• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Özel bi laboratuvar da çalışıyorum 4 yıldır. Zaten burası da 5 yıllık. Ve işin kötüsü mü iyisi mi desem bugün çağırdı beni o kadar güzel konıştuki yol parası vermeye başladı bi de prim verdi doğum izni mi konuştuk :)) falan şaşırdım kaldım aradaki dedikoducular yapıyo birazda ya. Yalnız paraları alınca patroncu oldum :KK53:
günaydın canım ağzından bal damlıyor :( ben hamileyim diye zam bile yapmaz bide odasına çağırır hamilesin malum gitcen faydan olmıcak der.haftaya zam belli oluyor.100 tl yapar en ii 150 yazıklar olsun ne diyim

Bir ay gece gunduz taktim, hemde haziran sicaginda :)gobekten baslayarak yarim tayt seklindeydi, isteyene markasini veririm

Mustela kullandim ama su anda arastiriyorum belki baska marka alabilirim, annem de catlak, varis hersey olmus dogumlarinda maalesef
ver canım :) markasını alayım bende ağustosda doğcak kaç gün sonra takabilcek hale geliyoruz sezeryan olursa zararı yokmu yada normale falan.ben o 40 bitene kadar takarım inş.

Günaydın hayirli cumalar.
Rabbim yavrularimizi saglikla kucagimizda gormeyi nasip etsin (Amin)
fzkci fzkci kavusmussun evine. Gozun aydin cnm.insanin yatagi gibisi yok :KK66:

Y yasmin2013 benim bilgilerimde ;
Egeninannesi Antalya 35yaş 24-08-2015
2.bebek (nasip olursa ins. :KK66:

Benim gibi 27 lik hatunlarda baya varmis guzel guzel:KK49:ben yine havaalanindayim bi r ankara ucusu beni bekler belim koptu hava alanina gidene kadar yaaa:110:neyse rutin ucus duami yapiyorummmmmm
Allahimm tummmm annelerimize hayirli ve kolay dogumlar saglikli evlatlar nasip eyleeeee:anneadayı:bu arada benim cocuk dogunca yeni nesil evliya celebi olacak o kadar cok sehir degistirdimki:KK70:

cnm senin iş ne ? ne güzel sürekli uçuyon sen :)

Hanımlarrr
Ağustos annelerimizin sayısı belli olduğuna göre listemizi güncelleyelim. Bu şekilde kimin hangi şehirde olduğunu bilir birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. Yazarsanız listeyi oluşturmak için gönüllüyüm.
Anne İsmi(burdaki takma adınız) - Şehir - Beklenen Doğum Tarihi- Yaş Kaçıncı Bebek
Bu bilgileri rica ediyorum. Sonradan cinsiyetlerimizi de yazarız. İkiz gebelik olanlar belirtebilir.
makbuleorhan antalya 25 ilk bebişim 26.08.2015:KK6:

Hanımlar merhaba, ben geçtiğimiz cumartesi 12+5 te dr kontrolüne gittim.veeeee bebeğin cinsiyeti erkek dedi dr. çok şaşırdımm aaa bellimi dedim. kordon değilse ... :) dedi. sonra tekrar baktı erkek dedi. bi dahaki ay netleşir artık.
sağlıklı olsun bebişlerimiz. bu arada çin takvimi rus takvimi hepsine göre kız çıkıyodu :KK45: çevremdeki çoğu kişide kızın olcak diyodu. hepsi yanıldı:KK45:
ooo çin takviminin yanıldıdığına çok sevindimmm bende çin takvimine göre erkek çıkıyorda :D ama kız olması taraftarıyım :)) inşallah benimkide yanıltır :))) hayırlı olsun oğluşunuz

aa cnm çok saol aldım ismini bu işe yarıyor öylemi sanki yumuşakmış gibi görüntüsü peki sezeryan normal doğum zararı olurmu cnm hangi gün başlayalım takmaya ben şimdiden alacağım

Yumusak olmasi sayesinde gece gunduz rahatca takabiliyorsun zaten, hic rahatsiz etmiyor, normal dogumda 3 gun sonra takabiliyorsun, sezeryani bilemiyorum

Yumusak olmasi sayesinde gece gunduz rahatca takabiliyorsun zaten, hic rahatsiz etmiyor, normal dogumda 3 gun sonra takabiliyorsun, sezeryani bilemiyorum

normal istiyorum ama şans bakalım ne yazılmış.hayırlısı sağlıklısı olsun inş. sezeryanda zor takılır heralde ya

Oncelikle herkese gunaydin. Dun doktora gittik esimle. Hersey cok guzel simdilik masallah. Bebisim kipirr kipirrrr bi saga bi sola dönüp duruyo :) en gec pazartesiye kadar ikili test yaptirmam gerekiyomus. Ben ikili test yaptirmak istemiyorum. Icinizde yaptirmayan var mi. Bi sorun olur mu sizce arkadaslar. Elhamdulillah Allahim bu bebegi verdi bize Onun izniyle de hibisey olmaz. Esimle yaptirmamaya karar verdik.

kızlar dün akşam eşimin üniden arkadaşı geldi eşiyle adam lohusalıkla ilgili bişeler dedi kadında dedi bebekleri var. eşim onlar gidince diyorki aşkım nolur oku eşler nası davranmalı öyle davranayım yardım edeyim sana depresyona girersen kötü olurum kırarım bende birini diyo. ne istersen uyarırız diyo. :)) kıyamam anlayışlı eş güzel.benim lohusa depresyonum şimdiden başlamış zaten :KK70::KK70:kızlar ya bu arada 14.02.15 de cinsiyetimiz belli olurmu sizce 14+ olcaz

Hanımlarrr
Ağustos annelerimizin sayısı belli olduğuna göre listemizi güncelleyelim. Bu şekilde kimin hangi şehirde olduğunu bilir birbirimizle daha iyi iletişim kurabiliriz. Yazarsanız listeyi oluşturmak için gönüllüyüm.
Anne İsmi(burdaki takma adınız) - Şehir - Beklenen Doğum Tarihi- Yaş Kaçıncı Bebek
Bu bilgileri rica ediyorum. Sonradan cinsiyetlerimizi de yazarız. İkiz gebelik olanlar belirtebilir.
May3434, İSTANBUL, 14 Ağustos 24 İLk :)

Back
X