2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

belli ediyor sanırım ya çünkü benim önceki düşüğümde bulantılar sıkıntılar birden geçmişti. geçtiği zamanla kalbinin durduğu zaman aynı. ama tabi belirtiler durdu diye de kesin kötü bi şey düşünmemek lazım. inş problemsiz alırız bebeklerimizi kucağımıza

Kızlar şimdi bnm anlamadgm herks farklı bsy diyo bulanti olsa bivturlu olmasa bi türlü kask agrisi normldi şimdi tehlikeli oldu kanama onmliydi şimdi degil oldu valla hepimiz evhamdan nye inancagimizi sasrdk bnce :)
Herşeyi ciddiye alma tv ye çıkan Dr ları düşün biri kırmızı et ye diyor diğeri zinhar

hamilelikte bel ağrısı normal değil mi canım ya? hatta belin ağrıyosa oğlan derler bizde. ama kalbi durunca illa kanama başlmıyor. benim başlamamıştı

Bende 10. Haftadayim bende de bel agrisi oluyo mide bulantilarina da devam. Bi gün iyiysem diğer gün berbat oluyorum

Hosgeldin cnm. Rabhim saglikla kucaklamani saglasin ins.

ultrasonda 8+ çıktıysa ultrasondaki doğrudur. çünkü belki geç döllenmedir.
cinsiyet de ultrasonun kalitesi ile alakalıymış canım. benim önceki doktorum 12 haftalıkken söylemişti cinsiyetini. ultrasonumuz çok iyi demişti.

Herşey sebep yiyecek ekmeği varsa bişey olmuyor abimin eşi ne at arabasından indi ne de tarla ev işinden elh yeğenim çok sağlıklı doğdu taşıdığı şeyleri saymıyorum bile

hamilelikte bel ağrısı normal değil mi canım ya? hatta belin ağrıyosa oğlan derler bizde. ama kalbi durunca illa kanama başlmıyor. benim başlamamıştı

Bilmem ki onuncu haftanın içindeyim ilk kez dün gece ve devamında bel ağrısı olunca endişelendim. Deme ya erkek mi ondan bir tane var bende :)))) ilkinde hiç bel ağrım olmamıştı ama

Halsizlik hep bi yorgunluk hali hâlâ oluyor mu kızlar sizde de?
Biraz uyudum uyandim hala halim yok yatiyorum. Cnm hicbisey yapmak istemiyor iyi ki tatil bugün

Bende de halsizlik çok bulaşık yerleştirmek çamaşır asmak bile zor geliyor. Hiç böyle değildim eskiden, hiç oturmazdım evdeyken. Şimdi hiç kalkmıyorum :)))

Kız olsun bu sefer yahuu
Benimde gonlumden gecende

Valla inşallah canım ben de çok istiyorum tabi. Allah gönlümüze göre verir inşallah

Kizlar cinsiyet ile varsayimlar var nub teorisi, bebegin kese icindeki konumunun saga sola yakinligi gibi. Ne dusunuyorsunuz? Yakin cevrenizde ultrason ve cinsiyet karsilastirmasi yaptiginizda tutan oldu mu?

Bilmem ki onuncu haftanın içindeyim ilk kez dün gece ve devamında bel ağrısı olunca endişelendim. Deme ya erkek mi ondan bir tane var bende :)))) ilkinde hiç bel ağrım olmamıştı ama
değişiyo işte canım herkese göre. sağlıklı olsunlar da. benim erkek demişlerdi belim ağrıyınca da ondan dedim. cidden de erkekti

Bence kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Çok gerçek tespitler olduğunu düşünmüyorum maalesef.

Kizlar cinsiyet ile varsayimlar var nub teorisi, bebegin kese icindeki konumunun saga sola yakinligi gibi. Ne dusunuyorsunuz? Yakin cevrenizde ultrason ve cinsiyet karsilastirmasi yaptiginizda tutan oldu mu?

Aynıymışız. Elim kolum kalkmıyo. Hep yatsam hep yatsamm.
Ben ki yerinde duramayan insandim.
3 aydan sonra gecer ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…