2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen 1 kilo aldım ama sırf göğüs. Sütyenlerimi değiştirdim. Çok fena bunaltıyor bu göğüsler. Şimdiden emzirecek kıvamda valla daha baştan böyleyiz zor iş annelik hamilelik zorrr

Kızlar daha erken belki ama kilo almış olan var mı? Bir de benim göğüslerim acaaaayip büyüdü çok rahatsızlık verici benim gibi olan var mı?
benımde büyüdü ve dokunamıyorum ağrı oluyor. yan yattıgımda bile ağrıdıgı oluyor

Kızlar kırmızı kanamam kahverengiye dönmüş.. Sevinmelimiyim bilemiyorum...
İşyerinden izin alınca yıllık izinden kesilmesi mevzusu konusulmus bizimde aynı şekilde hamile felan ayrımı yok.
Ya parandan ya yıllık izinden kesiliyor malesef

Benim bebisimde sagdaymis :) kalp atislarini duymaya gittigimizde solemisti dr

İnş.artmaz sakin olup beklemek gerekiyor katlancaz artık ..

Sezertan mi dusunuyorsun canim
Her durumda çok korkuyorum, kardeşim iki doğum yaptı ikisindede doktor aile geçmişini sorunca normal doğum önermemişti, banada aynı şeyi söyler diye düşündüm. Çok erken şu an tabi ama herşeyi merak ediyorum :)

Bebekleriniz hayirli olsun saglikli kucagimiza almayi nasip etsin Allah benim hala mide bulantilarim var ilk bebegimdede aynisi oldu cok skldim bu durumdan ve surekli acikiyorum yiyemiyorum cok mutsuzum : (
Allah yardımcın olsun, inşallah biran önce geçer bulantılarında rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…