2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Cnm ben onu biraz arastrdim da anormal bi durum varsa yapiluyomus.normalde herkesin yaptırması gerekmiyomus yani

Aynen.. allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah yarın gidersen haber et merak ederim canım..biz gidersek zırhlı araçla gideriz diyor eşim bakalım daha 1 hafta var..

Aynen.. allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah yarın gidersen haber et merak ederim canım..biz gidersek zırhlı araçla gideriz diyor eşim bakalım daha 1 hafta var..
Amin canim inşaAllah. Tamam canım inşaAllah hayırlı haberlerle döneriz. Doktor sizi neden 1 hafta sonra cagirdi

Niye çağırdı ki canim bişey dedi mi ya niye eşini almadı ki. Bizi çağırırsa gelemem memlekete gitcez inşaAllah pazar günü

Bilmiyorum ama 15 gün sonra gelin dedi bi sorunumuz yok çok şükür genel kontrol heralde .. valla bizde anlamadik niye içeri almiolar çok saçma hatta eşim tepki gösterdi ama yinede almadılar sanki noluyo sa .. ne güzel orda gidersin bişey olmaz hem daha iyi bi yerde baktirirsin bu doktor iyimi kotumu anlayamadım ben içime sinmiyo ama başka şansimiz yok malesef ..

mrb kızlar..ben sizlere birkaç şey sormak istiyorum..yerleşme sancınız ne kadar sürdü ve akıntınız ne zaman başladııı?

Ben devlete de gittim canım o daha kötü insanın yüzüne bile bakmıyor hemen haldir huldur yapıyo gonderiyo. İNŞAALLAH bebeklerimize sağlıklı sıhhatli kavuşalim da.

mrb kızlar..ben sizlere birkaç şey sormak istiyorum..yerleşme sancınız ne kadar sürdü ve akıntınız ne zaman başladııı?
adet günü öğrendiysen grbe kaldığını benmki 7gün sonrasında bi yerleşme lekesi olmuştu sarımsı akıntı sürekli oluyo yerleşme sancısı diye bahsettiğin regl ile hemen hemen aynı şeyler bende en azından öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…