2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu dalin hakkında yazılanlar ciddi morelimi bozdu.
Datayı nedir acaba neden kullanmayın deniyo ???

çok sağol canım.. araştırmalarım devam ediyor bişeyler bulunca burdan paylaşırım

yok canım standart değiller bizim mesela 80 e 110 ölçüleri kapıdan geçmiyor maalesef

Benimki bundan canım. Ölçülerimiz aşağı yukarı aynıymış. Demekki benim oğlan sıkıntılıymış :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-14-16-40-45.png
    185,8 KB · Görüntüleme: 68
kızlar bugün sabah 7 de işe gidecektim çıktım kapının önünde gizli buzlanma varmış bir baktım bacaklarım havada..
fena düştüm ama sağıma kolumun üstüne düştüm.. bütün gün baktım normal hamilelik akıntısından başka akıntım olmamış.. eşim doktora gidelim diyor hiç bir sıkıntım yok gibi ama gitsem mi doktora?? ne dersiniz?? korkuyorum..

diğer markaları bilmem farkındaysanız yorum da yapmadım zaten. ne kadar kötü olduğunu bildiğim için konusu da açılmışken iyi niyetle uyarmaktı amacım, bu şekilde tepki vermenize gerek yoktu. çok bildiğiniz doğrunuzdan siz şaşmayın, size lafı olan yok memnunsanız yıkamaya devam edin tabiki çocuğunuzu. üretim yerini şahsen görüp bilip de hala da bu markaya iyi diyemezdim sizde kusura bakmayın, tamamen kötü niyete girerdi bu. ama görüyorum ki çok da iyi niyetli olmamak, bildiklerini de kendine saklamak gerekiyormuş.

kızlar daha 2 gün önce kalp sesini dinlemiştik.. düştüm ya tekrar doktora gitsem de kalp sesini dinlemek istesem bebeğe bi zararı olur mu ultrasona sık girmenin??

K
ben bu kadarını alamam kiiiii hem ilerisi içinde yatırım da gerekli oda takımını almıycam puseti baston alıcam ayyyy çok para yaaa

kızlar doktorum boş gebelik dedi 1 hafta sonra gene bakacakmış

ona bakmadı canım

canım Allah'tam ümit kesilmez. hamile kaldığımda doktora gıttım karından baktığı ultrasonla keseyi gördü ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi. doktor kontrolünden 5 saat sonra az miktarda kanamam oldu ve acile gittim. Doktorun 5 saat önce gördüğü keseyi göremediler ve alttan baktılar. kesenin uzamış olduğunu söyledi ve 2-3 gun sonra kendi doktorunuzada görünün dedi progestan hap verdi. kendi doktoruma gıttıgımdede aynı şeyi söyledi kese uzamış kendini toparlayan keseler var ama düzelmeyenlerde var bir hafta beklicez eğer düzelmezse gebelik sonlandırılacak dedi.

o bir hafta nasıl geçti ben bilmiyorum heleki son gece geçmek bilmedi uyku tutmadı. Aslında kendimi yavaştan kürtaja alıştırmıştım. Doktora gittiğimde alttan baktı ve bi baktım kese düzelmiş ve ben bebeğimin kalp atışlarını duydum o an yaşadığım duyguyu anlatamam.

Dua et ve Rabbimden hayırlısını dile çünkü Rabbim kuluna kaldıramayacağından fazla yük vermez. Eğer bebeğininin bu dünyada rızkı varsa ne olursa olsun gelecektir. Ha olmazsa da yine kendini salma üzüleceksin illaki ama Allah büyük elbet sana mucizesini verecektir.tıpkı bana verdiği gibi

,nnş senin gbi sevindirecek bi sonuç alrırım kürtaj istemiyorum ben kendiliğinden vücut atar mı bilmiyorum umarım keseyi geç gördüğümüz gibi bu da gecikir

kızlar daha 2 gün önce kalp sesini dinlemiştik.. düştüm ya tekrar doktora gitsem de kalp sesini dinlemek istesem bebeğe bi zararı olur mu ultrasona sık girmenin??
canım ultrasona girmenin bebek için herhangi bir zararı yok kanıtlanmış olarak. içini rahatlamak istersen git tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…