Insallah canım:)bende haftaya 6 haftalık olcam tam kalp atışı için çok heyecanlıyım inşallah hepimizde duyarız
Kizlar meraba.Benim midem cok fena.2-3 haftadir bulaniyodu ama bi haftadir hergun kusuyorumHafifler belki diye bekliyorum.Dr premesis vermisti ama onun dacok etkisi yokmus diye kullanmadim
Doktorum bize ilişkide herhangi bir kısıt yok ama prezervatif öneriyoruz dedi. Boşalma bebeğin üstüne olunca kese kasılıyormuş. spremler içeri girmeye çalıştığı için tabi.Kızlar günaydın benim bi sorum var hamile kaldığımı öğrendiğimden beri cinsel ilişkiye girmedik yaklaşık 2 aylık bi süreç ama dün akşm bi deneme yapalım dedik herhangi bi acı agrı hissetmedim fakat gece tuvalete uyandığımda çok az bi kanamam olmuş şuan sildiğmde kahve rengi halde pazartesi doktora gidicm içim rahat değil tam acaba bebeğe bişey olmuş olabilir mi yoksa zorlandığı için mi kanama olmuştur bi yardım eder misiniz bilgisi olan varsa ???
Yok zaten kısa bişeydi boşalma olmadı ama pazartesi sorucm seninki kaç haftalık cnmDoktorum bize ilişkide herhangi bir kısıt yok ama prezervatif öneriyoruz dedi. Boşalma bebeğin üstüne olunca kese kasılıyormuş. spremler içeri girmeye çalıştığı için tabi.
Ama biz ne olur ne olmaz ilk 3 ay kardeş takılıyoruz. Bir şey olur sonra bizim yüzümüzden mi diye kafamıza takarız düşüncesiyle.
Johnson's baby kullanıyorum canım ben. Pembe fısfıslı şişede. Her gün üstümü değiştirirken pehlivan gibi yağlanıyorum.canım benimde öle aynı durumdayız bebe yağının hangi markası nerden alıcam senden görerek bende başlim diyorum sabah akşammı sürüyosun
Aaa hiç duymamıştım bunu.Doktorum bize ilişkide herhangi bir kısıt yok ama prezervatif öneriyoruz dedi. Boşalma bebeğin üstüne olunca kese kasılıyormuş. spremler içeri girmeye çalıştığı için tabi.
Ama biz ne olur ne olmaz ilk 3 ay kardeş takılıyoruz. Bir şey olur sonra bizim yüzümüzden mi diye kafamıza takarız düşüncesiyle.
Yok zaten kısa bişeydi boşalma olmadı ama pazartesi sorucm seninki kaç haftalık cnm
Allah kucağına almayı nasip etsin hala kahverengi akıntım oluyo endileşelenmek istemiyorumBen de 9+ 4 teyim canım.
Johnson's baby kullanıyorum canım ben. Pembe fısfıslı şişede. Her gün üstümü değiştirirken pehlivan gibi yağlanıyorum.
Göğüslerimi falan da yağlıyorum. Hem acımıyor hem de baya büyüdüler çatlamasın diye.
Evet canim bulanti cok zor malesef ne yiyecegimi sasirdim hic bisey istemiyo canimbenimde öle canım hepbulanıyodu bugün çok fena kustum kafamı kaldıamıyorum bulanınca doktorsa söylemedim o yüzden hi ilaç vs kullanmıyrm
Evet canim bulanti cok zor malesef ne yiyecegimi sasirdim hic bisey istemiyo canimAllah yardimcimiz olsun bebislerimizi korusun insallah
Insallah canimmçok sevindim canım senin adına darısı başımıza benimde sadece bulanıyodu bugün il defa kustum çok fena bişi ya inşallah hemencecik geçer benimde
Canim en son axet tarihin ne ? Benimde moralim bozuluyor bu yuzden hala goremedik bebegiHanimlar simdi geldim kontrolden gec dollenme oldugu icin ne kadarlik oldugumu bilmiyordum.doktor alttan bakti ancak 5 haftaliksin dedi suan kese gorunuyor ama bebis gorunmuyor 10 gun sonra gel dedi kanama icin de bisi demedi.niyeyse icim hic rahat degil
özelde ne kadar tutar biliyor musunuz=?Sağlık ocağı yapıyor cnm hepsini hamilelikte takip amaçlı yapılıyor
Doktorların ilk haftalarda istediği kan testi mi ?özelde ne kadar tutar biliyor musunuz=?
Bende bugun devlettd yaptirdim. 6 tup kan verdim birde idrarözelde ne kadar tutar biliyor musunuz=?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?