- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi ayse1234512
- #11.621
Günaydın herkeseeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kuzum bizim ki ben iş yaptığımda kızıyor ciddi ciddi, ben söylemeden yapıyor çoğu şeyi.Ben ondan sıkmıyorum fazla ama kadınlar okadar yükü taşır gene bağırmaz yapıştırmaz lafı ağlar belki :) bişekilde atar ama adamlar fena patlıyorlar. kırıcı oluyorlar
Benim ara ara ağrıyor canım, normal.. Sevtan bu arada Ankaradaydın sen hangi hastaneyi tercih ettinn..Günaydın kizlar beli agriyan varmi
hmmm canımm.. çok sağol.. bi de idrara sıkışık gidiyorsun di mi? karnından baktı di mi ultrasonla?
Ben Keçiörende oturuyorum, GOP da çalışıyorum canım, henüz hastaneye karar veremedim sinir oldum.. Ya Lokman Hekim yada Akropol (Balgat)benimde ara sıra ağrıyor çok yorucu iş yapmamak gerekiyor sanırım kaety ankaranın neresinde oturuyorsun hangi hastaneye gidiyorsun
Kızlar biliyorum hepiniz bulantı ile uğraşıyorsunuz ve bir çoğunuz haline şükret daha ne istiyorsun dicek ama doymak bilmiyorum ne yicemi sapıttım artık![]()
bende 2 kilo aldım:) bende de bulanti yok. Ama dikkat etmeye calisiyorum artık göbek cikti çünkü![]()
Ama kuzum bizim ki ben iş yaptığımda kızıyor ciddi ciddi, ben söylemeden yapıyor çoğu şeyi.
Geçen çamaşır asıyordum ne yapıyosunnnn ben asarım dedi kaptı elimden..
Ama eşim fazla abartıyor tabi elimde ki çantamın ağırlık yapacağını düşünüyor, bazen bacak bacak üstübne atıyorum yapma öle diyo![]()
bende 2 kilo aldımbişey yemezsem o an bayılcak gibi oluyorum mecburen yiyorum napım :)
ya genelde acıktığımda meyve yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen durduraamıyorum kendımı :)Hafif şeyler ye canım. Ben de çok acıkıyorum ama öğlene kadar bulantım başladı artık kahvaltıdan sonra acıksam da bişe yemek istemiyo canım. Öğleden sonra anasını ağlatıorum ama![]()