7+1 de kalp atışı duyarsınız canım geç döllenme falan oolmamışsa7+1 de kalp atışını görmemiz ya da duymamız çok zor değil mi arkadaşlar?
Vardır herhalde canım. Yoksa da gratis watsonsta falan mutlaka bulunur. Günde bir kere sürüyorum bende.hiç gülcem yoktu canım pehlivan gibi demişsin ya bizde yağlanalım madem yahuu her gece yatmadan önce yapsak yeterli olur heraldenerden alabilirim bu yağı peki eczanede varmıdır
Tatlım yorulmuş olabilir misin? Kanama yoksa endişelenme ve bol bol dinlen.Kızlar merhaba nasılsınız,benim üc gündür karnimin solunda alta yakın bir ağrı var.Böyle sabit bir ağrı,iki gün normal herhalde dedim ama bi saattir arttı sanki.böyle kas ağrısının andırıyor bazen ama sabit bir ağrı bazen acı gibi..Uff nasıl anlatsam çok korkuyorum.Sizde de oldu mu böyle,nolur bi şey diyin
Rahatlarsın cnm inşallah yarın 7haftalıkmısın
Cevabın,desteğin için çok sağol canım.Evdeyim raporluydum bugün de aslında ama yemek yaptim sadece o mu yordu bilemiyorum.Hicbir seye gücüm olmuyor bazen.Yemek yiyip uyudum biraz azaldı çok şükür.Yine de merak ediyorum bebeğimin nasıl olduğunu,ne zormuş...Kanamam şu an yok cok sükür,gecen hafta olmustu hafif.Tatlım yorulmuş olabilir misin? Kanama yoksa endişelenme ve bol bol dinlen.
Belki gazla alakalı bir durumdur. Kötü düşünme hemen. Ayaklarını dik güzlce dinlen.
Bende dün yemek yapıp ortalığı topladım ağrım oldu.Cevabın,desteğin için çok sağol canım.Evdeyim raporluydum bugün de aslında ama yemek yaptim sadece o mu yordu bilemiyorum.Hicbir seye gücüm olmuyor bazen.Yemek yiyip uyudum biraz azaldı çok şükür.Yine de merak ediyorum bebeğimin nasıl olduğunu,ne zormuş...Kanamam şu an yok cok sükür,gecen hafta olmustu hafif.
Mrb kanaman mı olmuştu daha önceCevabın,desteğin için çok sağol canım.Evdeyim raporluydum bugün de aslında ama yemek yaptim sadece o mu yordu bilemiyorum.Hicbir seye gücüm olmuyor bazen.Yemek yiyip uyudum biraz azaldı çok şükür.Yine de merak ediyorum bebeğimin nasıl olduğunu,ne zormuş...Kanamam şu an yok cok sükür,gecen hafta olmustu hafif.
bence yaptırman gereken bişiy, içinde hep o merakla yaşayamazsın. bıde bildiğim kadarıyla en son 13. hafta yaptırabılıosunKizlar ikili test hakkinda ne dusunuyorsunuz? Onumuzdeki hafta randevum var ama bu ara yaptirip strese girmesem mi hic diye dusunuyorjm. Sonucuna da mudahale edemiyoruz, o stresle yasanir mi kafam cok karisik
12-14. Haftalar arasinda yapiliyormus. Sen yaptirdin mi? Evet yapilmasi gerek ama yinede bi korkuya kapildim iste :/bence yaptırman gereken bişiy, içinde hep o merakla yaşayamazsın. bıde bildiğim kadarıyla en son 13. hafta yaptırabılıosun
Vardır herhalde canım. Yoksa da gratis watsonsta falan mutlaka bulunur. Günde bir kere sürüyorum bende.
Kızlar ben keseyi de belli belirsiz gördüm.bende co endişeleniyorum.2 hafta sonra gel dediCanim en son axet tarihin ne ? Benimde moralim bozuluyor bu yuzden hala goremedik bebegi
Bende bi gorsem.lalp.atisini dusam rahatlayacagimKızlar ben keseyi de belli belirsiz gördüm.bende co endişeleniyorum.2 hafta sonra gel dedi
Geçen hafta doktorum yaptir gel dedi ama ben doktorumu değiştiriyorum bu hafta kontrolüm var. Nasılsa o da isteyecek diye henüz yaptirmadim galiba bu hafta yaptiracagim. Haklısın bu arada insan korkuyor tabi. Ama bu merakla da yasanmaz yapmak lazım12-14. Haftalar arasinda yapiliyormus. Sen yaptirdin mi? Evet yapilmasi gerek ama yinede bi korkuya kapildim iste :/
Selam kızlarr
Bende 20 ocakta ikili taramaya gircem bakalım nasıl oluyo yazarım sizede
Bu arada bi arkadaşmda hamile muayenede bebeğin kalp arışlarını duymamışlar ve bebek büzüşmüş diyip hemen almaya kalkmışlar o da izin vermemiş tabi bi iki gün sonra başka hastaneye gitmiş kalp atışınıdq duymuş bebişide görmüş gercekten cok kötü bi durum yaşayan bebeği alcaklardı az kalsın sizde aman diyim dikkatli olun her dr a güvenmeyin diye sizle paylaşayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?