- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
konunun uzmanı değilim haddim de değil hatta beni eleştirenler de olabilir ama...rabbim hastalara yatanlara gözünle bile namaz kılabilirsin diyor,abdest teyemmüm olmasa da.. 5 vakit gusül alıp hastalanıp üşütme ayrıca...bebeğini düşün..rabbim herşeyi kolaylaştırıyor,al abdestini kıl namazını bence..Allah kabul etsin canım ...Kizlar ara ara lahverengi lekelenmeler oluyor bende. Namaz kilmak icin engel midir sizce. Yani gusul.abdesti almam gerekir mi adetliyken gibi...
Kuzenimden kötü haber aldım şimdi çok bozuldu moralim 8 haftalık hamileydi kalbi durmuş bebeğin demişler bu hafta alacaklarmış..allahım inşallah bi mucize olur...of ne diyeceğimi şaşırdım ağla ağla içim çıktı rabbim herşeyin hayırlısını versin... kuzenim perişan yazık..Allah herkesin bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Ayni sorunu bende yasamistim bana ozur sayilir gusul almana gerek yok normal abdestinle kilabilirsin demislerdi bende oyle kildim hep.Kizlar ara ara lahverengi lekelenmeler oluyor bende. Namaz kilmak icin engel midir sizce. Yani gusul.abdesti almam gerekir mi adetliyken gibi...
amincanım sağolasın Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı..bu acının ne demek oldugunu cok ıyı bılırım... Bu kez yaşamaktan cok korkuyorum inşallah Rabbim bu kez devamını getirir. Allah sabır versin
Öncelikle Allah şifa versin . Bebeğini sağlıkla sana bağışlasın .Kizlar ara ara lahverengi lekelenmeler oluyor bende. Namaz kilmak icin engel midir sizce. Yani gusul.abdesti almam gerekir mi adetliyken gibi...
Evet yemek yapmak bile zorluyor,bolca dinlenmeli ama insan dayanamıyor yapıyor bi şeyler...Bende dün yemek yapıp ortalığı topladım ağrım oldu.
Şu sıralar mümkün mertebe dinlenmek gerekiyor sanırım.
Kanama gibi değil de kahverengi lekelenmem oldu,protestan verdi doktor.Mrb kanaman mı olmuştu daha önce
Özür sayıldığını biliyorum canım.Kizlar ara ara lahverengi lekelenmeler oluyor bende. Namaz kilmak icin engel midir sizce. Yani gusul.abdesti almam gerekir mi adetliyken gibi...
Benim dün kanamam oldu progestana başladım çok üzülüyrm umudum azaldı yabende haftaya 6 haftalık olcam tam kalp atışı için çok heyecanlıyım inşallah hepimizde duyarız
Brn dün kanamayla gittim kesenin şekli bozulmamış ama çevresinde pıhtılar varmış onlar çözülmüş kanamaya neden oldu o da iyi mi kötü mü bilmiyrmCanım bugun doktora gittim.5+1 günlük.kesem belli belirsiz gözüküyor..doktor 2 hafta sonra gel dedi.
Benimkide kahverengi akıntıya döndü napcaz biz yaAllah kucağına almayı nasip etsin hala kahverengi akıntım oluyo endileşelenmek istemiyorum
Kizlar ikili test hakkinda ne dusunuyorsunuz? Onumuzdeki hafta randevum var ama bu ara yaptirip strese girmesem mi hic diye dusunuyorjm. Sonucuna da mudahale edemiyoruz, o stresle yasanir mi kafam cok karisik
Neden oldugunu tam olarak bilemeyecegim ama endiselenmeyin. Uzatip ayaklarinizi yuksege kaldirin. Dinlenince gecer insallah..KIZLAR ACİLLLL YARDIM 8+2 YİM 3 SAAT ÖNCE EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK DOKTOR BİR SORUN YOK OLABİRSİNİZ DEMİŞTİ ŞİMDİ KAHVERENGİ LEKE GELDİ 5 HAFTALIKKEN DE GELMİŞTİ NE GÜZEL GEÇMİŞTİ ŞİMDİ İDRARIMI YAPARKEN KÜÇÜK KÜÇÜK PIHTI LARDA GELDİ ÇOK KORKUYORUM İLİŞKİDEN Mİ OLDUKİ YOKSA DIŞARDA ÜŞÜTTÜĞÜM İÇİN OLABİLİR Mİ Kİ
Neden oldugunu tam olarak bilemeyecegim ama endiselenmeyin. Uzatip ayaklarinizi yuksege kaldirin. Dinlenince gecer insallah..
bendede var kahverengi akıntı progestan verdiKIZLAR ACİLLLL YARDIM 8+2 YİM 3 SAAT ÖNCE EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK DOKTOR BİR SORUN YOK OLABİRSİNİZ DEMİŞTİ ŞİMDİ KAHVERENGİ LEKE GELDİ 5 HAFTALIKKEN DE GELMİŞTİ NE GÜZEL GEÇMİŞTİ ŞİMDİ İDRARIMI YAPARKEN KÜÇÜK KÜÇÜK PIHTI LARDA GELDİ ÇOK KORKUYORUM İLİŞKİDEN Mİ OLDUKİ YOKSA DIŞARDA ÜŞÜTTÜĞÜM İÇİN OLABİLİR Mİ Kİ
Canım endişelenme, ilk hamileliğimde ben de aynı sebepten kanamam olmuştu, doktor progestan vermişti. Yoğun kanamam olduğu için bir ay istirahat etmiştim. Çocuğumu gayet sağlıklı bi bi biçimde kucağıma almıştım. Dinlen bol bol, bi süre de bence ilişkiye ara ver.KIZLAR ACİLLLL YARDIM 8+2 YİM 3 SAAT ÖNCE EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK DOKTOR BİR SORUN YOK OLABİRSİNİZ DEMİŞTİ ŞİMDİ KAHVERENGİ LEKE GELDİ 5 HAFTALIKKEN DE GELMİŞTİ NE GÜZEL GEÇMİŞTİ ŞİMDİ İDRARIMI YAPARKEN KÜÇÜK KÜÇÜK PIHTI LARDA GELDİ ÇOK KORKUYORUM İLİŞKİDEN Mİ OLDUKİ YOKSA DIŞARDA ÜŞÜTTÜĞÜM İÇİN OLABİLİR Mİ Kİ
Sen keseyi gordun degilmi canim.bebisi gorcen sanirim.senin bi daki kontrolun nezamandi?yasgördünpost: 44541032 .!.:Bende bi gorsem.lalp.atisini dusam rahatlayacagimhayirlisi ile zaman gecer goruruz insallah canim
Merhaba canım neden bilmiyorum ama bizim doktor prezervatif önermişti kullandınız mı? eğer kullanmadıysanız içerde kanamalı alan varsa belki onun kırmızısı gelmiştir diye düşündüm. yine de bence doktoruna görün.KIZLAR ACİLLLL YARDIM 8+2 YİM 3 SAAT ÖNCE EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK DOKTOR BİR SORUN YOK OLABİRSİNİZ DEMİŞTİ ŞİMDİ KAHVERENGİ LEKE GELDİ 5 HAFTALIKKEN DE GELMİŞTİ NE GÜZEL GEÇMİŞTİ ŞİMDİ İDRARIMI YAPARKEN KÜÇÜK KÜÇÜK PIHTI LARDA GELDİ ÇOK KORKUYORUM İLİŞKİDEN Mİ OLDUKİ YOKSA DIŞARDA ÜŞÜTTÜĞÜM İÇİN OLABİLİR Mİ Kİ
Bence iyi gibi canım 9+1 de geçen hafta 2.8 mm idi benimki. 6+3 te de 0.8 mm idi. Seninki tam arada normal demek ki. Hem b,r anormallik olsa doktorun da söylerdi dimi :)Kızlar Merhaba ben bebisim 7+6 da iken yani dün muayeneye gittim bebeğin boyu 14.6 mm çıktı. Normal gibo gözüküyor ama bazı kaynaklarda daha büyük olması gerekiyor yazıyor. Fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?