- 29 Aralık 2014
- 60
- 48
- 18
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #5.701
Öyle mi benim ilk zaten saf saf halim varevet belkide temmuz annesi oluruz :) ocak annesi olacağımı beklerken aralık annesi oldum mesela daha önce
6 ocak beklenen doğum tarihiydi kuzum 4 yıl önce bugün dünyaya geldiÖyle mi benim ilk zaten saf saf halim varheyecan doruk tarihlerden bisey anlamadim. Genelde öyle diyorlar daha önce oluyor diyorlar. Daha cok var gelsin o gunler
10 gün sonra gittigimdede gözükmez diye korkuyorum 20 günde kesinleşir en azından
Oy oy oy maasallah nice yillara annesi babası kardeşiyle sevdikleriyle...6 ocak beklenen doğum tarihiydi kuzum 4 yıl önce bugün dünyaya geldi
bende öyle düşünüyorum ama korkuyorum işte biraz daha bekleyip öyle gitmek stiyorum geç döllenme falan olduysa geç gözükür bidaha üzülmek istemiyorumBence sen haftaya git, karindan baksin yine goremezse alttan baksin. Insallah olmaz ama bir terslik varsa uzun sure beklememis olursun, her sey yolundaysa da erkenden ogrenir icini rahatlatirsin..
Canım ben Aliağadayım burada bir tıp merkezi var oraya gidiyorum ayrıca kıymetli bebek olduğu için ve risk grubunda olduğumdan Medical Park'ta Vedat Uluğ'a gidiyorum. Sen?Kime gidiyorsun dr a
inşallah canım çok sağolOy oy oy maasallah nice yillara annesi babası kardeşiyle sevdikleriyle...
Bende aliagaliyim :)) orada yasamiyorum ama annemde babamda orali :)Canım ben Aliağadayım burada bir tıp merkezi var oraya gidiyorum ayrıca kıymetli bebek olduğu için ve risk grubunda olduğumdan Medical Park'ta Vedat Uluğ'a gidiyorum. Sen?
Bende aliagaliyim :)) orada yasamiyorum ama annemde babamda orali :)
benim doktorum öyle bir durumda anne fark etmez o yüzden belli bir süre iki hafta da bir görmek istiyormuş
Bilmem ki acaba bu cuma günü gitsem mi, doktorun dediğinden 1 hafta önce oluyor ama.. Off sözde 2. Gebeliğim. Bilmek insanda bazen daha çok tedirginlik yaratıyomuş onu anladım
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineKızlar ben dün geceyi hastanede geçirdim
Sitede dolaşırken bir anda kasıklarımda bir ağrı hissedip lavaboya gittim bir de ne ne göreyim peçetede pembemsi kan var.
Panik olup apar topar en yakın hastaneye kapağı attık acilde iğne yapıldı serum verildi ayrıca progestan verdiler 8 saatte bir. Kanın rengi daha sonra kahverengiye döndü. Bugün öğlen saat 12 gb taburcu oldum hastaneden. Bu arada ultrasonda
keseyi gördüm kalp atışlarını duydum Allahıma şükürler olsun herşey normale döndü.Progestan kullanmaya devam edeceğim. Şu 1.5 ayı sorunsuz atabilirsem kalkıp oynıycam valla :)
Hepimize sağlıklı hamilelik dönemleri ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklayabilmeyi diliyorum.
Rab hakkımıza hayırlısını nasip etsin!
Sevgi ve Sağlıkla kalın
Ahh canım aynı şeyi bende yaşadımKızlar ben dün geceyi hastanede geçirdim
Sitede dolaşırken bir anda kasıklarımda bir ağrı hissedip lavaboya gittim bir de ne ne göreyim peçetede pembemsi kan var.
Panik olup apar topar en yakın hastaneye kapağı attık acilde iğne yapıldı serum verildi ayrıca progestan verdiler 8 saatte bir. Kanın rengi daha sonra kahverengiye döndü. Bugün öğlen saat 12 gb taburcu oldum hastaneden. Bu arada ultrasonda
keseyi gördüm kalp atışlarını duydum Allahıma şükürler olsun herşey normale döndü.Progestan kullanmaya devam edeceğim. Şu 1.5 ayı sorunsuz atabilirsem kalkıp oynıycam valla :)
Hepimize sağlıklı hamilelik dönemleri ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklayabilmeyi diliyorum.
Sevgi ve Sağlıkla kalın
Tatlım bende gec dollenme olmuş alttan bile gorunmedi olduguolduğum yerde aynen bir kadın doğum doktor u var ben sıra bulamıyorum iyi de değil zaten başka yere özele gidiyoruz bizbulundugum yerde maalesef 1 tane kadın dogum doktoru var
9 haftalık oldugumda gitmeyi düşünüyorum doktora
Simdi gordum canim. Gecmis olsun ya. 12-13. Haftaya kadar dikkat et canim. Insallah tekrarlamaz.Aaa ne güzel! Belki bir ara geldiğinde görüşüp tanışırız. Bu arada ben dün geceyi hastanede geçirdim.. çok korktum yaa!!
Allah'a şükür şu an her şey yolunda
Sevgiler!
amin canımm çok çok geçmiş olsun.. aman dikkat et kendine..Kızlar ben dün geceyi hastanede geçirdim
Sevgi ve Sağlıkla kalın
Ben geçen hafta çok yordum kendimi sakın sen yapma canım..kızlar bende bugün yorucu bir gün geçirdim..biraz kasıklarımda ağrı oldu.. ama akıntı falan yok.. sırt üstü uzanıp ayaklarımın altına yastık koydum.. başka yapmam gereken bir şey var mı sizce?
Amin canım ya..Sana da çok geçmiş olsunAhh canım aynı şeyi bende yaşadımçok kötü bir şey inşallah bir daha yaşamayı z geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?