- 3 Mayıs 2007
- 230
- 169
- 333
- 43
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.061
Saol canim darisi bekleyenlere insss :)Hadi gözün aydın
geçmiş olsun canım.. aman dikkatli ol..Doktora gittim kızlar
Kanamam bu sefer kesenin yakınındaymış progeston verdi kan verdim kan uyuşmazlığı olduğu için sonuca göre iğne vurulacağım
Canım gözün Aydın, ben de bugün duydum pıtpıtlarıKizlaaaarrrrrr Allahima sukurler olsun az once duyduk bebisimin minnacik kalbinin sesini. Super bir duyguymus hala kendime gelemedim. Allahim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin, isteyen herkese yasatsin insallah
cnm aynıyız bnmde cnm istedi manavda buldk içi geçmiş malesef bembeyaz çıktı kocam carefour un sikayet kısmına yazmış hava eksilerde olduğundan getiremedk 1 hftya elimizde olur arıcaz diye tel ettiler sabırsızlıkla bekliyorm hangi ildesincanım karpuz istiyooo mevsimsiz kocam bulamadı
Gozun aydin canim hayirli olsunKizlaaaarrrrrr Allahima sukurler olsun az once duyduk bebisimin minnacik kalbinin sesini. Super bir duyguymus hala kendime gelemedim. Allahim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin, isteyen herkese yasatsin insallah
Anladim canim insallah duyarsinizCanım 7+3 günlüğüz biz keseyi gördük 5 haftalıkken tek kese vardı pazarteside Allah'ın izniyle kalp atışını duymaya gidicez
GozunaydinCok sukurr yine duyduk kalp atisini gorduk kucugumu hersey yolundaymiss Allahimma sukurrr
Gecmis olsun canim insallah duzelirsinDoktora gittim kızlar
Kanamam bu sefer kesenin yakınındaymış progeston verdi kan verdim kan uyuşmazlığı olduğu için sonuca göre iğne vurulacağım
gozunuz aydin hayirli olsunCanım gözün Aydın, ben de bugün duydum pıtpıtlarıeşimde ben de o sesi duyunca bir garip olmuşuz :) Şükürler olsun
Doktora gittim kızlar
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineDoktora gittim kızlar
Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum gelir gelmez yattımgeçmiş olsun canım.. aman dikkatli ol..
Gecmis olsun canim insallah duzelirsin
Teşekkürler canım inşallah
sağol canım pazartesi arayacaklar beni beklemedim sonucuCnm gecmis olsun.benimde vardi bugun kontrolum.kan idrar verdim kan uyusmazliginada bakildi sonuc negatif cikti doktor şimdilik igneye gerek duymadi.
Senin sonuc nasil?
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Aynen zaten çok hazetmiyorum Adacayinin kokusundan içmem bundan sonraAdaçayını az tüketmeye dikkat et tatlım zencefil ıhlamur daha iyi
Çok üzüldüm konuyla ilgili fikrim yok Rabbim hayırlısıni versinkizlar sabah doktra gttim bebegim kipirdamiodu anladm bi akslik oldgnu kalp atisi gozukmedi dopplerdede yoktu suan kanamam basladi sabah kurtaj olucam size suan en cok fikir ihtyci duydgm an kalp atisi durup kanama goren warsa bsy solesn(
Çok üzüldüm inşallah en kisa zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla alırsınız kucaginizaSelam kızlar dün bebeğim gelismedigi icin kürtaj oldum Allah sizlere bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
adaçayını hamilelerin kullanması iyi değil rahim kasılmalarına sebep olabiliyor diye duymuştum ama yinede sen araştır canım istersen
Canm bzdede kan uyusmazligi var ben 8+3 haftaligm doktor henuz kan uyusmazligi icin kan almadi benden.. Acaba benim mi soylemem gerekiyor simdiden igne vuruluyormu?Doktora gittim kızlar
Sorma canim aynen bizde oyle, o sesi duydugumuz anin tarifi yok muthis birseydi sukurler olsun AllahimaCanım gözün Aydın, ben de bugün duydum pıtpıtlarıeşimde ben de o sesi duyunca bir garip olmuşuz :) Şükürler olsun
Sagol canim,insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz insallahGözün aydın canım :) çok sevindim
Cok az damla seklinde 5 gun ust uste yasadim.3 kere 1 er tane verdi ilk sonra gecmedi 2 ser tane 3 kereden verdi.dun gittim 1 haftadir yok lekelenmem ama bayaa dinlendim hic birsey yapmadim diyebilirim evden cikmadim gecti sukur.dr da dusurdu ilaci biraktiriyor simdi yavas yavas.Bnde kullanıyorum 2 haftadr fitil olarak gunde iki kere ve 13 14 haftaya kdr dvm dedi dktrum sen niye kullaniosun lekelelenmemi yaşadın
11. Ve 14. Haftalar arasında en sağlıklı sonuç alınıyormuşBu arada kızlar dr 10.haftada kontrole çağırdı ikili test için erken oluyor bir hafta daha beklerim diyorum ama 5 hafta kuzum u görmeden nasıl dayanırim. Kafamda deli sorular hep korkular. Allahım korusun miniklerimizi
normal şartlarda bebek doğduktan sonra kanı pozitif ise yapılıyor benim kanamam olduğu için bakılacak canımCanm bzdede kan uyusmazligi var ben 8+3 haftaligm doktor henuz kan uyusmazligi icin kan almadi benden.. Acaba benim mi soylemem gerekiyor simdiden igne vuruluyormu?
Canım çok uzuldum inşallah yakın zamanda sağlıklı bir şekilde gebelik geçirirsin Allahım sabrını versinSelam kızlar dün bebeğim gelismedigi icin kürtaj oldum Allah sizlere bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?