2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yapmayın boşverin sonra pişman olmak istemezsin değil mi.. eşin falan yardım etmez mi? Ne olacak ki bu kadar takıyorsunuz ev işlerini çamaşır gibi zorunlu şeyleri yapın dinlenerek gerisini boşverin sağlıktan önemli mi? Bence asla değil.

Haklısın bir gidip kontrol olmakta fayda var.
Evet canımm günlerimiz aynı sağlıcakla kucagımıza alalım inşallah.
Tarama testlerinden kasıt ikili testmi???
20 ocakta yaptırıcam o testi.
Doktoruma randevu alamıyorum sıkıntım o malesef.
bir aydan önce randevu vermiyo..

anladım canım bende 24 ocakta gidicem o hafta içinde yaptırırım artık , anlayabiliyorum canım neyse iyi düşünelim hayırlısını düşünelim Allah a emanet napalım artık doktorlar her ne kadar desede bir problem yok içimiz rahat etmiyor nedense :)

çok geçmiş olsun Allahım yardım etsin hamileliğin sağlıkla devam etsin inşallah

Adet dönemindeysen ondan da olur bel agrisi. Yapma bence is ama illa yapmsn gerekiyosa kendini yormadan dinlenerek yap cnm.
benvhafta sonu esime yaptirdim temizligi.

Çok haklısın.
mümkün olsa heran doktora gitcez. Bu kadar evhamda normal mi bilemedim valla.
Doktorumada sinir oldum nedir bu yahu 1 ay randevuları dolumu olur insanın
ikili testi nerde yaptırcaksın fiyatı ne canım.

çok geçmiş olsun Allahım yardım etsin hamileliğin sağlıkla devam etsin inşallah
Aminn canım, hepimize sağlık versin Rabbim, bebeklerimzile imtahan etmesin Allah'ım..
İlişki olmuştu geçen gün etkisi varmıdır bilmiyorum ama sizlerde dikkat edin bence, acilde ki doktor ilk üç ay önermiyoruz dedi. Kendi doktorumda haftada bir normal demişti, kime inanacaksak

Günaydın herkesleree..sağlıklı mutlu bir gün olması dileği ile:) Rabbim inşallah hayir li doğumlar yapmayı hepimize nasib eder ...bebeklerimiz sagliklica sıkı sıkı tutunur bize inşallah .şahsen ben deli.gibi ev işi yapardım eşim fazlası ile dağınık beni deli eder ama hamile olduğumdan beri yapmıyorum çok nadir yapıyorum.ve yatıyorum yani fırsatı olanlar bu dönemde kendinizi yormayın bence .inşallah tevekkül ettikten sonrası Allaha kalmıştır .... :)

Bencede bırakın ev gerekirse çöp ev olsun, sadece biz düşünemeyiz, eşler düşünmek zorunda, hatta bir süpürge tutmak tutmak zorunda. Yok öyle rahatlık. Hiç sıkıntıya sokma kendini, sağlığından önemli olamaz asla..
Ben sadece çamaşır yıkayıp ütü yapıyorum, gerisini eşim yapıyor..

BEN CUMARTESİ GİTTİM 1 AY SÖYLİCEĞİNİ BİLİYORDUM ENDİŞELENMEDİM SADECE BİR AY GÖRMİCEZ NASIL GELİŞCEK NOLCAK DİYE ENDİŞELİYİM OKADAR. CİNSİYETDE GÖRÜNMEZ DEDİ BANA ŞUBAT SONU MART BAŞI DEDİ. DAHA KÜÇÜK DEDİ. EELLERİ OLUŞMUŞ DEDİ.ASLINDA 9+4 DEYİZ DOKTOR 8+ DEDİ ŞOK OLDUM DEĞİL YANİ SAT A GÖRE 10 HATTA DOĞACAĞI TARİH 13 AĞUSTOS DEDİ ONA BAKILIRSA 10 HAFTA OLUYOR. AMAN KAFAM KARIŞTI. AYNIYIZ TAKİP EDELİM BİRBİRMİZİ BAKALIM NELER OLUCAK.

Adet dönemindeysen ondan da olur bel agrisi. Yapma bence is ama illa yapmsn gerekiyosa kendini yormadan dinlenerek yap cnm.
benvhafta sonu esime yaptirdim temizligi.

Benim eşim temizlik yapmaz ya yemekleri çoğunlukla eşim yapıyor bu ara ama temizlik yapmaz. Kadın çağırdım ama o da bu hafta uygun değilmiş, pazartesi gelicek. Şimdi annemle konuştum da sağolsun o ben gelip yaparım yarın sen dinlenn dedi. Öyle yapıcam artık.

Bana 7 şubat gibi gel cinsiyet belli olur dedi canım. Ama ilk gebeliğimde de doktorum aynıydı 13. Haftada erkek gibi duruyor ama hazırlık yapma demişti, 16. Haftada kesin erkek artık hazırlık yapabilirsin demişti. Yine öyle tahmini söyleyecek herhalde. Bakalım yine konuşuruz zaten belli olur mu acaba

YAPMA CANM EV İŞİ BOŞVER BEL AĞRISI OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM RAHİM BÜYÜYOR BAŞKA DEĞİŞİKLİKLER KAN GİBİ MESELA ONLARI ÖNEMSE.TAKMA İŞ YAPMA BNCE

Benimkide yemek yapmaz
Ben iki hafta once aldim temizlife kadin. Haftasonuda esim supurge tuttu sildi ben toz aldim. Annelwrimiz sagolsun benimkide gelirim tenizlige fln diyoda kıyamıyorum ben. Cocuk dogunca o bakacak zaten simdiden yormayayim :)

SANA DOKTOR TAM KAÇ GÜNLÜK HAMİLESİN DEDİ ACABA BENDEN ÖNCEMİSİN BANA 14 ŞUBATTA BELLİ OLMAZ DEDİ SİNİR OLDUM

Aynen kesinlikle katılıyorum...

Aynen ben de ilişkiden şüphelendim nedense, bel ve kasık ağrım ondan sonra oldu. Gerçi haftasonu da biraz fazla gezdik yorulmuş da olabilirim. E çocuk da var bir yandan.. Off neyse dinlenme zamanı. Neyse ki kendi işim de bugün işe gitmeyip kendime izin verebildim. Dinlenebilirim

Evet cnm aynen öyle de ya bu dr ndn beni korkuttu içerde cok şükür kanama yok hatta jel kullanmasam bu akintida olmicak gibi ama bilemedm
Korkma canim dr tedbir amacli vermistir bol bol dilen minnaklarin simsiki tutunacak annecigine rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla insallah rabbim meleklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…