- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #7.341
Yok canim tek ikiz değil :) benim bi tek bi de ikiz kaybım var ilk defa kalp atışı duyuyorum anlatamam ya duygularımı :))ikiz galiba Rabbim kucaginda almayi nasip etsin insallah banada iki embryo transfer edilmisti hep ikiz umud ediyordum ama nasip 1 tane yavrum kalmis benle esimde cok istiyordu ama olsun eskiden o da yoktu
İzin aldigina cok sevindim canimCanim benim saolasin benim hamileligimi kimse bilmiyo annemler dahil daha keseyi bile gormedik ya o yuzden her derdimi buraya yaziyorum hep soyluyorum cok bekledigim icinde bi rek sizin cevaplarinizdan moral buluuorum zaten gurbetteyim de neyse ALlah razi olsun burda kar tatili var simdi mudurumu aradim dedim kan sonucuna gore hamileyim pers cuma ise gelmiyim dedim tamam dedi zaten cuma aksam yola cikicsm ANk gitcem c.tesi nasipse keseyi ve kalp atisini gormeye gidiyoruz
bu arada fena halde tatlıdan tiksindim canım hep mayhoş tuzlu şeyler istio gızımmı olcakk ki benim
kan testini ne zmn yaptırdın ve sonuç kaç çıktıEvet ya karin boyu 1 metreyi geciyo ve hic durmadan gunlerdir yagiyo dunde bugunde dustum ALlahim sen buyuksun yarabbim ya ettihim dualarin yuzu suyu hurmetine bebegime yada bebeklerime busey olmasin daha keseyi bile gormedim ya
aynen bende ve acayip tuz yalayasım geliyorbu arada fena halde tatlıdan tiksindim canım hep mayhoş tuzlu şeyler istio gızımmı olcakk ki benim
evet kan ve idrar tahlili verdi bana. her şeye bakılıyo orda değerlerine. herkese verilmiyomu bilmiyorum ama?kızlar hamileliğinizi öğrendiğinizden bu yana dr.hiç tahlil verdi mi? herhangi bir tahlil??????????
bana hiç tahlil falan yaptırmadı da
Yapılması gereken tahliller var ve önemlide kalp atışını duydunuz mu bazı doktorlar ondan sonra istiyorkızlar hamileliğinizi öğrendiğinizden bu yana dr.hiç tahlil verdi mi? herhangi bir tahlil??????????
Ben acayip pis boğaz oldum hele bir hafta yolda yürürken bir şeyin kokusunu duydum baktım etrafıma satan yapan yok o akşam kocişe buldurdum :)benim canım hiç öyle enteresan bişeyler istemiyo yada hiç aşermiyorum ben de mi sorun var acabayada sonradan mı ortaya çıkar ileriki aylarda
Yapılması gereken tahliller var ve önemlide kalp atışını duydunuz mu bazı doktorlar ondan sonra istiyor
Evet canim ya hani tutmayinca bi kere uzuluyoruz ama boyle her gun stresliyiz gerginiz probkem bende de yok sna uste onu sa sorun ediyorum gerkesin midesi bulanuyo benim niye bulanmiyo herkesin goguslrri agriyo vrnim niye agrimiyo diyeoh iyi agrinin olmamasi dikkat et kendine bisey olmaz Allahin izniyle benim minigimde tup bebekcok problem yasamasamda hep korkuyla gecio gunlerim acaba iyimi kalbi atiyomu saglikli gelisiyomu inanirmisin eskiden forumda hamile kalan arkadaslar yazardi hamile kaldim ama simdide bebek nasil iymi bi problem olur mu yazar dururlardi derdim ne guzel hamile kalmissiniz daha gerisini ne takiyosunuz ama oyle olmuyormus gercekten sadece hamile kalinmakla bitmiormus bizim sinavimiz Rabbim saglicakla kucagimiza almayida nasip etsin insallah
Masallah Allah tamamina erdirsin saglikla kucagimiza alalim insallah dediklerine katiliyorum canim negatif sonuc alinca yikiyoruz ama bi kere boyle 18 aralikta ogrendim ben sonucumu keseyi de gormedim ya dusun halimi e bizimkiler cok kiymetli gebelikler esimde cok karisiuo gunde 50 kere watsup tan yaziyo bebisler nasil diye ay ben nerden biliyim iyilerdir herhalde babalari ellerinden opuyorlar diyorum ne diyimoh iyi agrinin olmamasi dikkat et kendine bisey olmaz Allahin izniyle benim minigimde tup bebekcok problem yasamasamda hep korkuyla gecio gunlerim acaba iyimi kalbi atiyomu saglikli gelisiyomu inanirmisin eskiden forumda hamile kalan arkadaslar yazardi hamile kaldim ama simdide bebek nasil iymi bi problem olur mu yazar dururlardi derdim ne guzel hamile kalmissiniz daha gerisini ne takiyosunuz ama oyle olmuyormus gercekten sadece hamile kalinmakla bitmiormus bizim sinavimiz Rabbim saglicakla kucagimiza almayida nasip etsin insallah
Aynen sürekli bulantım, balıkla ceviz eş değermiş, sende iki katı ceviz ye bol bol alırsın ihtiyacını.hmm bulantın var o zaman heralde. ama ne biliyim normal beslenmeme devam edince bişeyler eksik gibi geliyor nedenseyani ek olarak neleri tüketmeliyiz. haftada 2 kere balık da yemek gerekiyormuş ama bana kokusu ağır geliyo bu aralar
Saolasin canim bendeİzin aldigina cok sevindim canim
Saolasin canim benim bende stres yapacaksamda dusmeden yapayimmmİzin aldigina cok sevindim canim
Benimde canım ekşi istiyor ama ben her zaman ekşiyi severdim, limon yediğim olurdu mesela, sanırım ben umutlanmamalıyım..:))Ben de kızıma hamileyken deli gibi ekşi isterdi canım salata suyu limon şalgam ne bulursam götütürdüm :)
kan testini ne zmn yaptırdın ve
18 aralikta yaptirdim 116kan testini ne zmn yaptırdın ve sonuç kaç çıktı
Aynen sürekli bulantım, balıkla ceviz eş değermiş, sende iki katı ceviz ye bol bol alırsın ihtiyacını.
Fındık yiyorum ben birde..
ya evet çiğ ete ellenmez diye duymuştum bende, eldiven kullanıyorum artık mutfaktahmm o zaman cevize ağırlık vericez.. beyin gelişiminde önemli sanırım bebişlerimiz zeka küpü olsunlar dimi ama
ben bir de şu batıl inançlara takılıyorum bu ara. yok hamileyken o ellenmez bu tutulmaz ciğer ellenmez falan duydunuz mu böyle şeyler??
hadi ya bende artık tavuğu balığı falan da ellemiyorum bişey olur mu diye. iyice paranoyak oldumya evet çiğ ete ellenmez diye duymuştum bende, eldiven kullanıyorum artık mutfakta
Kan ve idrar tahlili istedi benim doktorkızlar hamileliğinizi öğrendiğinizden bu yana dr.hiç tahlil verdi mi? herhangi bir tahlil??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?