 4 aylık hamıle gıbı.inşallah ikili testinizden de iyi sonuç alırsınız.Rabbim sağlıklı bebişler versin hepimize...İyi akşamlar taze anne adayları. İkili test stresi bende de var 1 ay sonda randevum ama düşünmeden edemiyorum düşünmek okumak araştırmak istemiyorum sadece dua ediyorum.Allahim sağlıklı evlatlar ver bütün bekleyenlere isteyenlere diye...onun haricinde kilo almaya başladım ben erken daha ama göbek de cikti minnacık :)bu gidişle doguma kadar 100 kg almaktan korkuyorum
Siz zayıf kalıp kilo alıyoruz diyorsunuz ben daha şimdi çok kiloluyum napicami bilmiyorumkilo almaktan korkmayın kızlar doğumdan sonra kurtuluruz inş yeterkı miniklerımız ıyı olsun
Canim endise etme kanaman olmadiysa korkmana gerek yok diye dusunuyorum. Belirtiler icin henuz erken bende hic mide bulantisi olmadi 8 haftayi gecince mide yanmalarim basladi. Insallah duyarsin kalp atislarini daBu arada sadece göğüs acısı var başlarda iştahsızlık vardı o da geçti. Belirti olmamasıda endişelendiriyo. Bulantılar ne zaman başlıyo 6+2de olması gerekmez miydi?
Amin canım lekelenme olmadi hamdolsun yarın rabbim iyi haberlerle gelmek nasip etsin inşallah çok heyecanlıyım.Canim endise etme kanaman olmadiysa korkmana gerek yok diye dusunuyorum. Belirtiler icin henuz erken bende hic mide bulantisi olmadi 8 haftayi gecince mide yanmalarim basladi. Insallah duyarsin kalp atislarini da
Herkeste bulantı olmuyormuş canım korkma bol bol dinlen bebeğinle konuş şakalaş. O da mutlu annesine tutunsun.Bu arada sadece göğüs acısı var başlarda iştahsızlık vardı o da geçti. Belirti olmamasıda endişelendiriyo. Bulantılar ne zaman başlıyo 6+2de olması gerekmez miydi?
6 gündür sürekli yatıyorum canım. İnşallah hepimiz sağlığıyla yavrularımızı kucağımıza alırızHerkeste bulantı olmuyormuş canım korkma bol bol dinlen bebeğinle konuş şakalaş. O da mutlu annesine tutunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?