- 22 Kasım 2015
- 332
- 189
- 18
- 31
Oyy yaaa Rabbim bana da nasip etsin inşaAllah yaa hayırlısıyla yarın göreydim minigimi
yani birkaç gün devam edip sonra geçti değil mi sancı devam etmedi..akıntı sürekli oluyor derken adet gününden önce mi başlamıştı..adet günü öğrendiysen grbe kaldığını benmki 7gün sonrasında bi yerleşme lekesi olmuştu sarımsı akıntı sürekli oluyo yerleşme sancısı diye bahsettiğin regl ile hemen hemen aynı şeyler bende en azından öyle oldu
InşaAllah canım hayırlı geceler dua et bize ayrıca tanıştığıma memnun oldumGörürsün inşallah canim unutma bana haber et mutlaka hadi grsrzz iyi gecelerr
InşaAllah canım hayırlı geceler dua et bize ayrıca tanıştığıma memnun oldum
Adetten öncede günlük akıntı vardı ama yoğunluğunda artış oldu sancı evet 4gün fln sürüp bittiyani birkaç gün devam edip sonra geçti değil mi sancı devam etmedi..akıntı sürekli oluyor derken adet gününden önce mi başlamıştı..
çok sağol canım verdiğin cevaplar için..sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah..iyi akşamlar..Adetten öncede günlük akıntı vardı ama yoğunluğunda artış oldu sancı evet 4gün fln sürüp bitti
Rica ederm inşalh tatlım hepimiz alırızçok sağol canım verdiğin cevaplar için..sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah..iyi akşamlar..
Ağrım var ara ara ama çok şükür kanamam yok Elhamdülillah hayırlısıyla pit pitlari duysam içim rahatlicak insaAllah
Canım biz eve geldik şimdi çok şükür minigimi gördüm kalp atışını da gördüm pit pit yanıp sönüyodu ama dinletmedi doktor daha küçük dedi. Tabi eşimi de almadı bizde bişey diyemedik.çok şükür bi sorun da yokmuş Ayrıca biz 6+4musuz :)Bende çok memnun oldum canım
hamile arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..bugün ilişkiden sonraki 10. gün ovulasyon testinde hamilelik belli oluyor diye duydum ve evde olduğu için ondan yaptım..normalde her zaman 2. çizgi silik de olsa çıkardı bu defa nerdeyse hiç bişi çıkmadı..hamilelik olsa daha belirgin mi olurdu:S bu şekilde olup daha sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? idar çok açık renkti..fazla tutamadık 2 saatlik idrardı ondan mı kii:S tüm ümidim gitii
Ovulasyon testi de adete 3- 4 gün kala iki çizgide aynı koyuluktaysa yanii ovulasyon daki gibi o zaman gebelik vardık. Silik olmayacak tam ikiside aynı koyulukta olmalı. .hamile arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..bugün ilişkiden sonraki 10. gün ovulasyon testinde hamilelik belli oluyor diye duydum ve evde olduğu için ondan yaptım..normalde her zaman 2. çizgi silik de olsa çıkardı bu defa nerdeyse hiç bişi çıkmadı..hamilelik olsa daha belirgin mi olurdu:S bu şekilde olup daha sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? idar çok açık renkti..fazla tutamadık 2 saatlik idrardı ondan mı kii:S tüm ümidim gitii
Canım biz eve geldik şimdi çok şükür minigimi gördüm kalp atışını da gördüm pit pit yanıp sönüyodu ama dinletmedi doktor daha küçük dedi. Tabi eşimi de almadı bizde bişey diyemedik.çok şükür bi sorun da yokmuş Ayrıca biz 6+4musuz :)
canım adetim 24-25 ocak..ben yumurtlamadan bir hafta sonra yerleşme ağrısı göğüs şişkinşliği hepsini yaşadım..ama iki gündür çok hastayım öksüre öksüre bir hal oldum..ondan sonra da göğüslerimde indi ağrım da geçti..bende erken ama bir test yapayım dedim..hiç bişi çıkmadı..belki de yine tutunamadı..ya da erken olduğu için bilmiyorum artık..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..Canım ben 5 gün kala idrar testinde ogrendim sonrada kan testinde gidip test yaptir bence..
ben biraz erken yaptım galiba 3-4 gün sonra bi daha yapayım...hayırlısı artık..3 gecedir ateş basmasından uyuyamıyorum size böyle olmuş muydu geceleri?Ovulasyon testi de adete 3- 4 gün kala iki çizgide aynı koyuluktaysa yanii ovulasyon daki gibi o zaman gebelik vardık. Silik olmayacak tam ikiside aynı koyulukta olmalı. .
canım adetim 24-25 ocak..ben yumurtlamadan bir hafta sonra yerleşme ağrısı göğüs şişkinşliği hepsini yaşadım..ama iki gündür çok hastayım öksüre öksüre bir hal oldum..ondan sonra da göğüslerimde indi ağrım da geçti..bende erken ama bir test yapayım dedim..hiç bişi çıkmadı..belki de yine tutunamadı..ya da erken olduğu için bilmiyorum artık..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
benimkinde koyulukta yok..kasık ağrısı olurken..koltuk ağrıma doğru aşırı şişlik ve ağrı olmuştu..3 gün sonra geçti hepsi..niye öyle oldu anlamadım:SAmin canim rabbim gönlüne göre versin inşallah .. ben göğsümde anlamıştım uçları koyulast
Misti ..
Çok şukur canım Elhamdülillah ama neden dinletmedi ki 6+4musuz bugün sana dinletmismiydi 6+1 deAyy iyi maşallah canımmm gözün aydinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?