2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın henüz ben duymadım. 2 hafta sonra kısmetse devlet olduğu için geç oldu randevum. gittiğimde kısmetse 2 aylık olacağız kalp atışlarınıda duyarız inşallah
İnşallah duyarsınız :) çok güzel bir an ben video ya çektirmek istiyordum ama o an kaldik öylece o mükemmel ses ancak o anlik yaşanabilirmis :)

İnşallah duyarsınız :) çok güzel bir an ben video ya çektirmek istiyordum ama o an kaldik öylece o mükemmel ses ancak o anlik yaşanabilirmis :)
inşallah canım:)evet bedeninde bir kalbin daha atması müthiş birşey oğlumda tek beni almışlardı odaya tek ben duydum. kısmetse bunda güç belada olsa eşiminde girmesini isteyeceğim hem o an yanımda destekçim olur :)

Insallah canim benim sen cuma ben cumartesi dkktor kontrolunde cok guzel haberler aliriz tabi butun hamileler hep iyi haberler alsin umarim dedigin gibifir csnim rahat bi hamilelik geciriyotumdur insallah daha coook paylasimlarda bulunuruz canim benim cok guzel moral oldu soylediklerin sevgiler

Evet eşim duyunca zaten o an dona kaldı çok değişik oldu :)

Herkese günaydın
Cumartesi bende doktora gidecem. tahlil istemişti onları yatırdım bi sorun yok gibi çok şükür ama doktor ne diyecek bakalım.

Bendede var aynı sorun. Zaten ilişki yasağıda var. Kocamin yüzünü görmek istemiyorum saolsun eşim anlayisli da kaprislerime bişey demiyor :)
Bu konuda doktorum sakincali olmadigini soyledi fakat benim hic isteyim yok kocam bana karsi sogudun dedi dun gece bende bebegin oyle istiyor dedim ne deyeyim ysni snlasin artik

Gunaydinn eminim coook guzel bi sestir ya insallah ALlah kismet ederse kalp atisini kameraya cekmeyi dusunuyorum annemle ablama mujdeyi izleterek vericem

İşe gitmesen olmazmi Allah melegini korusun tum melekleri

Bugun bulantim yok denecek kadar az Allah korusun yoksa bebegime biseymi oldu

Ben de böyle çok tedirgin oluyorum. Sancım olmadı 1 gün boyu hemen doktora koştum ultrasonla bi bakalım diye canım aslında bu saedce bizim tezcanlılığımızdan kaynaklanan bir tedirginlik. Bebeklerimiz aslında iyi. İçin rahat olsun :)

Bugun bulantim yok denecek kadar az Allah korusun yoksa bebegime biseymi oldu
Ayy canim Allahim korusun valla bu bebekler dogana kadar biz akil sagligimizdan olmazsak iyidir yaa saka bi yana seninde mi ilk cocugun genelde ilk cocugu olanlar bu kadar tedirgin herhalde bu arada izinliyim gitmiyorum bugun ise RAbbim bebeklerimizi korusun saglik versin onlari kucagimiza alfigimiz gunleride gostersin insallah. Amin.

Amin :) Hepimize sağlıkla bebeklerimizi büyütmeyi nasip etsin Rabbim..

Bende akil kalmadi hatta hamilelik depresyonu geciriyorim hafif hergun goguslerimi kontrol ediyorum dolgunmu diye kafayi yiyecegim ben bu gidişle dun doktora gittim ultrasona almadi 3 ay tamsminda dedi gel bide tahlil yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…