2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende bel ağrısı değildi kuyruk sokumu dediğimiz yerde ağrı oluyor bel tutulması gıbı. her zaman değil ama ara ara. rahım buyudugu için mi acaba

Kızlar şimdi bnm anlamadgm herks farklı bsy diyo bulanti olsa bivturlu olmasa bi türlü kask agrisi normldi şimdi tehlikeli oldu kanama onmliydi şimdi degil oldu valla hepimiz evhamdan nye inancagimizi sasrdk bnce :)

Kafayı çok karıştırmamak gerek bence bu düşüncelerle. Herkesin hamilelik belirtisi farklı olabilir. Bir arkadasımız kusuyor ise kendimize de kötü yormayalım.
Kafanızdaki soru işaretlerini doktorunuza danışmalısınız ki güzelce geçirebilesiniz bu dönemi Nacizane tavsiyemdir, hadsizlik ettiysem affola...

Canım bulantı ol
ben yaklaşık 8 kiloya yakın verdim Dr mutluydu

Aynı gün doğumumuz

Biliyormusun lajoie bende genelde öyle hissediyorum sadece korkutuyor ben değerini anlamam için belkide:)) Ne güzel söyledin, gönlüne göre olsun herşey inşallah..

Canım adım Pelin bu arada Paylaşmaktan çekinmiyorum çünkü burda çok fazla kullanıldı zaten ismim diğer topiclerde
Hepimizin gönlüne göre olsun herşey inşallah Doktor randevunun güzel geçmesine çok sevindim, bak pozitif düşün herşey mükemmel olacak İğne vermemesine sevindim. Bildiğim kadarıyla iğne normal doğum yapmayı engelliyor. Tabi sen ne düşünürsün bilmiyorum ama Doktor onu düşünüp iğne vermemiş olabilir.
Neyse, iyisiniz ya en güzeli bu

kan sulandırıcı kullanan arkadaslarım. ben bugun 9. iğnemi vurdum göbeğimden. ilk gunler vururken hiç acımıyordu. şimdi acıyor ve de kan gelio iğne çıkarken. normal mi sizce?

Masallah canim ya cok tatliii. Allahh nazarlardan korusun saglikla kucagina almayi nasip etsin, Benim de iki hafta sonra ikili testim olacak . Merakla bekliyorum.

Maşallah canım gözün aydın bu arada bu şekilde devam eder inşaallah

maşallah! kocaman olmuş

Ama ham yaparım ben bu kuşuuu
Masallah şekerim. Hersey guzel gidiyomus cok sevindim cnm
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL ANNELER
HEPİMİZ SAĞLIKLI SIHHATLİ ALICAZ İNŞALLAH KUCAĞIMIZA

Kaety kalp atisini duymussun kuzujun rahatlamissindir biraz. Dinlen cnm on gün iyi olmus senin icin. Benimde arada vajinal agrim oluyo nornalmis demekki

Bebeğinin kalp atışını duyanlar maşallah hepinize çok şükür ben bebeğimi tekrar gördüm kalbini dinledim.kan ve idrar tahlili yaptım kansızlık ve az su içmekten idrarda hafif bulanıklık çıktı.demir ve kalsiyum ilacı almaya başladık.bulantı haricinde ben de bebeğim de iyiyiz çok şükür.inşallah buradaki herkes hep güzel haberlerle devam eder bebeklerimizi sağlıcakla kucaklariz

kalça kemiğinin arasındaki kısımdır. daha yukarısı karın boslugu diye tahmin ediyorum.

AMİNNN SENİN DE GÖZÜN AYDIN CANIM

Kızlar bnm bulantilar sbh vardi 1-2 saattir hiç bişi yok sizinde oluyor mu böyle

Ne kadar güzel söyledin, hep şikayet, evham, korku... Başka bir şey konuştuğumuz yok..
Vallaa herkez dikkate alsın seni aynen öyle yapalım..
Ben başlayayım..
Erkek olursa eşim Cansın ismi düşünüyor, çerkezler kendileri, o isim çerkezler tarafından oldukca seviliyor..Kız olursa tabi ki benm kararımm:)

İŞTE BU YA BUNALDIM VALLA 860 SAYFANIN TAMAMI BULANDI KUSTUM BENDE DAHİL KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN DÜŞÜRENLERE KÖTÜ OLAY YAŞAYANLARADA LAFIM YOK BUNALDIM BULANTIDAN AĞRIDAN SANCIDAN YANMADAN İYİ NİYET DUALARIDA OLMASA ARADA FORUM DELİRTCEK ADAMI BÜTÜN KÖTÜ YANLARIMIZI BIRAKIP BİLDİĞİMİZ TÜM GÜZEL ŞEYLERİ KONUŞALIM BEBEĞE ÇOCUĞA DAİR DENEYİMLERİMİZİ PAYLAŞALIM.

BİZ KIZ OLURSA ELA ERKEK OLURSA KUZEY ASLINDA EGE DİYORDUK EŞİM KUZEYİ SEVDİRDİ SAOLSUN

CANSIN DA GÜZEL BENCE CNM BENDE ERKEK OLURSA CAN DİYORDUM EŞİM YOK DEDİ KUZEY BÜYÜK İHTİMALLE EĞER ERKEK OLURSA. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…