2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar Merhaba Doktordan geldim şimdi.
5+1 günlük hamişmişim.Fakat kese belli belirsiz gözüküyor dedi doktor.Bu evre de ilişkiye girmeyin dedi.
2 hafta sonra gel herşey netleşmiş olur dedi.
şimdi 2 hafta bekleyeceğim..Kan testini tekrar yaptırmadı.önceki 174 tü.

Kizlar meraba.Benim midem cok fena.2-3 haftadir bulaniyodu ama bi haftadir hergun kusuyorum Hafifler belki diye bekliyorum.Dr premesis vermisti ama onun dacok etkisi yokmus diye kullanmadim

Kizlar meraba.Benim midem cok fena.2-3 haftadir bulaniyodu ama bi haftadir hergun kusuyorum Hafifler belki diye bekliyorum.Dr premesis vermisti ama onun dacok etkisi yokmus diye kullanmadim

benimde öle canım hepbulanıyodu bugün çok fena kustum kafamı kaldıamıyorum bulanınca doktorsa söylemedim o yüzden hi ilaç vs kullanmıyrm

7+1 de kalp atışını görmemiz ya da duymamız çok zor değil mi arkadaşlar?

Doktorum bize ilişkide herhangi bir kısıt yok ama prezervatif öneriyoruz dedi. Boşalma bebeğin üstüne olunca kese kasılıyormuş. spremler içeri girmeye çalıştığı için tabi.
Ama biz ne olur ne olmaz ilk 3 ay kardeş takılıyoruz. Bir şey olur sonra bizim yüzümüzden mi diye kafamıza takarız düşüncesiyle.

Yok zaten kısa bişeydi boşalma olmadı ama pazartesi sorucm seninki kaç haftalık cnm

canım benimde öle aynı durumdayız bebe yağının hangi markası nerden alıcam senden görerek bende başlim diyorum sabah akşammı sürüyosun
Johnson's baby kullanıyorum canım ben. Pembe fısfıslı şişede. Her gün üstümü değiştirirken pehlivan gibi yağlanıyorum.
Göğüslerimi falan da yağlıyorum. Hem acımıyor hem de baya büyüdüler çatlamasın diye.

Aaa hiç duymamıştım bunu.
Benim doktorum ilişkiden sonra wcye gidersem bir sorun olmayacağını söyledi. Madem daha iyi prez.de kullanabiliriz.

hiç gülcem yoktu canım pehlivan gibi demişsin ya bizde yağlanalım madem yahuu her gece yatmadan önce yapsak yeterli olur heralde nerden alabilirim bu yağı peki eczanede varmıdır

benimde öle canım hepbulanıyodu bugün çok fena kustum kafamı kaldıamıyorum bulanınca doktorsa söylemedim o yüzden hi ilaç vs kullanmıyrm
Evet canim bulanti cok zor malesef ne yiyecegimi sasirdim hic bisey istemiyo canim Allah yardimcimiz olsun bebislerimizi korusun insallah

Canim en son axet tarihin ne ? Benimde moralim bozuluyor bu yuzden hala goremedik bebegi

Kizlar biri bisey desin bana uzuyorum kendimi en son ptesi ozel hast gitmistim ordaki doktor bana 5+5 gunluk demisti. Bugun devlette randevum vardi birde tahlillerimi yaptirmak istedim doktor bana 5+0 dedi... boyle sey mi olur. Been belki bebegi gorurum umuduyla gittim hayal kirikligina ugradim. Son adetim 23 kasimda.. ben ozeldeki doktora inanmak istiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…