- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Hadi ya
6 haftalık hamileyim inşallah bebeğimi sağlıkla kucagima alirim[/QUOTE
keseyi pıt pıtlaRI DUYDUNMU CANIM
Seninle doğumumuz aynı güne düşüyor benim hiç akıntım falan olmadı ama kahverengi lekelenöe bu haftalarda olabilirmiş ama sen iyice dinlenSelam kızlar ben de 7 haftalik hamileyim ve bugün kahverengi bi akıntı geldi. Doktorumu aradım Progestan iç 3 defa dedi devam ederse gel dedi ama bilemedim yarın gitsem mi diye basına böyle bir olay gelen var mı aranızda
Benimde bel agrim yok ama Karnım agrio ara ara hatta şuanda da var ağrım dün akşam yazmıştım burda normal dediler kese büyüdüğü bebek orda tutunmaya çalıştığı ıçim is sende rahat ol bence tatlimbenım karnım belim agrıyor sızı szıı
benım karnım belim agrıyor sızı szıı
Selam kızlar ben de 7 haftalik hamileyim ve bugün kahverengi bi akıntı geldi. Doktorumu aradım Progestan iç 3 defa dedi devam ederse gel dedi ama bilemedim yarın gitsem mi diye basına böyle bir olay gelen var mı aranızda
Benimki erken demek ki herkes Sorup duruyoBenim 6 haftalıkken başladı canım
Benimki daha erken olsa gerek gerçi ben daha bebeğimin ne kadarlık olduğunu bile bilmiyorum inşallah bulanmasan böyle devam eder benim ki ya bide herkeste kesin oluyo mu bulantılar ?Benim 5 haftalıkken hafiften bulantılar oldu. Normalde adetim de çok düzenli değil. O zaman anladım zaten hamile olduğumu. Ama sonradan geçti. Bana sinyal vermek istemiş meleğim :) Şu an çok şükür bir bulantım yok.
Canım limon kanı sulandırdigi için ilk ayda zararlı diye biliyorumLimonla ilgili biraz araştırma yaptim ama kesin zararli olduğuna dair bir bilgi bulamadim arkadaşlar. Hatta limona as erip her gün tüketip bebeğini saglikli sekilde kucaklarina almislar
Sadece yürürken degil ama normalde de kendisini hissettiren agrilarim oluyordu sag kasigimda.bacagimi,kalcami uyusturuyordu.Merdiven cikarken yürürken daha cok hissediyordum ama dedigim gibi uzansam bilr oluyordu ara ara.Ögrenmeme yakın da agrim gecmisti.İnsallah hayirlisyla güzel haber alirsiniz.Merhaba arkadaşlar. Gebelik belirtisi olarak sağ kasığında harekete bağlı ağrı olan var mıydı. Sağ kasığımda yaklaşık 10 gündür harekete bağlı ağrı yaşıyorum. (yürürken vb.) son bat tarihi 7 aralık henüz bekliyorum. zaten 30-40 günde bir olur. ama 13 gün önce göğüslerim şişti şu an 3-4 gündür de geçti. Yardım ve cevaplarınız için teşekkür ederim
Ayni seyi cuma günü yasadim,kahverengi leke geldi.doktor kahveyse korkma dedi ama progestan ilacini ve rapor verdi.dinlen dedi.sirt üstü yatip iyice dinlenmeye bak ve doktoruna söyle mutlaka.İnsalalh tekrarlamaz hicbirimizde.Tedirgin oluyor insan.Selam kızlar ben de 7 haftalik hamileyim ve bugün kahverengi bi akıntı geldi. Doktorumu aradım Progestan iç 3 defa dedi devam ederse gel dedi ama bilemedim yarın gitsem mi diye basına böyle bir olay gelen var mı aranızda
Canım teşekkürler bunları yapıcam inşaAllah ama kivinin çok fazla gaz yapma özelliği var ben çok severim 1 tane si bile tüm gün çok gaz yapıyor belki size yapmaz ama ben söyleyim dedimHerkes beslenmeden bahsetmis ben de bahsedeyim biraz.Doktoruma sordum her gün 1 yumurta,en az bir bardak süt ayrica yogurt yememi önerdi.Mutlaka her gün ceviz,badem,findik,kuru kayisi tüket.Haftada bir gün balık,et ve bolca sebze tüket dedi.
Ev yapimi yogurdu agzima süremeyen ben nihayet kokusuz süt buldum da yogurt yaptim insallah yiyebilirim.C vitamini,kivi,portakal suyu,havuc,mevsim sebzelerini tüketmeye calisiyorum simdilik.Ama her seyden cok cabuk sıkılıyorum.Bu saydiklarimi abartmadan yedim ama sıkıldım bile.Mide bulantılarım henüz cok az ama bazen hicbisey yiyesim gelmiyor.
Bu arada ilk aylarda ben de maydanoz ve dereotunu fazla tüketmemek gerektigini duymustum.Limonun zararini duymadim aksine midemi rahatlatiyo, dindiriyor.
Benimki erken demek ki herkes Sorup duruyo
ben de öyleydim mutfağa giremiyordum yemek beğenmiyordum da birden azaldı canım inşallah senin de azalır :)Günaydın annisler midem çok kötü gün boyu ağzımda ama kusamiyorum da benim gibi olan var mı nasıl yapsak ilaç da almak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?