2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun..Rabbim kızına uzun ömürler versin..tekrar yaşatmasın bu acıyı cnm.. Aynısını bende yaşadım ilk gebeliğimde.. Herşeyin hayırlısı
zeyno günaydın durduğunu nasıl anlıyorsunuz benim kontrolüm bidaha 14 şubatda allah korusun bişey olsa nasıl bilcezki

rabbim sana dert vermiş belki ama dermanıda vermiş canım nekadar olgun ve güzel yazmışsın allahım tekrarını göstermesin ins. en kısa zamanda tekrarını yaşarsın.bizede ne kadar güzel anlatmışsın bende sana soracaktım nasıl anladınız diye. benim doktor 8+ diyor ama aslında 9+4 anlayamıyorum bende bide kalbi bana yavaş atıyor gibi geldi bu cumartesi gördük doktor normal dedi. 2 gündürde ,ilk defa kusuyorum.günde 2 kez oldu.korkuyorum ama takdir allahtan ne derse o teslimim.inş.herkezin gönlündeki olur hayırlısıyla allah sabır versin sanada hoşçakal cnm

Günaydın bnde ankaradayim yeni sayilirm bzde esimle cok arastrdik cok iyi ozel hastaneler var acibadem hrs medicana gibi ama çok pahalı bn özel Keçiören hastanesinde bi dktr buldm oraya gdyorum şimdilik memnunum doğumda yaptırıyor op dktr çünkü

Günaydın kızlar mutlu bir gün olsun herkese bn işe gitmek için uyandm ama kar tatili olmuş mide bulantısndan uyuyamadmda tekrar tuzlu cubugmla yatstrmya çalışıyorum :)

Gunaydin hanimlar
Onca isin gucun bulantinin arasinda bana dua edebilirseniz minicik belki sinavim daha iyi gecerben kacar bebeklerle kolay ve guzel bir gun gecirirsiniz insallah

Günaydın kızlar..
Dün acile gittim minnacık bir kahvemsi akıntı için, tabi iki gündürde kasık ağrım vardı, anormal gelmemişti kasuk ağrısı ama önemliymiş
Düşük tehlikem var, tam ne güzel gidiyo hamileliğim diye düşünüyordum, yanılmışım..
Progestan ilaç verdiler, çok korkuyorum, bana dua eder misniz? Buna çok ihtiyacım var

Canım idrar yolundaki iltihap da mide bulantısı yapar bildiğim kadarıyla. Hamileliğin üzerine o da etkilemiştir belki. Hemen kötü şeyler düşünme.. Öyle paniğiz ki bulansa dert bulanmasa dert

Benim de doktorum 1ay sonra çağırdı, e bişey olsa ben nasııl anlarım dedim. Kızdı, herşey yolunda niye kötü şeyler düşünüyosun dedi. Zaten kanama olurmuş. Biz burada kötü şeyleri okuyunca diğer arkadaşların yaşadığı, etkileniyoruz ama sakin olmak akışına bırakmak lazım. Olacak şetin önüne geçemeyiz zaten

KESİNLİKLE DOĞRU İLKECİM.BURDA OKUDUKLARIMIZ ETKİLİYO YİNEDE RABBİM NE DERSE AMA İŞTE İNSANIZ AZ ÇOK ALAMIYORUZ KENDİMİZİ DÜŞÜNMEKTEN. ESKİSİNDEN DAHA SAKİNİM HALBUKİ PC YE BAKINCA GELİYOR BİANDA KUSMA. SENLE DOĞUMDA AYNI GÖRÜNÜYOR.KONTROLLERİMİZDE AYNI GİDİYOR. İNŞ AYNI MUTLU HABERLERİ HEP PAYLAŞIRIZ.

Canm korkma bnmde oldu 6.hftamda bnde kullaniyorum cok şükür tekrarlamadi sende duzenli kullan şifa olur inşallah bide bu ara is filan ypma ayaklarini yükseğe uzat ve sadece yat allh korur inşallah

Aa evet aynıymışız. Allah yardımcımız olsun.. İyi düşünelim ki iyi olsun.. Bende doktorum beni 5 hafta sonra çağırınca şaşırmıştım. Geçen haftaydı kontrolüm, yani daha 1 ay var. Ama demekki her dr bir değil, seni de 1 ay sonra çağırmış.. Nasıl bekliycez bilmem :))) bir dahaki gidişimizde cinsiyet de belli olucak

Günaydın arkadaşlarım,
Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Ben en son geçen ayın 13. ünde doktora gittim. Doktor bir problem gözükmüyor.
Yogun bir kanaman olmadıgı sürece 1 ay sonra görüşelim dedi.
Bu sürede 2 kez açık kırmızı yogun olmayan kanama geçirdim progestan içtim dinlendim.
Bizim topikte sürekli kalbi duran bebekleri okudukça endişe etmeye başladım
Ama böyle bişey olsa illaki bir şekilde kendini belli eder değil mi kanama yada bel yada karın ağrısıyla.

Canm korkma bnmde oldu 6.hftamda bnde kullaniyorum cok şükür tekrarlamadi sende duzenli kullan şifa olur inşallah bide bu ara is filan ypma ayaklarini yükseğe uzat ve sadece yat allh korur inşallah
Çalşıyorum ben bide canım inşallah sağol iki hafta yerşme bakacak birini buldum çok şükür..
İçerde kanama varmış benim bebeğin eşinin arkasında kanama gibi bir şey dedi doktor
Birde sizlerin kasık ağrısı varmıydı.. kanamadan ziyade kasık ağrısı tehlikeliymiş

Kasık ağrınız varmı sizin, kanama çok tehlikeli değilmiş, ben dün acile gittim bugün doktoruma gideceğim bakalım

Arkadaslar Allah korusun bebegin kalbi durdugunda sizde bikac gun sonra belirtiler kayboluyor, istahliyken istahiniz kesiliyor, acayip bi bel agrisi oluyor yada kanama.
Bunlari tabiki devamli akla getirmek insani tedirgin eder hep kötuyu dusunmekte bence kotuyu çağırır. Bazi seyler elimizde degil tabiki ama bu dusunceler geldiginde aklimiza baska şeyler dusunelim. Hamilelik herkese nasip olmayan müthis bir mmucize. Bunun keyfine varalim. Dua edelim Rabbimden ne gelirse tabiki kabulumuz.
Hepimiz insallah saglikla yavrularimiza kavusacagiz.

günaydın canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .günlerimiz aynı görünüyor hayırlısı Allahtan olsun inşallah ,
Ben de geçen hafta ocak 10 gitmiştim çok şükür iyiyiz bir yaramazlık yok ama hafta sonu biraz kendimi yordum temizlik falan işte belim biraz ağrıdı dün de biraz kasıklarım ağrıyor gibi hissettim , bebişi de özlemiştim aklımda kalıcağına bi görmek istedim çünkü 24 ocak ta gideceğim kontrole , aksam başka özel hastaneye gittim ultrason ile bı bakmak ıstedım kalp atışını gördüm içim rahat etti ,ocak sonuna kadar beklemek istemedim , istersen sende öyle yap senin şimdi kontrolün ne zaman bugun ayın 13 ü 1 ay gecmış bile tarama testlerını yaptırdın mı

canım ben başkent hastanesine gidiyorum doğumuda Allah izin verirse orda yapmayı düşünüyorum kendi doktorumda:)

Bende dünden beri bel ağrısı var. Normalde de hiç belim ağrımaz. Şimdi okuyu nca korktum ama kanama lekelenme falan yok, olması gerekmez mi?

Üstelik bugün evdeyim, evde de çok işim var. Ev işi yapmayı planlıyodum. Yapmasam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…