2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Canım benim iki tarafta ağrıyodu bildiğin hasta olucam sanıyordum öyle ağrıyodu aynen göğüslerim çok fenaydı hem şişmişlerdi hemde yürürken bile ağrıyorlardı o kadar yani adetime 3 gün kala öğrendim ben hamile olduğumu öğrenmeden önce eskisi gibi ağrımıyordu daha azalmıştı ağrısıda inşallah hamilesindir

OTE="mev_mel, post: 44462318, member: 497670"]Limonla ilgili biraz araştırma yaptim ama kesin zararli olduğuna dair bir bilgi bulamadim arkadaşlar. Hatta limona as erip her gün tüketip bebeğini saglikli sekilde kucaklarina almislar[/QUOTE]
Limonun zararı olmazki zaten hamilelerin çoğu limona aşeriyor bende öyleyim limonsuz çorba salata yiyemiyorum Limonun suyunu sıkıp içiyorum cnm

Cok Sevindim canim.darisi basimiza.Allah bu mutlulugunu bizede tarttirsin.[/QUOTE]
Amiiiin inşAllah :))

Tatlim sen özel dra mi gidiyorsun?

Ben de yiyicek konusuna katilayim annişler gunde 2.3 bardak süt içmeye bakin ilk aylarda turşu yemekten kaçinin.tabii ki aşerirseniz bile abartmayin ilk aylarda turşu zarar. Ayva yiyin çoook faydali ben hergun 1tane tuketiyorum.kivi sirf folik asitle zengin faydali. Nar ayni şekilde. Ekmek az tuketin. Ben ekmekçiydim yani ekmeği daha çok yerdim ama malesef azaltim.hamur yiyiceklerden fazla yemeyin. Çerez tuketin çikolata tuketin abartmadan. Gunde 5.6oğun yemek yiyin hepsinde de az az yiyin. Her oğunde bir yemekten tuketin. Kuru yemeklere ustunluk vermeyin. Sibra gabizlik olur lavobada gucenmemek için dikkat edin. Sulu yemeklere ustunluk verin. Şimdilik bu kadar :) veeee çayi açik için çok içmeyin

kızlar bugün kontrolümüz vardı. Bebişimizi ilk defa bebeğe benzer bir şekilde gördük. Ellerini kollarını oynattı sanki eli ağzında gibi fotoğrafta ya da bana öyle geldi. Ya o kara belli belirsiz fotoğrafa heyecanlandıysak kendisini görünc aklımızı oynatmasak iyi :).

Limonun zararı olmazki zaten hamilelerin çoğu limona aşeriyor bende öyleyim limonsuz çorba salata yiyemiyorum Limonun suyunu sıkıp içiyorum cnm[/QUOTE]
Aynen ben de limon koyuyorum her şeye hiç de bir olumsuzlukla karşılaşmadım çok şükür :).

Offff eskiden beri sutten migdem bulabir hele koyden gelen sut kokar bana tadina bile bakamam. Esim koy okulunda ogretmen taeze sut getiriyor ama zorlasamda icemiyorum. Zorla bir yumurta. Yogurdu kendim yapiyorum ama en fazla iki kasik.uc kasik alsam yine migdem bulaniyor. Ne yapacagim bilmiyorum. :-(

kızlar bu arada hamileliğiniz boyunca ciğer, nar, şeftaliye dokunmayın, çiçekleri koklamayın. bunlar biraz eskiden kalma adetler gibi ama ben inanıyorum çevremde hamileliğinde bunlara dokunupta bebişinin boynunda veya dokunduğu yerinde gül şeklinde benler çıkana çok rastladım o yüzden aman dikkat :)

yaa bende cumartesi günü aynı heyecanı yaşadım. allahım o an aklım çıktı resmen küçücük 3.5 cm kadar ama hareket ediyor Rabbimin mucizesi resmen :))

Cnm ayran iç yoğurt süt içemiyosan ben süt içiyorum ama yoğurt yiyemiyorum ayran içiyorum bol bol

Cnm ayran iç yoğurt süt içemiyosan ben süt içiyorum ama yoğurt yiyemiyorum ayran içiyorum bol bol
Kendi evimde degilim kanamam var diye kac gundur kv evinde yatiyorum sagolsun bakiyor bana ama yerimi yadirgiyorum sanki. Kendi evime gitseydim belki daha duzenli olurdum

Kızlar bende yeni hamileliğimi öğrendim 5 haftaya giriyoruz dün doktordaydik tabi keseyi goremedik doktorum 10 gün sonra gel dedi ve progestan folik asit kan ilacı verdi bugün içmeye basladm ama atesim 36.8 bu normal mi

Kızlar bulantılarınız ne kadarlıkken başladı :?

Benim 5 haftalıkken hafiften bulantılar oldu. Normalde adetim de çok düzenli değil. O zaman anladım zaten hamile olduğumu. Ama sonradan geçti. Bana sinyal vermek istemiş meleğim :) Şu an çok şükür bir bulantım yok.

merve senin gebeligin daha ilerlemis olmasin canim. yani takvim den ileri olabilirsin. asermen baslamis bulantin baslamis. 5. hafta icin erken degil mi ? ben 2gun sonra 7.haftaya giriyorum daha bulantim falan yok. cok sukur ama iyiki de yok
Benimde iki uç gündür bulantim var birden çok yükseldi benim hcglerim belki ondandir diyor doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…