2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar.yarın yani bugün kısmetse bebeğimi görmeye gidecem.inşallah her şey yolundadır ve bebişim sağlıklıdır. Heyecan ve korku had safhada
İnsallah herşey yolundadır :)güzel.haberler le gel canım :) anlayabiliyorum bende bir.buçuk hafta.sonra.gideceğim kim bilir neler hissedeceğim.:)

Geçmiş olsun ..haklsiiniz annelik çok şeyi.gerektiriyor...Allah yardım etsin bizlere :)hayırlı gecelerr

İnş canım çok korktum progestan da kullanıyorum zaten karnım iğnelendı sonrada öyle kahverengi arada kan olan lekem oldu aklım gitti resmen :-(
Tabiki ihmal etme ama kendi bedeninle de çok oynatma yani iğneler ilaçlar fln gereksiz. Progestan kullanabilirsin zaten o hormon takviyesi ilaçtan sayılmaz. Ilk zamanlarda ben de çok korkmuştum ama kime danistiysam bana şunu söyledi. Bir bebeğin düşeceği varsa düşer tutunacaksa da elbette tutunur işte o zaman hiç kafama takmadim. Kanama da oldu kahverengi lekelenmem de... hemde 15 gün öncesine kadar hep oldu. Çok şükür gayet iyiyiz bir sorunumuz yok. Senin de aynı olacağına eminim. Kafanı takma bu zamanlarda öyle sık duyuyorum ki yediklerimizden midir nedir anne adayları arasında bu tür durumlar gerçekten çok sıklaştı. Üzme canını hersey olacağına varır.

Şuan bi problem yok Allah'a çok şükür yarında doktora gidicem inş kalp atışını duymaya gittiğim zaman sorcam teşekkr ederim canım içim rahatladı

Haklısın aynen öyle yapıcam, teşekkür ediyorumm

günaydın güzel anneler

Süpper bi gün olsun inş

Günaydın kızlar bugün bebişlerini görecekler güzel haberler ile döner inşallah
Bugün işe gitmeyeceğim belki yarında gitmem biraz dinleneyim dedim
sizlere de günaydınlar güzel anne adayları, bebişlerimizle musmutlu bir hafta geçirmek dileğiyle...

Günaydın herkese cumartesi dr. gittim. Allaha çok şükür hiçbir sorun yok. Dr. 2 li testler için konuştu sonuçlar pek güvenilir değilmiş amiyosentez düşüğe sebep oluyormuş. Sonuç olarak DOWN SENDROMU testi için KAN TESTİ önerdi fiyatı 2500 imiş. 11 haftaya gelip bunları doktorla konuşanlar var mı? size ne önerdi dr. ?

keşke keşke keşke zaman gecmıyor

Kızlar boğazım acıyor yutkunamiyorum ne iyi gelir
canım bir su bardağına 2-3 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karbonat, biraz limon sık üzerine ılık su koy ve gargara yap çok iyi gelecektir.

AYrıca adaçayını kesinlikle içme çünkü düşüğe neden oluyor . Doktorlar içmeyin diyorlar. geçmiş olsun

Geçenlerde internete araştırma yaparken okumuştum o kan testini NIPT diye geçiyor adı. hamilelikte bebeğe ait DNA lar anne kanına geçiyormuş ve anneden alınan kanla bebeğin DNA sına bakılıyor. baya pahalı imiş yalnız.

Evet sizin bahsettiğiniz test bir sürü çeşidi var. yaptıran var mı? merak ediyorum ya da dr. öneren

Günaydın kızlar dün kahverengi akıntım oluyor demiştm crinone jel kullaniyodm sbh yine oldu dr a gittik bebeklerimizin kalp seslerini duyduk hatta ikiside hftsina göre önde içeride kanama yok ama dr risk olabilir diye hftlik iğne verdi gelecek pzts tekrar gitcz bakalım inş gecer lekeler ama arastirdm jel kullananlarda hep leke oluyomş dr laeı olur diye söylemiş bnmki de bni korkuttu 1 hft rapor verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…