- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
kızlar bize liste yapacaklardı bi ara okumuştum ne zaman yapacaklarki acepp ???
Ccanım ben gebelikten 2 ay önce boyatmıştı. Değişiklik olsun diye
sen bi araştır belki bebeğe dokunmayan boyalar vardır
Günaydıın sırf liste için seni bekliyoruz bizz
Tablo oluşturarak yapılıyor canım.cnm yapacağımda . daha önce hiç yapmadığım için bilmiyorum.
IYI GUNLER ARKADASLAR.26EYLULDE BOS GEbelikten kurtaj oldum.26 ekimde ilk adetimi oldum.26 kasimda hamile oldugumu ogrendim.hcg sonucum.4956,59 yani ne kadarlik oluyo .bos gebelik tekrarlarmi lütfen bi cevap verin .doktorada daha gitmicemEvet belki daha yeni ama ilk ben açıyım dedim. 2015 Ağustos anneleri paylaşım alanı :)
Inşallah yukselir canimkizlar mrb.. bend cuma günü öğrendim hamile olduğumu. ama adet gecikmemin 6. günüydü ve hcg 134 çıktı doktor salı günü tekrar bakicaz dedi yükselir mi sizce çok korkuyorum
Olur canım farketmez.2014 ağustos annelerinde gçrdüm onun gibi yapsam olur mu ?
Sıkıntı yapma canım zaten doktor kendi bir daha yapıcağınızı söylemiş. Hayırlı olsun..kizlar mrb.. bend cuma günü öğrendim hamile olduğumu. ama adet gecikmemin 6. günüydü ve hcg 134 çıktı doktor salı günü tekrar bakicaz dedi yükselir mi sizce çok korkuyorum
Bu kadar yüksek değerde boş gebelik olacağını sanmıyorum ama bir daha kan testi vermende ve değerinin yükselişine bakılmasında fayda var diye düşünüyorum. Değerin yüksek geçen hafta gittiğimde 3500küsür çıkmıştı benim, 3-4 haftalık gebelik demişti.IYI GUNLER ARKADASLAR.26EYLULDE BOS GEbelikten kurtaj oldum.26 ekimde ilk adetimi oldum.26 kasimda hamile oldugumu ogrendim.hcg sonucum.4956,59 yani ne kadarlik oluyo .bos gebelik tekrarlarmi lütfen bi cevap verin .doktorada daha gitmicem
kizlar mrb.. bend cuma günü öğrendim hamile olduğumu. ama adet gecikmemin 6. günüydü ve hcg 134 çıktı doktor salı günü tekrar bakicaz dedi yükselir mi sizce çok korkuyorum
Yani kac haftalik oluyo .bide yuksek sanirim ikiz gebelik olabilirmi .benim babannem hep ikiz dogurmusOlur canım farketmez.
Sıkıntı yapma canım zaten doktor kendi bir daha yapıcağınızı söylemiş. Hayırlı olsun..
Bu kadar yüksek değerde boş gebelik olacağını sanmıyorum ama bir daha kan testi vermende ve değerinin yükselişine bakılmasında fayda var diye düşünüyorum. Değerin yüksek geçen hafta gittiğimde 3500küsür çıkmıştı benim, 3-4 haftalık gebelik demişti.
Bilmiyorum ama benimki ikizmiş.. Neden tekrar doktora gitmiyorsun?Yani kac haftalik oluyo .bide yuksek sanirim ikiz gebelik olabilirmi .benim babannem hep ikiz dogurmus
Ben obur bebege 28 kere gittim ve kan vermekten nevrim dondu .yani 9 haftalik olana kadar gitmesem diyorum. Ama kan degerlerime baktirim sadece diyorum ..Bilmiyorum ama benimki ikizmiş.. Neden tekrar doktora gitmiyorsun?
Bence boşuna evham yapıyorsun. Ama sen bilirsin yinede şu sıralar gitsen ikiz mi değil mi keseleri zaten görürsün. Onun için hiiiç kafana takma derim :)Ben obur bebege 28 kere gittim ve kan vermekten nevrim dondu .yani 9 haftalik olana kadar gitmesem diyorum. Ama kan degerlerime baktirim sadece diyorum ..
Sagol canım teşekkür ederim .herkes ailem bu hamileligimde oburu gibi olacak diye umursamiyolar.ama ben bu sefer inanıyorum bebegim benimle kalacak...kimseye soylemeden gidicem..ama bugun hesapladim 5 haftalik 6 olsun oyle gidim diyorum..rabbim herkesin bebwgini kismet etsinBence boşuna evham yapıyorsun. Ama sen bilirsin yinede şu sıralar gitsen ikiz mi değil mi keseleri zaten görürsün. Onun için hiiiç kafana takma derim :)
Rabbim yardimcimiz olsun arkadasim..inşallah yukselecek seneye baktigimizda bebeklerimiz kucagimizda olacakcvp yazan herkese cok tesekkurler inşallah dediginiz gibi olur yukselir arkadaşlar dua istiyorum herkesten
Valla aynı dert bendede var bitkisel boya kullanıcam mecburkizlar aranizda.normalde sacini boyayanlar var miiii.....benm cok beyazim war....her ay boyuyordum hatta yone boyayacktm bebis haberini ogrendim....simdi.boyaymak istemiyorum.ama beyazlarm cok cozum.bulamadim...boyanin ustune kina tutar mi sizce...sacalrim kahve tonunda
Kızlar Günaydın :) Nasıl gidiyor hamilelik bakalım ?
inşallah cnmMerhaba teşekkürler hem 2008 hem de 2015 Ağustos annesi Olacağım inşallah
2008 deki Arkadaşlarımla hala görüşüyorum inşallah bu topik de öyle eğlenceli ve bol muhabbetli geçer
kizlar mrb.. bend cuma günü öğrendim hamile olduğumu. ama adet gecikmemin 6. günüydü ve hcg 134 çıktı doktor salı günü tekrar bakicaz dedi yükselir mi sizce çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?