2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende yaptirmayi düşünmüyordum. Oglumda devlet hastanesinde yaptirmistim ve baya zorluk yaşadim. Yanlis olcum almislardi vs. Bunda once yaptirmicam diyordum. Simdi fikrim degisti. Doktor ense kalinligi ve burun yapisina bakicak gerekirse yapicak. 7 subatta nasipse doktora gidicem.

bende 7 şubatta canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
benim de kızım var 9 yaşında neredeyse senin oğlun kaç yaşında :)

ellerine emeğine sağlık canım benim ,inşallah herkesin bebeği sağlıklı olur ,herkes kolay doğum yapar Allah ın izniyle listede olsun olmasın Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Teşekkürler erkekler erken gösteriyi doktor bana 11+1 de büyük ihtimal erkek demişti bugün renkli ultrasonda artk kesinleşti yakınlarda kontrolün varsa öğrenebilirsin
Tatlım renkli ultrason ne ya :S biraz açabilir misin ben bu konu hakkında en ufak bir fikre sahip değilim. Benimkinin cinsiyetiyle ilgili olarak doktorum kahve çekirdeği gibi poposu var kız olacak bu bebiş ama bikaç hafta içinde erkeklik organları çıkabilir dedi kahve çekirdeğimmm

Kizlar hiç olmayan kusmalarim basladi artik cok kotuyum boyle sonradan baslayan var mi ? Normsl mi acaba ?

ellerine emeğine sağlık canım benim ,inşallah herkesin bebeği sağlıklı olur ,herkes kolay doğum yapar Allah ın izniyle listede olsun olmasın Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Rica ederim canım. Aminn. Tablo şeklinde atıcam burdan pek bişe anlaşılmıyo henüz.

bnde ekmeği abarttm buara yaa yooksa doymuyorm ki gecen hft hiçbişi yiyemiyodm bu hft abur cubur yedim kiloyu aldm sanırım yine ama mecbur alıcz zaten dikkat ederz biras daha

cnm senin iş ne ? ne güzel sürekli uçuyon sen :)
Fizikciyim son bi kac dersim var onlari bitirmeye calisiorum ins
Bi sure ara vermistim ozel ders butik dersane takiliodum ama bu yil bitiriym artik okulu dedimbebis olmadan sonrada devlet babaya bi is kapisi icin basvurcam sizde akliniza geldikce dua ederseniz cok mutlu olurum .cunku sinava girmeden once yaziyorum burdan bi k8si bile cevap vermis olsa benim motivasyon tavan.

Tatlım benim annem de eczacı. Pek çok krem tavsiyesi aldım. Annem sadece benim küçükken ani büyüdüğümde çatlamış ancak bugüne iz bile kalmamış olan yerlerimin yeniden çatlayabileceğini bu sebeple bu yerlerime, karnımın altına ve göğüslerimin altlarına sürmem için bir krem verdi bana. Malesef eczacılar da doktorlar da güzellik uzmanları da biliyorsunuz firmalardan hediyeler falan derken yararından ve gerekliliğinden çok o ilacı vermeye bakıyorlar. O yüzden dikkatli olun canlarım. Tabiki zararlı bişey vermezler ama boş yere de ceplerinizden para çıkmasın...

bebegini hissetmeye baslayan varmi.ben 12. haftadan beri hissediyorum erkek bebek erken hareket eder derler dogru mu.kizimda 16. haftada hissetmistim.haftaya belli olacak cinsiyet
ikinci bebek erken hissedilir diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…