Canım benim iki tarafta ağrıyodu bildiğin hasta olucam sanıyordum öyle ağrıyodu aynen göğüslerim çok fenaydı hem şişmişlerdi hemde yürürken bile ağrıyorlardı o kadar yani adetime 3 gün kala öğrendim ben hamile olduğumu öğrenmeden önce eskisi gibi ağrımıyordu daha azalmıştı ağrısıda inşallah hamilesindirMerhaba arkadaşlar. Gebelik belirtisi olarak sağ kasığında harekete bağlı ağrı olan var mıydı. Sağ kasığımda yaklaşık 10 gündür harekete bağlı ağrı yaşıyorum. (yürürken vb.) son bat tarihi 7 aralık henüz bekliyorum. zaten 30-40 günde bir olur. ama 13 gün önce göğüslerim şişti şu an 3-4 gündür de geçti. Yardım ve cevaplarınız için teşekkür ederim
Kızlar bulantılarınız ne kadarlıkken başladı :?hmm saol canım evet bırakmıyorum bulansada yemeye çalışıyorum öyle inşallah geçer
Kızlar bulantılarınız ne kadarlıkken başladı :?
Tatlim sen özel dra mi gidiyorsun?İlk zamanlar mide bulantisindan hicbisi yiyemiyoruz ki.. Doktorum ilk 3 ay ne yiyebiliuorsan onu ye demisti ama uc aydan sonra haftada bir balik, iki parca kirmizi et, ceviz badem fistik ici sut peynir yogurt bunlari mutlaka planli sekilde ye dedi. Ben de duzeldikce saglikli yemekler yemeye calsiiyorum ama gunum
Gunume tutmuyorsen neler ogrendin beslenmemizle ilgili bizle de paylasirmisin :)
Limonun zararı olmazki zaten hamilelerin çoğu limona aşeriyor bende öyleyim limonsuz çorba salata yiyemiyorum Limonun suyunu sıkıp içiyorum cnm[/QUOTE]OTE="mev_mel, post: 44462318, member: 497670"]Limonla ilgili biraz araştırma yaptim ama kesin zararli olduğuna dair bir bilgi bulamadim arkadaşlar. Hatta limona as erip her gün tüketip bebeğini saglikli sekilde kucaklarina almislar
Offff eskiden beri sutten migdem bulabir hele koyden gelen sut kokar bana tadina bile bakamam. Esim koy okulunda ogretmen taeze sut getiriyor ama zorlasamda icemiyorum. Zorla bir yumurta. Yogurdu kendim yapiyorum ama en fazla iki kasik.uc kasik alsam yine migdem bulaniyor. Ne yapacagim bilmiyorum. :-(Tabiki aklıma geldikçe ekleme de yaparım. Öncelikle dondurulmuş ürünleri Hayatımdan cikardim. Eşime de yapmıyorum:) herşey taze olacak et süt sebze... Süt Çatalca tarafından geliyor taze taze her hafta 3 kg kadar alıyorum yoğurdu kendim yapıyorum bunu hamile olmadan öncede yapardım :) hem daha lezzetli hemde sağlıklı oluyor. Eti bildiğim güvendiği kasaptan alıyorum ve kullanacağım kadar taze alıyorum fazla alıp deepfreze atmak yok:) mevsim meyveleri ve sebzelerini tuketiyorum sabahları maydonoz roka beyaz peynir gibi şeyler yiyorum dere otunu çok severdim hamilelikleri birlikte içim kaldirmiyor kokusunu diyemiyorum eğer yiyebilirseniz en yüksek c vitamini onda bol bol tüketmek lazım bu aylarda onun dışında tavuk Hayatımdan çıkardım ama bildiğiniz bir yer varsa köyde dışarda yayılan tavuk getiriyorlarsa sakıncası yok. Yumurta gene Çatalca tarafından geliyor köy yumurtası tadi bile farklı çok kahve günde 4-5 fincan icsem doyamazdim tamamen bıraktım sigara zaten bıraktım:) işlenmiş gıdaları kesinlikle almayın dönerler köfteler hazır kıyma hazit mantı sonuçta o da dönük oluyor. Hazır çorba yerine kesinlikle kendimiz çorba yapalım et suyu tabletleri yok onun yerine kasaptan rica edin et alırken kemik alın onu başlayıp suyunu kullanabilirsiniz. He bide her akşam portakal nar limon suyu karışımı iciyorum (tabi bunu resmen aseriyorum o kadar çok canım çekiyor ki:)) aklıma gelen farklı bisey olursa gene yazarım sizin soracaginiz birsey olursa beklerim gıdaların dilinden anliyorum. Az çok
evet cnm medipole gidiyorumTatlim sen özel dra mi gidiyorsun?
yaa bende cumartesi günü aynı heyecanı yaşadım. allahım o an aklım çıktı resmen küçücük 3.5 cm kadar ama hareket ediyor Rabbimin mucizesi resmen :))kızlar bugün kontrolümüz vardı. Bebişimizi ilk defa bebeğe benzer bir şekilde gördük. Ellerini kollarını oynattı sanki eli ağzında gibi fotoğrafta ya da bana öyle geldi. Ya o kara belli belirsiz fotoğrafa heyecanlandıysak kendisini görünc aklımızı oynatmasak iyi :).
Cnm ayran iç yoğurt süt içemiyosan ben süt içiyorum ama yoğurt yiyemiyorum ayran içiyorum bol bolOffff eskiden beri sutten migdem bulabir hele koyden gelen sut kokar bana tadina bile bakamam. Esim koy okulunda ogretmen taeze sut getiriyor ama zorlasamda icemiyorum. Zorla bir yumurta. Yogurdu kendim yapiyorum ama en fazla iki kasik.uc kasik alsam yine migdem bulaniyor. Ne yapacagim bilmiyorum. :-(
Evet ozel dr hepsini tek tek soyluyor ama devlette ve ya doğum hastanesinde tam aksine senin aklina gelicekte soyleyecek dr.evet cnm medipole gidiyorum
Kendi evimde degilim kanamam var diye kac gundur kv evinde yatiyorum sagolsun bakiyor bana ama yerimi yadirgiyorum sanki. Kendi evime gitseydim belki daha duzenli olurdumCnm ayran iç yoğurt süt içemiyosan ben süt içiyorum ama yoğurt yiyemiyorum ayran içiyorum bol bol
Kızlar bulantılarınız ne kadarlıkken başladı :?
evet cnm medipole gidiyorum
Benimde iki uç gündür bulantim var birden çok yükseldi benim hcglerim belki ondandir diyor doktormerve senin gebeligin daha ilerlemis olmasin canim. yani takvim den ileri olabilirsin. asermen baslamis bulantin baslamis. 5. hafta icin erken degil mi ? ben 2gun sonra 7.haftaya giriyorum daha bulantim falan yok. cok sukur ama iyiki de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?