- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
- #8.281
eşim arayıp söyledi patronuma hamile olduğumu da öğrenmiş oldular böylelikle :)OH NEGÜZEL :) İŞYERİNE NE DİYORSUN BEN BİRGÜN GELMEDİM TRİP HERKEZ :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim arayıp söyledi patronuma hamile olduğumu da öğrenmiş oldular böylelikle :)OH NEGÜZEL :) İŞYERİNE NE DİYORSUN BEN BİRGÜN GELMEDİM TRİP HERKEZ :)
canım mantar olmasın sakın dikkat et idrarda yanma falan var mıKIZLAR ÖZEL BÖLGEDE ÇOK AŞIRI KAŞINTI VAR BİLDİĞİNİZ Bİ ÇARE VAR MI
BENCE MANTAR GİBİ AMA EMİN DEĞİLİM TABİ AİLE HEKİMİ TRAVAZOL VERDİ AMA 12 HAFTADAN ÖNCE KULLANMAYIN YAZIYOR KARARSIZ KALDIM KAŞINTI ÇOK ZOR Bİ DE İŞYERİNDEYİM DURAMIYIRUMcanım mantar olmasın sakın dikkat et idrarda yanma falan var mı
Bilmiyorum ki canımTeşekkür ederim canım bulantılarım yeni geçti ondan henüz yiyemiyor olabilir miyim?
Zofran piyasada bulursan 2 kutu al ben koca Ankara da 1 tane bulabildimZofranın çok iyi olduğunu duydum canım bir arkadaşımda kullandı çok iyi geliyor anında kesiyor diyo doktora sorayım olmazsa zofran alayım
kendi doktorunu ara canım kullanabilirsin derse kullan etkisini çabuk gösteriyor bildiğim kadarıylaBENCE MANTAR GİBİ AMA EMİN DEĞİLİM TABİ AİLE HEKİMİ TRAVAZOL VERDİ AMA 12 HAFTADAN ÖNCE KULLANMAYIN YAZIYOR KARARSIZ KALDIM KAŞINTI ÇOK ZOR Bİ DE İŞYERİNDEYİM DURAMIYIRUM
SAĞOL CANIMkendi doktorunu ara canım kullanabilirsin derse kullan etkisini çabuk gösteriyor bildiğim kadarıyla
canım bendede kaşıntı vardı.benimkini kullandığım progestan fitil yapıyordu.Doktora sordum.12.haftadan önce bi krem veremem demişti.Doktoruna sormadan kullanma kremi bence kesinlikle.Sirkeli su biraz rahatlatıyor ben onu yapıyordum.Ilık suyun içine biraz elma sirkesi.O şekilde pamukla siliyordum.Sonrasında progestan iğneye döndüm kaşıntı kesildi.BENCE MANTAR GİBİ AMA EMİN DEĞİLİM TABİ AİLE HEKİMİ TRAVAZOL VERDİ AMA 12 HAFTADAN ÖNCE KULLANMAYIN YAZIYOR KARARSIZ KALDIM KAŞINTI ÇOK ZOR Bİ DE İŞYERİNDEYİM DURAMIYIRUM
BEN PROGESTAN DA KULLANMIYORUM AMA NEDEN OLDUYSA BAŞIMA GELDİ İŞTE SİRKELİ SUYU DENEYEYİM EVE GİDİNCE SAĞOL CANIMcanım bendede kaşıntı vardı.benimkini kullandığım progestan fitil yapıyordu.Doktora sordum.12.haftadan önce bi krem veremem demişti.Doktoruna sormadan kullanma kremi bence kesinlikle.Sirkeli su biraz rahatlatıyor ben onu yapıyordum.Ilık suyun içine biraz elma sirkesi.O şekilde pamukla siliyordum.Sonrasında progestan iğneye döndüm kaşıntı kesildi.
rica ederim canım.inşallah iyi gelir en azından biraz rahatlatır.sonrada kontrole gittiğnide doktoruna sorarsın.BEN PROGESTAN DA KULLANMIYORUM AMA NEDEN OLDUYSA BAŞIMA GELDİ İŞTE SİRKELİ SUYU DENEYEYİM EVE GİDİNCE SAĞOL CANIM
dr konuş herşeyi uygulama cnmKIZLAR ÖZEL BÖLGEDE ÇOK AŞIRI KAŞINTI VAR BİLDİĞİNİZ Bİ ÇARE VAR MI
Maasallah dermisin lutfen yuregim agzimda da su an![]()
Merhaba.. 12. haftadasın.. ne güzel benimde az kaldı, cinsiyeti için giderdim ben olsam hemenn..Merhaba ağustos ayının güzel anneleri![]()
Bende de oluyor canım normaldir heraldeGünaydın kızlar herkese sağlıklı mutlu bi hafta olsun..bnm dün gece braz ağrım oldu sol kasigimdan bacagima ve belime yayılan şimdide sadece belim ağrıyor bu normalmiki agri yasayN varmı