- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.861
KIYAMAM BEN SANA ÇOK İYİ ANLIYORUM HEPİMİZ KORKULARLA YAŞARKEN BİRDE KÖTÜYÜ DUYMAK BELKİ GEÇ DÖLLENMEDİR DUR BAKALIM SAKİNLEŞ.ağlıyorum elimde değil bi hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
EE ALTDAN GÖRDÜ 4-5 HAFTALIKMI DEDİ İLK BAŞTA ŞİMDİMİ GÖRMÜYOR ANLAMADIM BEN YAbende geç döllenme oldu 31 aralkta karından kese gördü 4-5 haftalık demişti
çok sağol canım.. araştırmalarım devam ediyorHrs ye ben genetik test icin gittim. Ortamini cok begendim. Herkes ilgili. Baska bi bilgim yok. Dokyorlar falan ....
Medicana hastanesine de benim 29 mayis hastanesinden kizimda gittigim doktor gecti. Nesrin fener. Super bi kadin. Cok enerjik guler yuzlu. Ama gecen sene normal dogumu 5 bin tl idi.
kese boyuna bakarak dedi onu karından bakmıştıEE ALTDAN GÖRDÜ 4-5 HAFTALIKMI DEDİ İLK BAŞTA ŞİMDİMİ GÖRMÜYOR ANLAMADIM BEN YA
yok canım standart değiller bizim mesela 80 e 110 ölçüleri kapıdan geçmiyor maalesef
bir hafta beklemek zor cnm başkasına görün istersenbende geç döllenme oldu 31 aralkta karından kese gördü 4-5 haftalık demişti
diğer markaları bilmem farkındaysanız yorum da yapmadım zaten. ne kadar kötü olduğunu bildiğim için konusu da açılmışken iyi niyetle uyarmaktı amacım, bu şekilde tepki vermenize gerek yoktu. çok bildiğiniz doğrunuzdan siz şaşmayın, size lafı olan yok memnunsanız yıkamaya devam edin tabiki çocuğunuzu. üretim yerini şahsen görüp bilip de hala da bu markaya iyi diyemezdim sizde kusura bakmayın, tamamen kötü niyete girerdi bu. ama görüyorum ki çok da iyi niyetli olmamak, bildiklerini de kendine saklamak gerekiyormuş.Ya arkadaşlar o sıkıntılı bu sıkıntılı neyle yıkıycaz biz bu çocukları ???
Dalin yılların markası. Nerdeyse biz bile dalinle büyüdük. Ben 3 yasındaki oğlumada doğdugundan beri dalin kullanıyorum.
Dalin kötü de diğer markalar ondan daha mı iyi şartlarda üretiliyo...
maaşallah size yaaaa :) erkek bu annesi erkek :)Kizlar daha kucuguz 10 haftaligiz ama sizce cinsiyetimiz ne olabilir :)
ben bu kadarını alamam kiiiii hem ilerisi içinde yatırım da gerekli oda takımını almıycam puseti baston alıcam ayyyy çok para yaaaNeler var neler alinacak buhar makinasi ,odada hava temizleyici, biberon mama isitici,yogurt yapma makinasi,ev tipi ana kucagi,salincak,puset,baston puset,besik,oda takimi,uzaktan ates olcer,kisisel bakim urunlerine girmiyorum bile:)yumusak oyuncaklarrrr ve bir o kdar aklima bile gelmeyen ince ayrinti.ben bir hesapladim 10.000i buluyor herseyi bir anda yapmak isteyenler icin:))
BUGÜNDE BOŞ İÇİ DEDİ ÖYLEMİ BETA HCG NE ÇIKTI CNMkese boyuna bakarak dedi onu karından bakmıştı
ona bakmadı canımBUGÜNDE BOŞ İÇİ DEDİ ÖYLEMİ BETA HCG NE ÇIKTI CNM
canım korkacak bişey yok dahaka markalar da var sonuçta, johnson var sebamed var bende bunlardan birini kullanırım büyük ihtimalle.[/QUOTEQUOTE
Doktorlar sebamed öneriyor şahsen benim de tercihin olacak...
kızlar doktorum boş gebelik dedi 1 hafta sonra gene bakacakmış
ona bakmadı canım
Kızlar ALLAH kısmet ederse ikiz olacak benim bebişler bn nasil besik alicam Hiiç bilmiyorumAYNEN BENDE ONDAN İSTEMİYORUM PARK BEŞİK. 249 DOĞRU TMM BNDE GÖRDÜM ONU
,nnş senin gbi sevindirecek bi sonuç alrırım kürtaj istemiyorum bencanım Allah'tam ümit kesilmez. hamile kaldığımda doktora gıttım karından baktığı ultrasonla keseyi gördü ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi. doktor kontrolünden 5 saat sonra az miktarda kanamam oldu ve acile gittim. Doktorun 5 saat önce gördüğü keseyi göremediler ve alttan baktılar. kesenin uzamış olduğunu söyledi ve 2-3 gun sonra kendi doktorunuzada görünün dedi progestan hap verdi. kendi doktoruma gıttıgımdede aynı şeyi söyledi kese uzamış kendini toparlayan keseler var ama düzelmeyenlerde var bir hafta beklicez eğer düzelmezse gebelik sonlandırılacak dedi.
o bir hafta nasıl geçti ben bilmiyorum heleki son gece geçmek bilmedi uyku tutmadı. Aslında kendimi yavaştan kürtaja alıştırmıştım. Doktora gittiğimde alttan baktı ve bi baktım kese düzelmiş ve ben bebeğimin kalp atışlarını duydum o an yaşadığım duyguyu anlatamam.
Dua et ve Rabbimden hayırlısını dile çünkü Rabbim kuluna kaldıramayacağından fazla yük vermez. Eğer bebeğininin bu dünyada rızkı varsa ne olursa olsun gelecektir. Ha olmazsa da yine kendini salma üzüleceksin illaki ama Allah büyük elbet sana mucizesini verecektir.tıpkı bana verdiği gibi
canım ultrasona girmenin bebek için herhangi bir zararı yok kanıtlanmış olarak. içini rahatlamak istersen git tabikikızlar daha 2 gün önce kalp sesini dinlemiştik..düştüm ya tekrar doktora gitsem de kalp sesini dinlemek istesem bebeğe bi zararı olur mu ultrasona sık girmenin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?