- 14 Kasım 2013
- 616
- 428
- 158
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.321
Negüzel.. Ben hiç göremedim bizim kız hep yüzünü sakladı ilk kızımın vesikalık pozu bile var çok net.. Ama bunda maslesef hiç göremedik:))inşallah sizinki naz yapmazda gösterirGünaydın kızlar yarın bebişi ilk defa 4d ultrsaonda görücez hatıra olsun diye cd ye falan çekip vericeklermiş çok merak ediyorum yüzünü gösterir inşallah küçük hanım
SEN ORGAN TARAMASINA GİRMEDİN Mİ CANIMGünaydın kızlar yarın bebişi ilk defa 4d ultrasonda görücez hatıra olsun diye cd ye falan çekip vericeklermiş çok merak ediyorum yüzünü gösterir inşallah küçük hanım
BENİMKİDE HEP ELİ YÜZÜNDE CANIM BACAK BACAK ÜSTÜNEDE ATIYOR RESMEN DALGA GEÇİYOR BİZİMLE BENDE DİYORUM Kİ BİR TANE SİGARA İLE ÇAKMAK YUTCAM SİGARA YAKSIN KEYFİNE BAKSINNegüzel.. Ben hiç göremedim bizim kız hep yüzünü sakladı ilk kızımın vesikalık pozu bile var çok net.. Ama bunda maslesef hiç göremedik:))inşallah sizinki naz yapmazda gösterir
Girdim cnm ama 4d olarak göstermedi doktor organlara kemiklere kan akışlarına falan bakıldı bide ilk seferinde dudakları tam göremedi 2. kez girdik falan,yarık dudak mı var tedirginliğiyle bizimde aklımıza bile gelmedi 4d olarak bakabilirmiyiz diye sormak belkide o cihazda o özellik yoktuda bilemiyorum şimdi ayrı bi cihazda bakıcaklar çünküSEN ORGAN TARAMASINA GİRMEDİN Mİ CANIM
Gunaydiinngünaydın cicişş annelerrr
cnm benmde hep sat 27 ekim uyumlu gidiyor.ama doktor doğum 27 temmuzda görünüyo diyince kafam karıştı ama bizim personelciye sordum biz doktor raporda ne yazarsa ona bakıyoruz dedi.bakalım yarın kontrol var iyice konuşuruzKuzum bizim sat olamaz ya. Bizim sat ın resmi geçerliliği yok. Benimki mesela 1 kasım. Ama 8 olarak kabul ettik ve 8 kasıma uyumlu gidiyor bebiş. Doktor da 8 kasıma uyumlu 15 ağustos doğum tarihi şeklinde raporu verecek öyle konuştuk. Yani doktorun verdiği tarih şeklinde konuştuk. Onda da sıkıntı olmaz 5 gün önce 5 gün sonra dedi...
benm elija çk hoşuma gitti sütyen destekli atlet kumaşı falanda güzel ondan alıcam bide aynı markanın önden açılan emzirme sütyeni var onu alıcam.bi tane penye sütyen almıştım üstten açılan bide önden açılan alıcamAlıcam tatlım da daha araştırmadım...
nasıl gaza geliyorum böyle kampanya, indirim haberlerini görünce anlatamamkızlar butik bebede yarı fiyatına kampanyası var 10lu hastane çıkışını 27.50 tl ye aldım
Canim ya sag salim kucagimiza alaydik sipalari gittikce zorlasiyo artikGünaydın canım. Ben artık geceleri uyumuyorum desem yeridir. Herkeste farklı bişekilde etkisini gösteriyor son haftalar demekki. Benimde kasıklarımda balon var sanki. Oturamıyorum yatamıyorum
sağolasn cnm elimden geldiğince dikkat ediyorm yarın öğleden snr kntrol var inş herşey yolund< cıkarAllah anne babasına ve eşine sabir versin. Çok zordur evlat acısı kardeş acisi.. Başınız sağolsun.
Sen de dikkat et kendine.
kızlar butik bebede yarı fiyatına kampanyası var 10lu hastane çıkışını 27.50 tl ye aldım
Benim denasıl gaza geliyorum böyle kampanya, indirim haberlerini görünce anlatamamçıldırmak üzereyim herşeyi alasım var
Canım başınız sağolsun.. Allah mekanını cennet eylesin, geride kalanlara sabır versin.. Sen de kendine ve bebişlerine dikkat et..sağolasn cnm elimden geldiğince dikkat ediyorm yarın öğleden snr kntrol var inş herşey yolund< cıkar
HASTANE TEMİZLİĞİ DEMİİ
BENİMKİDE HEP ELİ YÜZÜNDE CANIM BACAK BACAK ÜSTÜNEDE ATIYOR RESMEN DALGA GEÇİYOR BİZİMLE BENDE DİYORUM Kİ BİR TANE SİGARA İLE ÇAKMAK YUTCAM SİGARA YAKSIN KEYFİNE BAKSIN
cnm benmde hep sat 27 ekim uyumlu gidiyor.ama doktor doğum 27 temmuzda görünüyo diyince kafam karıştı ama bizim personelciye sordum biz doktor raporda ne yazarsa ona bakıyoruz dedi.bakalım yarın kontrol var iyice konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?