- 6 Eylül 2011
- 5.307
- 86
- 363
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.521
Canım elbette Allah ol der ve olur. Biz ne yaparsak yapalım önüne geçemeyiz. Sadece dua edip, kabulleniriz...lajoie iki gündür içimde sıkıntı vardı zatenAra ara endişeleniyorum ama sonra diyorum olması gerekn neyse o olur ben engel olmam.. İnşallah sağlıkla atlatmak kelimesi çok güzel, inşallah hepimiz sağol
Ne güzel bizde öyleyiz, sadece çamaşıur ve ütü işini hallediyorum çünkü gökkuşağı gibi renkler çıkabilir ortaya:)
Ben :) Midem de bulanmadı, başım da dönmedi.Kızlar mide bulantısı olmayan var mı?
ilk 5 hafta bulanmadı benim midem sen kaç haftalıksınKızlar mide bulantısı olmayan var mı?
benim geç döllenme sanırım doktor geçen hafta 5 haftalık dedi bu hafta 6 oldum :)ilk 5 hafta bulanmadı benim midem sen kaç haftalıksın
sadece keseyi gördü geçen hafta 11,4 mm sanırımilk 5 hafta bulanmadı benim midem sen kaç haftalıksın
kaç hafta olduğunu söylemedimisadece keseyi gördü geçen hafta 11,4 mm sanırım
Biliyormusun lajoie bende genelde öyle hissediyorum sadece korkutuyor ben değerini anlamam için belkide:)) Ne güzel söyledin, gönlüne göre olsun herşey inşallah..Canım elbette Allah ol der ve olur. Biz ne yaparsak yapalım önüne geçemeyiz. Sadece dua edip, kabulleniriz...
İçimden bi his gerçekten bu dönemi sağlıkla atalatacağınızı söylüyor, minik tatlıcık annesini korkutmak istemiş sadece biraz
Aynen canım bende çamaşır işine sokmuyorum, beyazları gri giymek istemeyizSağ olsunlar, Allah başımızdan eksik etmesin onları
Doktor düşük tehliken var dediyse bile mi içimiz rahat olsun canım?güzel anne adayları merhaba, kan olmadığı sürece lütfen içinizi rahat tutun
5 haftalık dedi ama kadınlar kulubüne göre 6+1 haftalıktımkaç hafta olduğunu söylemedimi
İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin canımmerhaba! ben 38 yaşındayım ve 2. bebeğime hamileyim.İlk hamileliğim de, doğum sürecim de gayet rahat geçti ve çok şükür sağlıklı bir kızım oldu.Fakat tecrübeli olmama rağmen yaşımdan dolayı ve kalp ameliyetı geçirdiğim için bu hamileliğimde biraz korkuyorum, doktorum şimdilik herşey yolunda diyor, umarım bundan sonrası da böyle geçer ve ikimize de birşey olmadan Allah'ın izniyle bebeğimi kucağıma alırım!!!
çok teşekkür ederim. inşallah öyle olur.İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin canım
Bnde çalışıyorum 2 hftdr raporluydum yattım bol bol bnm arada kask ağrısı oluyor zaten ama gecio geri doktrum normal dedi bna ama rahim büyüdükçe ağrı olurmuşÇalşıyorum ben bide canıminşallah sağol iki hafta yerşme bakacak birini buldum çok şükür..
İçerde kanama varmış benim bebeğin eşinin arkasında kanama gibi bir şey dedi doktor
Birde sizlerin kasık ağrısı varmıydı.. kanamadan ziyade kasık ağrısı tehlikeliymiş
6 KASIM CANIM BENİMKİ UYUMLU UYUMSUZ DİYE BİŞEY SÖYLEMEDİ BENDE SAF GİBİ DETAY SORMADIMKAÇINCI KEZ DOKTORLAR BÖYLE GERİDEN SÖYLÜYOR BEN SORMAYI UNUTUYORUM.
Canım bulantı olTesekkur ederim canim korkumdan hic tatli bisey yiyemiyorum hep eksi tuzlu yiyorum yinede oluyor bulanti
ben yaklaşık 8 kiloya yakın verdim Dr mutluyduKızlar mide bulantısı olmayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?