2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Canim en son axet tarihin ne ? Benimde moralim bozuluyor bu yuzden hala goremedik bebegi

Canim benim gec döllenme son adet tarihimle tutmuyor bugun doktor ancak 5 hafta dedi yani 4un sonu 5in basi falan heralde 10 gun sonra gel dedi. Senin son adet tarihin ne?

Ay hadi bakalım hayırlısı inşallah darısı bizim basimiza :)

Canim benim gec döllenme son adet tarihimle tutmuyor bugun doktor ancak 5 hafta dedi yani 4un sonu 5in basi falan heralde 10 gun sonra gel dedi. Senin son adet tarihin ne?
Benimde 23 kasim. Ben tesadufen erkende n ogrendim. Zaman hic gecmiyor sanki. Bide doktorlarin tutarsiz konusmalari kafami karistirdi

Benimde 23 kasim. Ben tesadufen erkende n ogrendim. Zaman hic gecmiyor sanki. Bide doktorlarin tutarsiz konusmalari kafami karistirdi
Benim de gec dollenme oldugu icin cok erken ogrendim 3 haftalik falandi ancak o yuzden bu bekleme suresi bizim icin daha da artiyor.10 gun sonra vajinal ultrasonla gozukur dedi doktor daha karindan gorunmezmis ona da raziyim bi gordeydim:)

Benim de gec dollenme oldugu icin cok erken ogrendim 3 haftalik falandi ancak o yuzden bu bekleme suresi bizim icin daha da artiyor.10 gun sonra vajinal ultrasonla gozukur dedi doktor daha karindan gorunmezmis ona da raziyim bi gordeydim:)
Senin ne zamandi adet tarihin

[QUOTEule71, post: 44527434, member: 617755"]Canim benim gec döllenme son adet tarihimle tutmuyor bugun doktor ancak 5 hafta dedi yani 4un sonu 5in basi falan heralde 10 gun sonra gel dedi. Senin son adet tarihin ne?[/QUOTE]
Bende simdi geldim doktordan. Ayniyiz demekki senle canim banada 5 hafta dedi bebeği göremedik henüz keseyi gördük sadece 10 gün sonra yine çağırdı.

Senin ne zamandi adet tarihin
8 kasim :) 20 aralik kan testim 0.1 24 aralik kan testim 55 daha sonrasinda da katlanarak artti beta hcg en son 8 gun once 1826 idi :) adetim geciktigi donemde hamile kalmisim anlayacagin:) benim biraz karisik

[QUOTEule71, post: 44527434, member: 617755"]Canim benim gec döllenme son adet tarihimle tutmuyor bugun doktor ancak 5 hafta dedi yani 4un sonu 5in basi falan heralde 10 gun sonra gel dedi. Senin son adet tarihin ne?
Bende simdi geldim doktordan. Ayniyiz demekki senle canim banada 5 hafta dedi bebeği göremedik henüz keseyi gördük sadece 10 gün sonra yine çağırdı.[/QUOTE]
Sabirla bekleyecegiz insallah iyi haberler almak icin

Bende simdi geldim doktordan. Ayniyiz demekki senle canim banada 5 hafta dedi bebeği göremedik henüz keseyi gördük sadece 10 gün sonra yine çağırdı.
Sabirla bekleyecegiz insallah iyi haberler almak icin[/QUOTE]
Aynen ole tatlim tatlım bunda sukur

8 kasim :) 20 aralik kan testim 0.1 24 aralik kan testim 55 daha sonrasinda da katlanarak artti beta hcg en son 8 gun once 1826 idi :) adetim geciktigi donemde hamile kalmisim anlayacagin:) benim biraz karisik
Evet epey karisik olmus senin.. bende 23 aralikta ilk verdigim landa 45 cikti sonra artti surekli. En son gecen pazar 5553 cikmisti simdi kac kat olmasi gerekiyor. Bu degerleree hala 5+0 demesine sasirdim

Merhabalarrr şimdi kontrolden geldim doktor 5 hafta dedi keseyi gorduk. 10-12 gün sonra kalp atisinida duyarız dedi bakalim 25i gibi tekrar gidicem:) sonunda anneme söyledik eşim dayanamadı artık:))

Cnm ben 7haftalıkken gördüm kalb atışını da duydum

Sağol arkadaşım altta hamilelik takviminde de yazmış kalp atışını görebilirsiniz diye gerçi, bakalım, yarın eşimle kontrole gideceğiz de ikimiz de heyecanlıyız ben keseyi gördüm de kalp atışını da duysak biraz daha rahatlayacağız, hayırlısı artık :)

Kızlar merhaba nasılsınız,benim üc gündür karnimin solunda alta yakın bir ağrı var.Böyle sabit bir ağrı,iki gün normal herhalde dedim ama bi saattir arttı sanki.böyle kas ağrısının andırıyor bazen ama sabit bir ağrı bazen acı gibi..Uff nasıl anlatsam çok korkuyorum.Sizde de oldu mu böyle,nolur bi şey diyin

Rahatlarsın cnm inşallah yarın 7haftalıkmısın

Rahatlarsın cnm inşallah yarın 7haftalıkmısın

Dr.un hesabına göre tam olarak kaç bilmiyorum ama sat'a göre nette hesaplayınca yarın 7+1 oluyoruz, sanırım dr.yarın tam kaç haftalık olduğunu söyler :)

Kızlar nee güzel keseler pıt pıtlar duyulmus darısı basımaaa bana da dua edınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…