2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım değere çok takılma bende 18 le başladim kalp atışlarını gecen hafta bugun gordum mühim olan kan değerinin 48 saatte bir yaklaşık 2 kat artmis olmasi

USG de boylemi gözüküyor anlamadım benim SAT 2 kasım transfer 17 kasım bugün 7+4 um ama USG de 1 gün geriden geliyor gözüküyor
süper bence tam günü zaten benim SAT a göre 9+2 olmalı ama 11 gün geride ki yine de sağlıklı süper transferime göre 8+5 olmalı ben rahatsam sen rahat olll.:) senin tam 7+4 maşallah

hayırlı olsun arkadaşıım gebesin sen de bizdensin rahat ol eğer tedavisiz ise 2 günde 2ye katlıyor eğer bugun 28ise yarın 40 iyidir süperdir.rahat olllll
0-5 gebelik yok
5-10 muallak
10 üstü oldu mu alkışlar gebesiniz

Canım değere çok takılma bende 18 le başladim kalp atışlarını gecen hafta bugun gordum mühim olan kan değerinin 48 saatte bir yaklaşık 2 kat artmis olmasi
ay canım içime su serptin dr. Da korkuttu düşebilir fln diye. İnşallah dediğiniz gibi olur da sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza:) senin adetim kaçgun gecikmişti ilk testi yaptırdığında....

:) hepimize alkışlaaaaaar o zaman :) ya bu doktor niye korkutuyor beni böyle

canim mümkün degil duyamazsin bekle garantiye al ecele etme bnce

Pazar gunu ogrendim ben gebeligimi 350.9 cikti.bugun aldim diger kan testinin sonucunu 1021 kan dun alinmisti.1400 olmasi gerekmiyomudu niye 1021 cikti.dr gayet iyi dedi ama bilemedim

Canım benim tüp bebekti o yüzden adet gecikmesi yasamadim, ama tüp bebek bile olsa milletin 100,200 çıkarken benim 18 çıkınca çok üzüldüm 48 saatte bir beta HCG baktirdim inşallah seninkide artar dua et

Ya kızlar bana özellikle erkek parfümleri çok iğrenç kokuyor sokakta yürürken sürekli parfüm kokusu alıyorum, midem bulanıyor.. Tazı gibi oldum.. Sizde de aynı durumda olan var mı?
aynen parfüm ve kahve kokusundan tiksindim...Öğrencileri uyarp duruyorm parfüm sikmayin dye

Pazar gunu ogrendim ben gebeligimi 350.9 cikti.bugun aldim diger kan testinin sonucunu 1021 kan dun alinmisti.1400 olmasi gerekmiyomudu niye 1021 cikti.dr gayet iyi dedi ama bilemedim
Pazar 350 çıktı ve bir sonraki kani çarşamba verdiyseniz 1050 falan cikmaliydi 1021 çıkmış güzel yani bence iyi gidiyor :)

aaa süper valla şanslısın canımmm kızımda 6+4 de kalp atışını görmüştük bence haftaya gidebilirsin.. bende 3 ocak cumartesi saat 09.20 de gidicemm çok heycanlıyııımmmm

inşallah canım ya haftaya bi randevu bakalım eşim de özel Dikmen de bi muayenehanesi olan bi doktoru çok duymuş arkadaşlarından oraya mi gitsek diyor karar veremedim ben de

Anladım canım o zman birazcık bekleyeyim haftaya falan gitsem duyulur o zman inşallah :) çok saol canım geçmiş olsun

BENİMDE KALBİ DUYMA GÜNÜ KISACA GÖRÜŞ GÜNÜMÜZ
Ayyyy ne guzeeel yarin buyuk guuun guzel haberler alalim kuzularimizi gorelim insallah
artar insallah canim telas yapma hayirli olsun

Kız sen Ne güzel gebesin maşallah p......nu kadı nazar değmesin sana ben açlıktan oluyorum ama birşey yiyemiyorum

SAOL CANIM BENİM. ASLINDA HİÇ BULANMAYANLARA GÖRE BENDE İDARE EDERİM YANİ. SİGARA KOSUSU PARFÜM KOKUSU HASSASIM AMA YEMKLER GELSİNLER TİKSİNMİYORUM AMA EKSİ TUZLU YEMEKLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…