- 22 Kasım 2015
- 332
- 189
- 18
- 31
Evet geçen kese icin gittiğimiz de eşimi almadı ama yarın dicem gelsin diye yaa kalp atışını duysun sonuçta bu esimin de hakkı. Hakkaride mi oturuyosun canım nerelisin eşinin mesleği ne kaç haftalık sin çok soru sordum galiba
Doğal yolla hamile kaldım üçünde de. Ve gariptir ki ilk denemede hamile kalıyorum ama sonuç hüsran oluyor.Canım sen doğal yolla mi gebe kaldin yoksa tüp bebek falan mi
Hayırlı haberler al inş canım, eşine söyle videoya alsın seni. Benimki öyle yapmış, çok sevindim izleyince.Kızlar biz yarın doktora gideceğiz kalp atışı duymaya lütfen bize dua eder misiniz çok heycanlıyim gerginim..
Bebeğin tüm organlarına ayrıntılı bakılıyormuş canım.Kızlar 20. Haftada renkli ultrason bakılıyormus.bu tam olarak ne için yani bebeğe ne faydası var.bilgisi olan varsa şimdiden Tskkrler
Peki araştırmıyorlar mı neden diye?Doğal yolla hamile kaldım üçünde de. Ve gariptir ki ilk denemede hamile kalıyorum ama sonuç hüsran oluyor.
Canım bi tüp bebek dene ben de pcosluyum tüp bebekle hamile kaldım inşallah sonuna kadar güzel devam eder ve darısı senin de başına inşallahDoğal yolla hamile kaldım üçünde de. Ve gariptir ki ilk denemede hamile kalıyorum ama sonuç hüsran oluyor.
Evet canım doktorum da söyledi önce keseyi bi alalım sonra da tüp bebek gibi şeyleri de konuşalım diye. Benim de aklıma yattı açıkcası. Rabbim sizlerin bebişlerine sağlık versin. Sonra da bana nasip etsin.Canım bi tüp bebek dene ben de pcosluyum tüp bebekle hamile kaldım inşallah sonuna kadar güzel devam eder ve darısı senin de başına inşallah
Araştırdılar canım, ikinciden sonra. Pcos ve kan pıhtılaşması çıktı. adetimden dört gün önce öğrendim hamile olduğumu ve dr hemen kan sulandırıcı iğne başlattı. Dr da ben de temkinli davrandık ama nasip değilmiş.Peki araştırmıyorlar mı neden diye?
Tüp bebekte aşamalar neler? Zorlu bi süreç mi?Canım bi tüp bebek dene ben de pcosluyum tüp bebekle hamile kaldım inşallah sonuna kadar güzel devam eder ve darısı senin de başına inşallah
Benim eşimde öğretmen canım. Allah eşinin yardımcısı olsun. Sivil Tekser de oturuyoruz canım biz. Yaa eşimi neden almıyor ki çok saçma bü onun en doğal hakkıEvet malesef eşim burda görev yapıyo özel harekat polis 7 haftalığım kalp atışını ben duydum ama eşim duymadım malesef siz nerde oturuyosunuz
InşaAllah canım. Eşimi almıyor yaa memlekete gidince özele gideceğim inşaAllah orda duyar eşim de. Hayırlısıyla ben bi yarın duyayim da. Bişey sorcam canım 6+2 erken mi kalp atışı için acaba duyabilir miyim kiHayırlı haberler al inş canım, eşine söyle videoya alsın seni. Benimki öyle yapmış, çok sevindim izleyince.
Bebeğin tüm organlarına ayrıntılı bakılıyormuş canım.
O yüzden çok önemliymiş.
Çok zor değil aslında bi aylık bi süreç iğne oluyorsun bi hafta falan. yumurtalar büyüyünce topluyorlar sonra onları dollendiriyorlar sonra transfer oluyor gerisi Allaha kalmış artıkTüp bebekte aşamalar neler? Zorlu bi süreç mi?
Benim eşimde öğretmen canım. Allah eşinin yardımcısı olsun. Sivil Tekser de oturuyoruz canım biz. Yaa eşimi neden almıyor ki çok saçma bü onun en doğal hakkıbizde yarın insaAllah 6+2 olcaz bakalım duyacakmiyiz pit pitlari. Canım sen bu hafta mi duydun yani 7.haftada mi
Teşekkürler cevap için. İğne bir aydır her gün göbekten yaptım zaten, transfer falan da kürtajdan daha zor değildir herhalde. Başa çıkabilirim sanki :)Çok zor değil aslında bi aylık bi süreç iğne oluyorsun bi hafta falan. yumurtalar büyüyünce topluyorlar sonra onları dollendiriyorlar sonra transfer oluyor gerisi Allaha kalmış artık
Hayir canım transferin hiç bi zorluğu yok hissetmiyorsun bile 5 dk bile surmuyor ama yumurta toplama biraz ağrılı sanırım onu da aneztezi veriyorlar bi gözünü aciyorsun hersey olmuş bitmiş. O açıdan hiç korkma. Benim en büyük korkum tutmamasiydi çok şükür ki rabbim nasip etti darısı senin basina inşallah. Tabi seçtiğin merkez de çok önemli iyi bi hastanede yaptır benceTeşekkürler cevap için. İğne bir aydır her gün göbekten yaptım zaten, transfer falan da kürtajdan daha zor değildir herhalde. Başa çıkabilirim sanki :)
Gerçekten mi sağol canım iyi oldu haber verdigin. Hadi yaa offf burayı da karistircaklar Rabbim fırsat vermesin insaAllah. Biz daha buraya yeni geldik okullar açıldığında siz ne kadardır burasınız. İnşaAllah ben seneye başka yere atanirim gideriz burdan6+1 de duyduk bu aralar dikkatli olun dışarıya falan çıkmayın lojman yazı aşmıştır dışarı çıkmayın die haberin olsun canım benimde haftaya var kontrolüm ama gitmeyi düşünmüyorum ..
Anladım canım. Zaten üç ay korunma verir doktor, ben de bu süre içinde araştırırım. Elazığ'da memurum, iyi merkez şansım ne kadar bilmiyorum tabi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Belki Üç beş ay sonra sizin tecrübelerinizden faydalanmak için gelirim buraya. Şimdilik hoşça kalın, bebişlerinizle kalın.Hayir canım transferin hiç bi zorluğu yok hissetmiyorsun bile 5 dk bile surmuyor ama yumurta toplama biraz ağrılı sanırım onu da aneztezi veriyorlar bi gözünü aciyorsun hersey olmuş bitmiş. O açıdan hiç korkma. Benim en büyük korkum tutmamasiydi çok şükür ki rabbim nasip etti darısı senin basina inşallah. Tabi seçtiğin merkez de çok önemli iyi bi hastanede yaptır bence
Gerçekten mi sağol canım iyi oldu haber verdigin. Hadi yaa offf burayı da karistircaklar Rabbim fırsat vermesin insaAllah. Biz daha buraya yeni geldik okullar açıldığında siz ne kadardır burasınız. İnşaAllah ben seneye başka yere atanirim gideriz burdan
Ben 6+1 de duydum duyarsın bence çok erken değilInşaAllah canım. Eşimi almıyor yaa memlekete gidince özele gideceğim inşaAllah orda duyar eşim de. Hayırlısıyla ben bi yarın duyayim da. Bişey sorcam canım 6+2 erken mi kalp atışı için acaba duyabilir miyim ki
Biz de yeni evliyiz canım eylülde evlendik okullar açılınca da buraya geldik. İnşaAllah canım hayırlısıyla kurtulun burdan. AllaH eşinin yar ve yardımcısı olsun bursa görüyorum hep okuyorum askerleri polisleri Rabbim yardımcıları olsun.. Biz ben atanamazsam 3 yıl daha burdayızBen geleli 3 ay oldu yeni evliyim ama esimin 2. Senesi canım inşallah bi an once kurtuluruz burdan bizim 7 ayimız kaldı inşallah. .
Hayırlı haberler al inş canım, eşine söyle videoya alsın seni. Benimki öyle yapmış, çok sevindim izleyince.
Bebeğin tüm organlarına ayrıntılı bakılıyormuş canım.
O yüzden çok önemliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?