2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebeğim sağa yerleşmiş dr umuz öyle söylemişti. nerde olduğunu bilmek süper bi duygu

bana doktor hic birsey demedi AMa ultrasonla baktiginda bebegi gordugu yer ne sag ne sol gibi geliyo bana sanki ortada:)) Benim solda sancim oldugu icin sanirim sola yerlesmis. Merak ettim dr a gittigimde sorayim.

bana doktor hic birsey demedi AMa ultrasonla baktiginda bebegi gordugu yer ne sag ne sol gibi geliyo bana sanki ortada:)) Benim solda sancim oldugu icin sanirim sola yerlesmis. Merak ettim dr a gittigimde sorayim.
bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde hep sol kasığım ağrıyo diye geziniyodum ortalıklarda :) meğerse sağdaymış, psikolojikdi sanırım öğrendikten sonrada geçti zaten ağrılar :) inşallah bu kontrolde bi tane de solda çıkar bize sürpriz yapar :)

Senle aynı durumdayım anlattığın şekilde solumda baskı var batıyor gibi o yüzden sola yerleştiğini tahmin ediyorum

akşam işten eve giderken o kasılma olayı bende de oldu ama geçti uzun sürmedi onun için çok da endişelenmedim bebek yerini yapıyo heralde diye düşündüm :)

Bülent bey canım. Bi yıldır ona gidiyorum. Bugün de kontrolüm var işte heyecandan başım dönüyo artık :)
ALLAH İZİN VERİRSE BEN 27 AĞOSTOSTA BEBEĞİMİ ELİME ALCAM SİZLE AYNI GÜN :)) İLK DEFA MI GİDECEKSİNİZ DOKTORA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…