- 28 Aralık 2015
- 165
- 113
- 103
- 43
Cnm ben onu biraz arastrdim da anormal bi durum varsa yapiluyomus.normalde herkesin yaptırması gerekmiyomus yaniHayırlı haberler al inş canım, eşine söyle videoya alsın seni. Benimki öyle yapmış, çok sevindim izleyince.
Bebeğin tüm organlarına ayrıntılı bakılıyormuş canım.
O yüzden çok önemliymiş.
Biz de yeni evliyiz canım eylülde evlendik okullar açılınca da buraya geldik. İnşaAllah canım hayırlısıyla kurtulun burdan. AllaH eşinin yar ve yardımcısı olsun bursa görüyorum hep okuyorum askerleri polisleri Rabbim yardımcıları olsun.. Biz ben atanamazsam 3 yıl daha burdayızama hiç burda durasim yok.. gitmek istiyorum burdan..
Amin canim inşaAllah. Tamam canım inşaAllah hayırlı haberlerle döneriz. Doktor sizi neden 1 hafta sonra cagirdiAynen.. allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah yarın gidersen haber et merak ederim canım..biz gidersek zırhlı araçla gideriz diyor eşim bakalım daha 1 hafta var..
InşaAllah canım inşaAllah duyarimBen 6+1 de duydum duyarsın bence çok erken değil
Amin canim inşaAllah. Tamam canım inşaAllah hayırlı haberlerle döneriz. Doktor sizi neden 1 hafta sonra cagirdi
Niye çağırdı ki canim bişey dedi mi ya niye eşini almadı ki. Bizi çağırırsa gelemem memlekete gitcez inşaAllah pazar günü2 hafta olmuş oluyo 15 gün sonra gelin dedi 6+1de gitmiştik 8+2de çağırmış oluyo
Niye çağırdı ki canim bişey dedi mi ya niye eşini almadı ki. Bizi çağırırsa gelemem memlekete gitcez inşaAllah pazar günü
Ben devlete de gittim canım o daha kötü insanın yüzüne bile bakmıyor hemen haldir huldur yapıyo gonderiyo. İNŞAALLAH bebeklerimize sağlıklı sıhhatli kavuşalim da.Bilmiyorum ama 15 gün sonra gelin dedi bi sorunumuz yok çok şükür genel kontrol heralde .. valla bizde anlamadik niye içeri almiolar çok saçma hatta eşim tepki gösterdi ama yinede almadılar sanki noluyo sa .. ne güzel orda gidersin bişey olmaz hem daha iyi bi yerde baktirirsin bu doktor iyimi kotumu anlayamadım ben içime sinmiyo ama başka şansimiz yok malesef ..
Ben devlete de gittim canım o daha kötü insanın yüzüne bile bakmıyor hemen haldir huldur yapıyo gonderiyo. İNŞAALLAH bebeklerimize sağlıklı sıhhatli kavuşalim da.
Ayy insaAllah canım yaa çok gerginim çok korkuyorumİnşallah canım sende duyarsın pıt pitçok güzel bi duygu
Ayy insaAllah canım yaa çok gerginim çok korkuyorum
Ayy insaAllah canım yaa çok gerginim çok korkuyorum
Evet canım başladı ama çok değil.Mide bulantıların basladımı seninde
Ağrım var ara ara ama çok şükür kanamam yok Elhamdülillah hayırlısıyla pit pitlari duysam içim rahatlicak insaAllahHiç korkma ağrı yada kanama yoksa bi sıkıntı çıkmıyor genelde için rahat olsun bebişini üzme annesi
Ağrım var ara ara ama çok şükür kanamam yok Elhamdülillah hayırlısıyla pit pitlari duysam içim rahatlicak insaAllah
Ayy nasıldı belli oluyo muydu çok heycanlandimDuyarsın insallah ben görünce çok sasirmistim ama ben hissetmiyorum dedim doktor güldü :))
Ayy nasıldı belli oluyo muydu çok heycanlandim
adet günü öğrendiysen grbe kaldığını benmki 7gün sonrasında bi yerleşme lekesi olmuştu sarımsı akıntı sürekli oluyo yerleşme sancısı diye bahsettiğin regl ile hemen hemen aynı şeyler bende en azından öyle oldumrb kızlar..ben sizlere birkaç şey sormak istiyorum..yerleşme sancınız ne kadar sürdü ve akıntınız ne zaman başladııı?
Oyy yaaa Rabbim bana da nasip etsin inşaAllah yaa hayırlısıyla yarın göreydim minigimiEkranda yakınlaştırdi işte orda bildiğin atiyodu çok duygularım o anda çok güzel bi duygu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?