- 3 Kasım 2014
- 263
- 186
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #4.781
geçmiş olsunBebeğim dustı kanamam oldu gun boyu...
Bebeğim dustı kanamam oldu gun boyu...
Benimde düşük beller ama bebek şuan kasıkta die rahat edemiyorum. Çok dar giyiyorum biraz bol şeyler almaylıyım. Daha çok erken amaDüşük bel genelde pantolonlarim gobek fırlıyo :) dugme kapaniyo şükür.
senin gardrobu yenilemen gerekiyo sanirim cnm
Geçmiş olsun. İnşallah yakın zamanda sağlıklı bi şekilde yeniden hamile kalırsın, sağlıkla kucağına alırsın.Bebeğim dustı kanamam oldu gun boyu...
canım çok üzüldümBebeğim dustı kanamam oldu gun boyu...
2/3 saatte bi giren kasık agrım oluyo nefesim kesiliyo allahtan 3/4 dakka sürüyo lekelenme yok doktor bol su ic dedi sizdede oluyormu
Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla yeniden hamile kalırsınBebeğim dustı kanamam oldu gun boyu...
geçmiş olsun canım, allah tez zamanda yeni bir melek nasip etsin sana.Bebeğim dustı kanamam oldu gun boyu...
Canm cok uzuldum Allahm yardmcn olsun Rabbm sabır versn tekrarnı yaşatmasnBebeğim dustı kanamam oldu gun boyu...
Sigarayı bıraktım tamamen 1 hafta oldu konu bebek olunca aramıyorum bile. İlk önce azaltmayı denemiştim 4e kadar düşürdüm ama son günlerde yine farkında olmadan 6-7ye çıkınca birden kestim. İnşallah istek olmaz böyle devam eder.
Sigarayı bıraktım tamamen 1 hafta oldu konu bebek olunca aramıyorum bile. İlk önce azaltmayı denemiştim 4e kadar düşürdüm ama son günlerde yine farkında olmadan 6-7ye çıkınca birden kestim. İnşallah istek olmaz böyle devam eder.
gecmis olsun cnm. bnde kaybettm gecmiste hayirlisi demekten baska bsy gelmio her serde bi hayir vardir en guzel cumle allah sana tez zamanda saglikli bi evlat nasip etsin kendini yipratmaBebeğim dustı kanamam oldu gun boyu...
cnm özel muayene de çok paralar verirsin.. özellerin muayene ücreti çok fazla.. bir de tetkikleri dışarda yaptırıyosun hep ve hastaneler hastaları olmadığın için hastalarından aldığı ücretin daha fazlasını alıyolar.. doğumda hem doktorun anlaşmalı olduğu hastaneye para veriyosun hem doktora.. maddi boyutu ağır oluyo biraz... ama şuda var doktorun içine sinmesi çok çok önemli bence bikaç önerilen doktora git hangisi neresi içine sinerse aklına yatarsa orda devam et...
ay cnm inş yaa sende görürsn bebeğini bnm senle aynı ama dr a göre ikizlerden biri 1 hafta önden gidiyo biri 3 gün önden ama hiç belirti yook mide bulantısı filan çok az belli belirsiz kasık ağrısı olursa oluyo bazen de gögüslerde ama merak ediyorm bebeklerimi bi kez gördüm hergün ultrason resmine bakıyom bi anönce seslerinide duymk istiyormcanım inş kendi düşer benim dün değerim 317 ydi. vajinal muayeneden bile görünmedi ama herşey temiz dedi doktor olmaması için neden yok falan daha değerin düşük dedi haftaya görünür gel dedi ama ben artık kalp atışını da duyayım diyorum 2 hafta sonra gidicem
Canım geçen hafta bende seninle aynı duygular içerisindeydim. Hala hiç bir belirtim yok. Kasık ağrım bile yok. Geçen hafta bebekte görünmedi kalbide duyulmadı. 3 gün sonra başka bi hastaneye gittim hep bebek hem kalbi duyuldu. Hiç stres yapma. Herkeste belirti olmayabilir. Midemde bulantı yanma hiç bişey yok. Unutuyorum hamile olduğumu bazen o derece. Stres yapma dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?