- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #11.921
Ahahahaha :) sevindim canım senin adına hadi gözün aydın inşallah hep böyle devam ederÖzel bi laboratuvar da çalışıyorum 4 yıldır. Zaten burası da 5 yıllık. Ve işin kötüsü mü iyisi mi desem bugün çağırdı beni o kadar güzel konıştuki yol parası vermeye başladı bi de prim verdi doğum izni mi konuştuk :)) falan şaşırdım kaldım aradaki dedikoducular yapıyo birazda ya. Yalnız paraları alınca patroncu oldum
Kızlar kürtaj oldum ben bugün inş hepiniz sağlıklı alırsınız Bebişlerinizi kucağınıza
kızlar dün akşam eşimin üniden arkadaşı geldi eşiyle adam lohusalıkla ilgili bişeler dedi kadında dedi bebekleri var. eşim onlar gidince diyorki aşkım nolur oku eşler nası davranmalı öyle davranayım yardım edeyim sana depresyona girersen kötü olurum kırarım bende birini diyo. ne istersen uyarırız diyo. :)) kıyamam anlayışlı eş güzel.benim lohusa depresyonum şimdiden başlamış zatenkızlar ya bu arada 14.02.15 de cinsiyetimiz belli olurmu sizce 14+ olcaz
Hepsi ayni bunlarin be canim,benim terfim gelecekti simdi acikca soyledi adam dogum izninden dondugunde diye. Dedigin gibi zamda yapmaz simdi nasil olsa 4ay yok diyegünaydın canım ağzından bal damlıyorben hamileyim diye zam bile yapmaz bide odasına çağırır hamilesin malum gitcen faydan olmıcak der.haftaya zam belli oluyor.100 tl yapar en ii 150 yazıklar olsun ne diyim
ank. eliziii ilk bebek doktor kız gibi dediHanımlarrr
Ağustos annelerimizin sayısı belli olduğuna göre listemizi güncelleyelim. Bu şekilde kimin hangi şehirde olduğunu bilir birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. Yazarsanız listeyi oluşturmak için gönüllüyüm.
Anne İsmi(burdaki takma adınız) - Şehir - Beklenen Doğum Tarihi- Yaş Kaçıncı Bebek
Bu bilgileri rica ediyorum. Sonradan cinsiyetlerimizi de yazarız. İkiz gebelik olanlar belirtebilir.
Benimde zam ayıydı bi zam yapmadı. Ama pozitif konuşması yetti şu aşamada herkese yaptımı bilmiyorum kimseyede bişey sormucam zam yaptı derse biri moralim bozulur şimdi. Yapsada en fazla 100 yapardı zaten onu da yol parası diye verdi. Dengesizliklerinin beni etkilemesine izin vermicem artık :)))günaydın canım ağzından bal damlıyorben hamileyim diye zam bile yapmaz bide odasına çağırır hamilesin malum gitcen faydan olmıcak der.haftaya zam belli oluyor.100 tl yapar en ii 150 yazıklar olsun ne diyim
bu linkteki eski liste sanırım güncellenmiyormuş
geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda allah tekrar verir kucağına alırsın bu sefer.Kızlar kürtaj oldum ben bugün inş hepiniz sağlıklı alırsınız Bebişlerinizi kucağınıza
ay vallahi allah razı olsun eslerimizden isten geliyorum ve bir bakıyorum ki izinli gününün tamamını temizlikle geçirmiş esim ben zaten hiçbisey yapamıyorum.dus alıp direk uzanıyorum.o yüzden eşlerimizi allahım başımızdan eksik etmesin.Ahahahaha :) sevindim canım senin adına hadi gözün aydın inşallah hep böyle devam eder
canım çok geçmiş olsun bende 22 eylülde kürtaj olmuştum seni çok iyi anlıyorum o yüzden ama dua et Rabbine sığın bu bir imtihandı. Senin için hayırlı olan zamanda Rabbim mucizesini verecektir.
Ya kocalarmız olmasa napcez biz acaba Allah yokluklarını göstermesin :)
Belli olabilir canım en azından tahminde bulunur doktor
Canim hayrli sabahlar biz de yaptirma taraftari degiliz aklimiz karissin istemiyoruz ama bi sonraki muayenemde dr ne der bilemiyorum ben hala duzenli bi dr a baslayamadim en son acile gittim o yaptir demistiOncelikle herkese gunaydin. Dun doktora gittik esimle. Hersey cok guzel simdilik masallah. Bebisim kipirr kipirrrr bi saga bi sola dönüp duruyo :) en gec pazartesiye kadar ikili test yaptirmam gerekiyomus. Ben ikili test yaptirmak istemiyorum. Icinizde yaptirmayan var mi. Bi sorun olur mu sizce arkadaslar. Elhamdulillah Allahim bu bebegi verdi bize Onun izniyle de hibisey olmaz. Esimle yaptirmamaya karar verdik.
Günaydın bayanlar. Normalde haftaya çarşamba kontrolümüz vardı ama dayanamadık inşallah bugün bebişimizi görücez. hiç doktora gidicem diye mutlu olacağımı düşünmezdim. onu orada 1 dk bile görücem düşüncesi içimi nasıl ısıtıyor. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Hanımlarrr
Ağustos annelerimizin sayısı belli olduğuna göre listemizi güncelleyelim. Bu şekilde kimin hangi şehirde olduğunu bilir birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. Yazarsanız listeyi oluşturmak için gönüllüyüm.
Anne İsmi(burdaki takma adınız) - Şehir - Beklenen Doğum Tarihi- Yaş Kaçıncı Bebek
Bu bilgileri rica ediyorum. Sonradan cinsiyetlerimizi de yazarız. İkiz gebelik olanlar belirtebilir.
Hanımlarrr
Hayrli Saglikli sabahlar canim Ben yataktan kalkamadigim icin hic bilemiyom yuruyüs nasil biseydi kigünaydın kızlarr... dün bir ara yürüyüş yaptım.. yürüyüşten sonra kalçam çok ağrıdı.. sizde de oluyor mu böyle şeyler?
bu kalça ağrısı bebek yerleşirken olurmuş diyorlar acaba ne kadar devam eder?
haklısın canım bazen bendede oluyor bende öyle yaptım çok sıcak su iyi değilmiş zaten..Kizlar dusta bazen dustan sonra tansiyonum dusmeye basladiSizlerde de ayni sorun varsa cok sicak suyla dus almamaya dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?