- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.461
zeyno günaydın durduğunu nasıl anlıyorsunuz benim kontrolüm bidaha 14 şubatda allah korusun bişey olsa nasıl bilcezkiGeçmiş olsun..Rabbim kızına uzun ömürler versin..tekrar yaşatmasın bu acıyı cnm.. Aynısını bende yaşadım ilk gebeliğimde.. Herşeyin hayırlısı
Sağolun allah herkesin evladını saglikla sihhatle anne babasına bagislasin. Cok sagolun iyi dilekleriniz icin. Zaten 1 hafta geriden geliyordu 9+0 olması gerekirken 8+2 haftal iki cikti buyuk ihtimalle 4-5 gun olmus bugun kahveringi kanamam oldu sonrada ciddi bel ağrısı başladı zaten hastanede çalışıyorum hemen doktora gittim iki farkli ultrasonda da kalp atışı yok normalde 20 gun once duyduk kalp atışıni kısmeti bu kadarmis, birde benim ilk gebelifimde de doguma kadar çarpıntım olmuştu cunku kapak yetmezligi var hafif. O bitti 5-6 gundur çarpıntım yoktu biraz normal olmadigini düşündüm ama konduramqdim ama qyirlisi, birde kalbi duran bebekleri falan düşünüp ya vizede olursa demeyin her çocuğun kısmeti ayri ve her hamilelik ayri bir birinden birisinde oyle belirti kesildi bebeği düştü diye sizdede oyle olacak diye bir sey yok bol bol dua edin ve pozitif olun unutmayinki yapqcak birsey yok varsa kısmeti gelecek kuzular, zaman gececek anne hadi kalk diye yerinize oturtmuyacaklar sizi sadece sabir ve dua allah cümlesinin yardımcısı olsun...
Günaydın bnde ankaradayim yeni sayilirm bzde esimle cok arastrdik cok iyi ozel hastaneler var acibadem hrs medicana gibi ama çok pahalı bn özel Keçiören hastanesinde bi dktr buldm oraya gdyorum şimdilik memnunum doğumda yaptırıyor op dktr çünkükızlar çok sık giremiyorum nete belki konuşulmuştur... ben ankaradayım ve iyi bir hastane ve doktor tavsiyesi istiyorum..
çünkü ben özel bi kliniğe gittim orada doğum yaptırılmıyormuş.. iyi bir yer bulmalıyım ankarada olanlar doğum için nereyi tavsiye edersiniz?
kızlar herkeze günaydın,
ben 6. haftada delricek gibi kusmalar yaşadım ama hiç kusmadım. ve 4 haftadır midem bulanmadı gibi birşey ama dün 2 kez lavaboya zor yetiştim bugünde öyle kötü uyandım midem tuhaf gene gelcek gibi. aslında bulantı haberi vermeyi sevmiyorum insan okudukça bulanıo rahat geçirenler için kötü oluyo.bende rahat geçiriyordum birden böyle olması 10. haftada sizce normalmi yani iyi giderken tuhaf değilmi doktoru arıyacaktım acaba bebeğe bişey oldu da bende bulantımı oldu diye.ve bulantı olduğu anda tansiyonda düşüyor elim ayağım kalkmıyor
KESİNLİKLE DOĞRU İLKECİM.BURDA OKUDUKLARIMIZ ETKİLİYO YİNEDE RABBİM NE DERSE AMA İŞTE İNSANIZ AZ ÇOK ALAMIYORUZ KENDİMİZİ DÜŞÜNMEKTEN. ESKİSİNDEN DAHA SAKİNİM HALBUKİ PC YE BAKINCA GELİYOR BİANDA KUSMA. SENLE DOĞUMDA AYNI GÖRÜNÜYOR.KONTROLLERİMİZDE AYNI GİDİYOR. İNŞ AYNI MUTLU HABERLERİ HEP PAYLAŞIRIZ.Canım idrar yolundaki iltihap da mide bulantısı yapar bildiğim kadarıyla. Hamileliğin üzerine o da etkilemiştir belki. Hemen kötü şeyler düşünme.. Öyle paniğiz ki bulansa dert bulanmasa dert
Benim de doktorum 1ay sonra çağırdı, e bişey olsa ben nasııl anlarım dedim. Kızdı, herşey yolunda niye kötü şeyler düşünüyosun dedi. Zaten kanama olurmuş. Biz burada kötü şeyleri okuyunca diğer arkadaşların yaşadığı, etkileniyoruz ama sakin olmak akışına bırakmak lazım. Olacak şetin önüne geçemeyiz zaten
Canm korkma bnmde oldu 6.hftamda bnde kullaniyorum cok şükür tekrarlamadi sende duzenli kullan şifa olur inşallah bide bu ara is filan ypma ayaklarini yükseğe uzat ve sadece yat allh korur inşallahGünaydın kızlar..
Dün acile gittim minnacık bir kahvemsi akıntı için, tabi iki gündürde kasık ağrım vardı, anormal gelmemişti kasuk ağrısı ama önemliymiş
Düşük tehlikem var, tam ne güzel gidiyo hamileliğim diye düşünüyordum, yanılmışım..
Progestan ilaç verdiler, çok korkuyorum, bana dua eder misniz? Buna çok ihtiyacım var
KESİNLİKLE DOĞRU İLKECİM.BURDA OKUDUKLARIMIZ ETKİLİYO YİNEDE RABBİM NE DERSE AMA İŞTE İNSANIZ AZ ÇOK ALAMIYORUZ KENDİMİZİ DÜŞÜNMEKTEN. ESKİSİNDEN DAHA SAKİNİM HALBUKİ PC YE BAKINCA GELİYOR BİANDA KUSMA. SENLE DOĞUMDA AYNI GÖRÜNÜYOR.KONTROLLERİMİZDE AYNI GİDİYOR. İNŞ AYNI MUTLU HABERLERİ HEP PAYLAŞIRIZ.
Allah sabır versin canım ya çok üzüldümmerhaba sizlere allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin kalbi durmuş nasip olursa yarın kürtaja alacaklar. hoşçakalın...
İnşallah canım benimHepsi geçecek
Tabiki değilsin bende varımMide kazınmasıyla aç olarak uyanan bir ben değilim dimi? Herkese Günaydın
Çalşıyorum ben bide canımCanm korkma bnmde oldu 6.hftamda bnde kullaniyorum cok şükür tekrarlamadi sende duzenli kullan şifa olur inşallah bide bu ara is filan ypma ayaklarini yükseğe uzat ve sadece yat allh korur inşallah
Kasık ağrınız varmı sizin, kanama çok tehlikeli değilmiş, ben dün acile gittim bugün doktoruma gideceğim bakalımGünaydın arkadaşlarım,
Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Ben en son geçen ayın 13. ünde doktora gittim. Doktor bir problem gözükmüyor.
Yogun bir kanaman olmadıgı sürece 1 ay sonra görüşelim dedi.
Bu sürede 2 kez açık kırmızı yogun olmayan kanama geçirdim progestan içtim dinlendim.
Bizim topikte sürekli kalbi duran bebekleri okudukça endişe etmeye başladım
Ama böyle bişey olsa illaki bir şekilde kendini belli eder değil mi kanama yada bel yada karın ağrısıyla.
günaydın canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .günlerimiz aynı görünüyor hayırlısı Allahtan olsun inşallah ,Günaydın arkadaşlarım,
Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Ben en son geçen ayın 13. ünde doktora gittim. Doktor bir problem gözükmüyor.
Yogun bir kanaman olmadıgı sürece 1 ay sonra görüşelim dedi.
Bu sürede 2 kez açık kırmızı yogun olmayan kanama geçirdim progestan içtim dinlendim.
Bizim topikte sürekli kalbi duran bebekleri okudukça endişe etmeye başladım
Ama böyle bişey olsa illaki bir şekilde kendini belli eder değil mi kanama yada bel yada karın ağrısıyla.
canım ben başkent hastanesine gidiyorum doğumuda Allah izin verirse orda yapmayı düşünüyorum kendi doktorumda:)kızlar çok sık giremiyorum nete belki konuşulmuştur... ben ankaradayım ve iyi bir hastane ve doktor tavsiyesi istiyorum..
çünkü ben özel bi kliniğe gittim orada doğum yaptırılmıyormuş.. iyi bir yer bulmalıyım ankarada olanlar doğum için nereyi tavsiye edersiniz?
Arkadaslar Allah korusun bebegin kalbi durdugunda sizde bikac gun sonra belirtiler kayboluyor, istahliyken istahiniz kesiliyor, acayip bi bel agrisi oluyor yada kanama.
Bunlari tabiki devamli akla getirmek insani tedirgin eder hep kötuyu dusunmekte bence kotuyu çağırır. Bazi seyler elimizde degil tabiki ama bu dusunceler geldiginde aklimiza baska şeyler dusunelim. Hamilelik herkese nasip olmayan müthis bir mmucize. Bunun keyfine varalim. Dua edelim Rabbimden ne gelirse tabiki kabulumuz.
Hepimiz insallah saglikla yavrularimiza kavusacagiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?