- 3 Ocak 2015
- 483
- 352
- 88
- 36
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.541
Günaydın arkadaşlarım,
Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Ben en son geçen ayın 13. ünde doktora gittim. Doktor bir problem gözükmüyor.
Yogun bir kanaman olmadıgı sürece 1 ay sonra görüşelim dedi.
Bu sürede 2 kez açık kırmızı yogun olmayan kanama geçirdim progestan içtim dinlendim.
Bizim topikte sürekli kalbi duran bebekleri okudukça endişe etmeye başladım
Ama böyle bişey olsa illaki bir şekilde kendini belli eder değil mi kanama yada bel yada karın ağrısıyla.
Herşeyi ciddiye alma tv ye çıkan Dr ları düşün biri kırmızı et ye diyor diğeri zinharKızlar şimdi bnm anlamadgm herks farklı bsy diyo bulanti olsa bivturlu olmasa bi türlü kask agrisi normldi şimdi tehlikeli oldu kanama onmliydi şimdi degil oldu valla hepimiz evhamdan nye inancagimizi sasrdk bnce :)
hamilelikte bel ağrısı normal değil mi canım ya? hatta belin ağrıyosa oğlan derler bizde. ama kalbi durunca illa kanama başlmıyor. benim başlamamıştıBende dünden beri bel ağrısı var. Normalde de hiç belim ağrımaz. Şimdi okuyu nca korktumama kanama lekelenme falan yok, olması gerekmez mi?
Üstelik bugün evdeyim, evde de çok işim var. Ev işi yapmayı planlıyodum. Yapmasam mı
Merhaba herkese ben de 10.haftanın içindeyim. İnşallah yüce Rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. Bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı sıhhatli alalım :)
merhaba! ben 38 yaşındayım ve 2. bebeğime hamileyim.İlk hamileliğim de, doğum sürecim de gayet rahat geçti ve çok şükür sağlıklı bir kızım oldu.Fakat tecrübeli olmama rağmen yaşımdan dolayı ve kalp ameliyetı geçirdiğim için bu hamileliğimde biraz korkuyorum, doktorum şimdilik herşey yolunda diyor, umarım bundan sonrası da böyle geçer ve ikimize de birşey olmadan Allah'ın izniyle bebeğimi kucağıma alırım!!!
ultrasonda 8+ çıktıysa ultrasondaki doğrudur. çünkü belki geç döllenmedir.BEN CUMARTESİ GİTTİM 1 AY SÖYLİCEĞİNİ BİLİYORDUM ENDİŞELENMEDİM SADECE BİR AY GÖRMİCEZ NASIL GELİŞCEK NOLCAK DİYE ENDİŞELİYİM OKADAR. CİNSİYETDE GÖRÜNMEZ DEDİ BANAŞUBAT SONU MART BAŞI DEDİ. DAHA KÜÇÜK DEDİ. EELLERİ OLUŞMUŞ DEDİ.ASLINDA 9+4 DEYİZ DOKTOR 8+ DEDİ ŞOK OLDUM DEĞİL YANİ SAT A GÖRE 10 HATTA DOĞACAĞI TARİH 13 AĞUSTOS DEDİ ONA BAKILIRSA 10 HAFTA OLUYOR. AMAN KAFAM KARIŞTI. AYNIYIZ TAKİP EDELİM BİRBİRMİZİ BAKALIM NELER OLUCAK.
kızlar dün bebeğimi gördük bu gün 10 haftalık oldu bi görseniz kolları bacaklarıı kıpır kıpıronu bize veren rabbime şükürler olsun doktor bile maşallah nasıl hareketli dedii
hamilelikte bel ağrısı normal değil mi canım ya? hatta belin ağrıyosa oğlan derler bizde. ama kalbi durunca illa kanama başlmıyor. benim başlamamıştı
Bilmem ki onuncu haftanın içindeyim ilk kez dün gece ve devamında bel ağrısı olunca endişelendim. Deme ya erkek miondan bir tane var bende :)))) ilkinde hiç bel ağrım olmamıştı ama
Halsizlik hep bi yorgunluk hali hâlâ oluyor mu kızlar sizde de?
Biraz uyudum uyandim hala halim yok yatiyorum. Cnm hicbisey yapmak istemiyoriyi ki tatil bugün
Kız olsun bu sefer yahuu
Benimde gonlumden gecende
değişiyo işte canım herkese göre. sağlıklı olsunlar da. benim erkek demişlerdi belim ağrıyınca da ondan dedim. cidden de erkektiBilmem ki onuncu haftanın içindeyim ilk kez dün gece ve devamında bel ağrısı olunca endişelendim. Deme ya erkek miondan bir tane var bende :)))) ilkinde hiç bel ağrım olmamıştı ama
Kizlar cinsiyet ile varsayimlar var nub teorisi, bebegin kese icindeki konumunun saga sola yakinligi gibi. Ne dusunuyorsunuz? Yakin cevrenizde ultrason ve cinsiyet karsilastirmasi yaptiginizda tutan oldu mu?
tutmadı canım :) benim oğlum da kızım da sağdaydı :)Kizlar cinsiyet ile varsayimlar var nub teorisi, bebegin kese icindeki konumunun saga sola yakinligi gibi. Ne dusunuyorsunuz? Yakin cevrenizde ultrason ve cinsiyet karsilastirmasi yaptiginizda tutan oldu mu?
Bende de halsizlik çokbulaşık yerleştirmek çamaşır asmak bile zor geliyor. Hiç böyle değildim eskiden, hiç oturmazdım evdeyken. Şimdi hiç kalkmıyorum :)))
Valla inşallah canım ben de çok istiyorum tabi. Allah gönlümüze göre verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?