• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR ÖZEL BÖLGEDE ÇOK AŞIRI KAŞINTI VAR BİLDİĞİNİZ Bİ ÇARE VAR MI

canım mantar olmasın sakın dikkat et idrarda yanma falan var mı
BENCE MANTAR GİBİ AMA EMİN DEĞİLİM TABİ AİLE HEKİMİ TRAVAZOL VERDİ AMA 12 HAFTADAN ÖNCE KULLANMAYIN YAZIYOR KARARSIZ KALDIM KAŞINTI ÇOK ZOR Bİ DE İŞYERİNDEYİM DURAMIYIRUM

Günaydın kızlar.. Ben de işteyim, inanılmaz kapalı, yağmurlu ve sıkıcı bir hava var istanbulda. Zaten hep uykum var, şu havada iyice insanın uyuyası geliyor. Canım çalışmak istemiyor, öyle boş boş geziniyorum

Günaydın kızlar herkese sağlıklı mutlu bi hafta olsun..bnm dün gece braz ağrım oldu sol kasigimdan bacagima ve belime yayılan şimdide sadece belim ağrıyor bu normalmiki agri yasayN varmı

BENCE MANTAR GİBİ AMA EMİN DEĞİLİM TABİ AİLE HEKİMİ TRAVAZOL VERDİ AMA 12 HAFTADAN ÖNCE KULLANMAYIN YAZIYOR KARARSIZ KALDIM KAŞINTI ÇOK ZOR Bİ DE İŞYERİNDEYİM DURAMIYIRUM
canım bendede kaşıntı vardı.benimkini kullandığım progestan fitil yapıyordu.Doktora sordum.12.haftadan önce bi krem veremem demişti.Doktoruna sormadan kullanma kremi bence kesinlikle.Sirkeli su biraz rahatlatıyor ben onu yapıyordum.Ilık suyun içine biraz elma sirkesi.O şekilde pamukla siliyordum.Sonrasında progestan iğneye döndüm kaşıntı kesildi.

canım bendede kaşıntı vardı.benimkini kullandığım progestan fitil yapıyordu.Doktora sordum.12.haftadan önce bi krem veremem demişti.Doktoruna sormadan kullanma kremi bence kesinlikle.Sirkeli su biraz rahatlatıyor ben onu yapıyordum.Ilık suyun içine biraz elma sirkesi.O şekilde pamukla siliyordum.Sonrasında progestan iğneye döndüm kaşıntı kesildi.
BEN PROGESTAN DA KULLANMIYORUM AMA NEDEN OLDUYSA BAŞIMA GELDİ İŞTE SİRKELİ SUYU DENEYEYİM EVE GİDİNCE SAĞOL CANIM

Maasallah dermisin lutfen yuregim agzimda da su an :nazar::nazar::nazar:

Dikkat et kendine[/QUOTE]

Maşallah tabi canım benim gibi çocuklu tüm annelere. Eminim hepsi aynıdır. Tabiiki ben de temizlik vs yaparken koltuk çekmemeye ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum ama mevzu çocuk olunca işler biraz değişiyor.[/QUOTE]
Cnm yaa neyse gecicek bu gunler insallah

Günaydın kızlar herkese sağlıklı mutlu bi hafta olsun..bnm dün gece braz ağrım oldu sol kasigimdan bacagima ve belime yayılan şimdide sadece belim ağrıyor bu normalmiki agri yasayN varmı

Back