Ay maşallah canım ben kalp atislarini 5 haftalikken duymuştum tabi onun kalp atışı olduğunu anlamamistim ama olsun6+1 olduk
mrb canm benım bi gün çok oluo bulantım bigün az onun harııcınde aksamları çok kötü bi hal gelıo... senin nasıl ?merhaba kızlar uzun süredir giremedim nasılsınız.... Bulantılar falan nasıl gidiyor.????? Bizde 8+2 olduk bakalım
Yok canim ben bes haftalik kesiyi gordum 15 gun sonra kalp atisi bi hafta gecti bi haftam kaldiAy maşallah canım ben kalp atislarini 5 haftalikken duymuştum tabi onun kalp atışı olduğunu anlamamistim ama olsun
benimde sabahları kaktığımda çok oluyo bakalım şu 1 ayımızı atlattık mı rahatlarız inşallah...mrb canm benım bi gün çok oluo bulantım bigün az onun harııcınde aksamları çok kötü bi hal gelıo... senin nasıl ?
Benim bulantim yok sadece istahim kesildi bizde 6+1 oldukmerhaba kızlar uzun süredir giremedim nasılsınız.... Bulantılar falan nasıl gidiyor.????? Bizde 8+2 olduk bakalım
Merhaba canım sonra 8. aya kadar ayda 1 kontrol olacakmış.Meraba annisler :) Bebeginin kalp atisini duyan arkadaslar bi dahaki randevu icin ne zaman cagirdi doktorunuz?
Günaydın canım sanırım 8. haftada mide bulantısı tavan yapıyormuş.Herkese gunaydin yine mide bulantilariyla uyandim
Canım biz keseyi gördük darısı başınıza inş.6+1 olduk
Ayy evet yaa. Şöyle 3. ayları vs görsek nasip olsa.:) o da doğruu ama olsun insan heves ediyo yaa bir an önce çıksın istiyoo
Hayırlı olsun canım ilk bebek mi?Bende 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.4 hafta 4 günlük şuan.
evet canım ilk bebek daha 5 aylık evliyim zaten.Hayırlı olsun canım ilk bebek mi?
Ooo maşallah. Kaç yaşındasın?evet canım ilk bebek daha 5 aylık evliyim zaten.
Canım daha çok yeni sıkma tatlı canınıkızlar acil yardı edermisiniz
21.12.2015 beta 183.25
23.12.2015 beta 470.10
26.12.2015 beta 1201.54
30.12.2015 beta 6490.01 doktora gittim bugun keseyi göremedim
Canım biz keseyi gördük darısı başınıza inş.
Ayy evet yaa. Şöyle 3. ayları vs görsek nasip olsa.
Şimdi kalp atışı, düşük tehditi vs diken üstündeyiz.
bugün lekelenmemde oldu canım her wcye gittiğimde görüyorum moralim bozuluyorCanım daha çok yeni sıkma tatlı canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?