2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım ya haftaya bi randevu bakalım eşim de özel Dikmen de bi muayenehanesi olan bi doktoru çok duymuş arkadaşlarından oraya mi gitsek diyor karar veremedim ben de

cnm özel muayene de çok paralar verirsin.. özellerin muayene ücreti çok fazla.. bir de tetkikleri dışarda yaptırıyosun hep ve hastaneler hastaları olmadığın için hastalarından aldığı ücretin daha fazlasını alıyolar.. doğumda hem doktorun anlaşmalı olduğu hastaneye para veriyosun hem doktora.. maddi boyutu ağır oluyo biraz... ama şuda var doktorun içine sinmesi çok çok önemli bence bikaç önerilen doktora git hangisi neresi içine sinerse aklına yatarsa orda devam et...

benim kız geçiyo hayırlısı bakalım :)
Benim anne babam ve küçük kardeşim ayrıca iki arkadaşım kız diyor, boşuna erkek ismi falan düşünme diyorlar belki onların etkisinden banada kız gibi geliyor. Sadece kardeşim erkek dedi. Bende dün gece çirkin bir erkek bebek gördüm rüyamda.hiç tatlı değildi :) kafam karıştı.
Kesem yuvarlak bu arada.

Kızlaar adet döngüm 28 bata 2 gün kala 140 cıktı . dün bat günümdü doktora gittim tekrar bthcg istedi bat günümde 235 cıktı (34 saat sonra) bana az geldi doktor gayet iyi yükselmis dedi ultrsnda bakalım dedi rahim kalınlıgım 11 mm den 14 mm olmus haftaya gel keseyi görelim dedi 5+2 de gidecegim gözükür degl mi suan 4+1 deyim

2/3 saatte bi giren kasık agrım oluyo nefesim kesiliyo allahtan 3/4 dakka sürüyo lekelenme yok doktor bol su ic dedi sizdede oluyormu

Gozukur canim bes haftalik, ben karindan bile gormustum vajinale gerek kalmadi bide gec dollenme oldugu icin dort haftalik demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…