2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa kizlar bu cocuk dusurmeler falan cok kotu Allah tez vakitte kucaklarina alabilecek bebekler nasip etsin.ben okudukca cok kotu oluyorum benimde basima gelirmi diye.gelmez demi yaa moralim cok bozuluyor.kiyamam yaa okuyamiyorum acilari resmen benim icimde cızz ediyor

Canlar aksam mercimek çorbası içtik güya mutlu oldum yiyebildim diye ama şimdi resmen mercimekler midemde halay çekiyor böyle bi tatlımsi benim midem ya sizinde öylemi :-(
Mercimek hamilelikte yenmesi pek tavsiye edilmeyen bir tahıl çünkü sindirimi zor ve reflü yü tetikliyor

Ankaranin neresindesin

Bugun uykumda 2 kere rahmim oynadi yaa.krampmi ne o ama durduramadim uyandim korktum

Günaydın. Antalya yagmur ve fırtınaya teslim. Okullarda tatil oldu oğluşla evdeyiz bugun. Elektrik gelmezse yandik gerçi

ay canım benm çok saol içime su serptin aynısını yaşamışssın akşam içeceğim cnm çok saol

kızlar herkeze günaydın,
ben 6. haftada delricek gibi kusmalar yaşadım ama hiç kusmadım. ve 4 haftadır midem bulanmadı gibi birşey ama dün 2 kez lavaboya zor yetiştim bugünde öyle kötü uyandım midem tuhaf gene gelcek gibi. aslında bulantı haberi vermeyi sevmiyorum insan okudukça bulanıo rahat geçirenler için kötü oluyo.bende rahat geçiriyordum birden böyle olması 10. haftada sizce normalmi yani iyi giderken tuhaf değilmi doktoru arıyacaktım acaba bebeğe bişey oldu da bende bulantımı oldu diye.ve bulantı olduğu anda tansiyonda düşüyor elim ayağım kalkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…