- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.581
çok teşekkür ederim.Gerçekten annelik çok zor insanın kalbi kaç eşit parçaya bölünebilir acabaGeçmiş olsun ..haklsiiniz annelik çok şeyi.gerektiriyor...Allah yardım etsin bizlere :)hayırlı gecelerr
Eki Görüntüle 1373045
TEYZELERİ MİNİK KUŞUMA BAKIN Bİ YA MAŞALLAH BAYA BÜYÜMÜŞ BU SEFER
BUGÜN KONTROLÜM VARDI İKİLİ TEST YAPILDI
HERŞEY NORMAL GİDİYOR ÇOK ŞÜKÜR
Kızlar şimdi bnm anlamadgm herks farklı bsy diyo bulanti olsa bivturlu olmasa bi türlü kask agrisi normldi şimdi tehlikeli oldu kanama onmliydi şimdi degil oldu valla hepimiz evhamdan nye inancagimizi sasrdk bnce :)
Canım bulantı ol
ben yaklaşık 8 kiloya yakın verdim Dr mutluydu
Biliyormusun lajoie bende genelde öyle hissediyorum sadece korkutuyor ben değerini anlamam için belkide:)) Ne güzel söyledin, gönlüne göre olsun herşey inşallah..
Biraz önce doktordan geldim, çok şükür bebeğim iyiymiş, içerde biraz kanama görünüyor, vajinada ağrıda bebek aşağıya doğru inip yerleştiği içinmiş..
Çok şükür Rabbime, o kalp atışını duydum ya.. nasıl güzel geldi tarifi yok!!!
dediğin gibi dinlenmem gerekiyormuş, 10 gün falan yerime bakacak birini buldum, yatıcam öylece..
Kanama artarsa gelirsin dedi..
Bana hap verdiler progestan, niye iğne vermedi acaba
Allahım bebeklerimize ve bize sağlık versin inşallah, hepimiz için bütün şerler hayır olsun inşallah.. aminnn...
Masallah canim ya cok tatliii. Allahh nazarlardan korusun saglikla kucagina almayi nasip etsin, Benim de iki hafta sonra ikili testim olacak . Merakla bekliyorum.
Maşallah canım gözün aydın bu arada bu şekilde devam eder inşaallah
maşallah! kocaman olmuş
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL ANNELERAma ham yaparım ben bu kuşuuu
Masallah şekerim. Hersey guzel gidiyomus cok sevindim cnm
Hoş buldum cnm benimAmiiin. Hosgeldn
maşallahhhhhhhhhh :)Eki Görüntüle 1373045
TEYZELERİ MİNİK KUŞUMA BAKIN Bİ YA MAŞALLAH BAYA BÜYÜMÜŞ BU SEFER
BUGÜN KONTROLÜM VARDI İKİLİ TEST YAPILDI
HERŞEY NORMAL GİDİYOR ÇOK ŞÜKÜR
Kızlar mide bulantısı olmayan var mı?
EVET BENDE YOKKızlar mide bulantısı olmayan var mı?
Maşallah nazar değmesin canım bence bulanmasın hiç böyle çok güzel :)EVET BENDE YOK
DR A SORDUM BENİM HİÇ MİDEM BULANMIYOR BEBEGİM SAĞLIKLI MI DEDİM GÜLDÜ BANA
NAPICAN BULANTIYI DİYOR SAĞLIKLI DEDİ
kalça kemiğinin arasındaki kısımdır. daha yukarısı karın boslugu diye tahmin ediyorum.Kızlar sorması ayıp bu kasık tam olarak neresi oluyor?
Yani nasıl anlatsam benim vajina kısmımda ağrı oluyor, yumurtalık kısmında değil, her ikiside kasık mı sayılıyor, bugün doktora soracağım ama çok merak ediyorum
AMİNNN SENİN DE GÖZÜN AYDIN CANIMBebeğinin kalp atışını duyanlar maşallah hepinizeçok şükür ben bebeğimi tekrar gördüm kalbini dinledim.kan ve idrar tahlili yaptım kansızlık ve az su içmekten idrarda hafif bulanıklık çıktı.demir ve kalsiyum ilacı almaya başladık.bulantı haricinde ben de bebeğim de iyiyiz çok şükür.inşallah buradaki herkes hep güzel haberlerle devam eder bebeklerimizi sağlıcakla kucaklariz
Ne kadar güzel söyledin, hep şikayet, evham, korku... Başka bir şey konuştuğumuz yok..ARKADAŞLAR ARTIK BEBEKLERİ HİSSETSEKDE İÇİMİZDE GÜZEL ŞEYLER ALIŞVERİŞ GÜZEL ŞEYLER KONUŞSAK SIKILDIM BULANTI DÜŞME AĞRI SANCI DUYMAKTANHASTALIK GİBİ OLDU BU HAMİLE OLDUĞUMUZU BİRAN ÖNCE GÜZEL ŞEKİLDE HİSSETSEK. İSİM KONUŞSAK MESELA AY AYYY
Ne kadar güzel söyledin, hep şikayet, evham, korku... Başka bir şey konuştuğumuz yok..
Vallaa herkez dikkate alsın seni aynen öyle yapalım..
Ben başlayayım..
Erkek olursa eşim Cansın ismi düşünüyor, çerkezler kendileri, o isim çerkezler tarafından oldukca seviliyor..Kız olursa tabi ki benm kararımm:)
Ne kadar güzel söyledin, hep şikayet, evham, korku... Başka bir şey konuştuğumuz yok..
Vallaa herkez dikkate alsın seni aynen öyle yapalım..
Ben başlayayım..
Erkek olursa eşim Cansın ismi düşünüyor, çerkezler kendileri, o isim çerkezler tarafından oldukca seviliyor..Kız olursa tabi ki benm kararımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?