2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Seninle doğumumuz aynı güne düşüyor benim hiç akıntım falan olmadı ama kahverengi lekelenöe bu haftalarda olabilirmiş ama sen iyice dinlen

benım karnım belim agrıyor sızı szıı
Benimde bel agrim yok ama Karnım agrio ara ara hatta şuanda da var ağrım dün akşam yazmıştım burda normal dediler kese büyüdüğü bebek orda tutunmaya çalıştığı ıçim is sende rahat ol bence tatlim

Allahım korusun içimizdeki yeni Canları dinlenmekte fayda var ama çalısınca da dinlenmek olmuyor maalesef. yirgunluk stres insani mahvediyor

benım karnım belim agrıyor sızı szıı

hiç kesilmeyen mide bulantım var (pazar günü öğrendim hamile olduğumu bir gün öncesi geceden başladı) sadece bulantı ama istifra etmedim hiç, bir de göğüslerim çok şişti (ve sızlıyor) özellikle bugün, şimdiden böyle olduysa ilerleyen haftaları düşünemiyorum bile

Geçen hafta minnacık kahve lekem geldi hemen gittim dr.a ama benim ilk tüp tedavimden kimyasal gebeliğim var o yüzden biraz fazla pimpirikliyim dr. sabah 1 akşam 2 progestan vajinal tablet verdi, kimyasal gebelik geçirdiğimde dr.progestanın iğnesini vermişti (o zaman kahverengi lekeler kana dönmüştü ama), rapor verdi yat dinlen dedi, ama bu herkeste değişiyor yani sürekli kanama şeklinde akıntısı olup doğumunu sağlıklı bir şekilde yapan da var, benim eski iş yerinde arkadaşım anlatmıştı ablasının kanaması o kadar çok oluyormuş ki yatmış hep ama bebeği de sağlıkla doğmuş, kötüyü düşünmemek lazım ama tedbiri de elden bırakmamalı sizin dr. ilaç vermiş zaten kontrol edin yarına kadar artarsa leke ya da rengi değişirse gidin dr.a içiniz rahat etsin en azından

Benimki daha erken olsa gerek gerçi ben daha bebeğimin ne kadarlık olduğunu bile bilmiyorum inşallah bulanmasan böyle devam eder benim ki ya bide herkeste kesin oluyo mu bulantılar ?

Limonla ilgili biraz araştırma yaptim ama kesin zararli olduğuna dair bir bilgi bulamadim arkadaşlar. Hatta limona as erip her gün tüketip bebeğini saglikli sekilde kucaklarina almislar
Canım limon kanı sulandırdigi için ilk ayda zararlı diye biliyorum

Sadece yürürken degil ama normalde de kendisini hissettiren agrilarim oluyordu sag kasigimda.bacagimi,kalcami uyusturuyordu.Merdiven cikarken yürürken daha cok hissediyordum ama dedigim gibi uzansam bilr oluyordu ara ara.Ögrenmeme yakın da agrim gecmisti.İnsallah hayirlisyla güzel haber alirsiniz.
Ayni seyi cuma günü yasadim,kahverengi leke geldi.doktor kahveyse korkma dedi ama progestan ilacini ve rapor verdi.dinlen dedi.sirt üstü yatip iyice dinlenmeye bak ve doktoruna söyle mutlaka.İnsalalh tekrarlamaz hicbirimizde.Tedirgin oluyor insan.

Herkes beslenmeden bahsetmis ben de bahsedeyim biraz.Doktoruma sordum her gün 1 yumurta,en az bir bardak süt ayrica yogurt yememi önerdi.Mutlaka her gün ceviz,badem,findik,kuru kayisi tüket.Haftada bir gün balık,et ve bolca sebze tüket dedi.
Ev yapimi yogurdu agzima süremeyen ben nihayet kokusuz süt buldum da yogurt yaptim insallah yiyebilirim.C vitamini,kivi,portakal suyu,havuc,mevsim sebzelerini tüketmeye calisiyorum simdilik.Ama her seyden cok cabuk sıkılıyorum.Bu saydiklarimi abartmadan yedim ama sıkıldım bile.Mide bulantılarım henüz cok az ama bazen hicbisey yiyesim gelmiyor.
Bu arada ilk aylarda ben de maydanoz ve dereotunu fazla tüketmemek gerektigini duymustum.Limonun zararini duymadim aksine midemi rahatlatiyo, dindiriyor.

Canım teşekkürler bunları yapıcam inşaAllah ama kivinin çok fazla gaz yapma özelliği var ben çok severim 1 tane si bile tüm gün çok gaz yapıyor belki size yapmaz ama ben söyleyim dedim

Günaydın annisler midem çok kötü gün boyu ağzımda ama kusamiyorum da benim gibi olan var mı nasıl yapsak ilaç da almak istemiyorum

Bu arada kızlar leirac siparişi verdim. eczaneye sordum 200m+200m 180 tl dedi. İnternetten 148 liraya sipariş verdim. Yavaş yavaş kullanmaya başlayalım :)

Günaydın annisler midem çok kötü gün boyu ağzımda ama kusamiyorum da benim gibi olan var mı nasıl yapsak ilaç da almak istemiyorum
ben de öyleydim mutfağa giremiyordum yemek beğenmiyordum da birden azaldı canım inşallah senin de azalır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…