2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dinlenebilmen dahi çok iyi olmuş, değişiklik her zaman iyi gelir.
İşin stresi seni bayağı yormuştu,
Az kalmış iznine, benim de ay sonu İnşallah
Çocukla da çok güzel geçiyor inan, eşler de yardımcı ise bu konuda hiç bir şey değişmiyor hatta
Bavullar,,, kolay gelsinn, evet tekrar yıka kaldır, haftaya sakla istersen izne ayrıldığında yaparsın , tatil sonrası o rahatlığın üzerine yorma kendini...

İŞ BENİ BİTİRMİŞ DAHA İYİ anladım gidip dinlenince.
herkez dinlensin muhakkak kuzum.
haftasonu yaparım bavulları
ev teras kat misafir odassının tavanı sular içinde kalmış bide bu bizi baya üzdü bu sabah.
aksilik dolu ama yinede hamdolsun

Kızlar dun kendime penye toparlayici Cicikler aldım. Benim memisler 80 den 90 a geçiş yaptı.
Sungerli Cicikler çok rahatsız ettiği için bu penye olanlar iyi oldu. 90 bedeni de tam sikmadi ama iyi oldu memislerim rahat şuan.
Bir tanede emzirme cicigi aldım. O da penye ve kadın 95 vereyim dedi sut gelince daha da sertleşir şişer zaten çok esnek sıkıntı yasamazsin dedi.
Simcik sorum soyle benim gogusler büyüdü ve çok sertlesmisti. şuan yumuşak ama büyük kaldı. Bunlar daha da buyur mu ???

Aaaaa cok gecmis olsun. Hosgeldin bu arada.
Cana gelmesin tabi de olmasayymis iyimis.
Ben de apt dairesinde otirdugum halde yagmur sizmisti iceriye duvarim komple islanmisti.. Krizz gecirmistim. Sonra kurumustu felan ama mecburen boyanmisti.
İs cikti basinaaa hamile halinle

Merhaba canım
bebişini Allah bağışlasın maşallah dirayetli bir kız olacak en kısa zamanda toparlanmanızı dilerim
eylül deniz ve senin kuzucuklar biraz aceleci çıktı
yavaş yavaş sıra bize geliyor

güle güle kullan canım
ama süt gelince birazcık daha büyüyor sonra emzirme düzene girince normal haline dönecektir

günaydın kızlarrrr :)
morxxx4 cim hoşgeldin kuzum umarım tatıl ıyı gelmıstır ama tatıl donusu aksılık yaşamışsın sanırım allah baska dert vermesın kuzum dert etme

aynen kuzum hamdolsun allahıma.
ama mütahitle davalık olma aşamasındayız kocam artık bıktı usandı bu evin sorunlarından.
okuma olcak o tavanla nası olur bilmem.
dünya malı boşver dedim tatilden dönünce baya rahatlamış döndüm zaten

Neyse sağlık olsun üzücü bir olay ama halledilebilir kendini çok yormadan yavaş yavaş halledersiniz İnşallah

Güle güle kullan,
yapıya göre değişir ama kendimden örnek verirsem bir beden kadar büyüdü öyle de kaldı ilkinde ...

hemen hemen benim tatilim gibi geçmiş
ben havuza girdim 2 kere denize hiç girmedim çok şükür enfeksiyon sorunu filan olmadı
ah o valizleri boşaltıp yıkamak yok mu daha yeni bitirdim işleri eşya yerleştirme aşaması biraz daha yorucu oldu benim için ,
bol bol dinlenmişsindir iyi olmuştur senin için

evet cnm vücudum hiç sorun yaşadı
demekki işi artık kaldıramıyorum tatilde anladım.
şimdi bulantılar ekrana bakınca başladı gene.
bakalım nolur hayırlısıyla bitirsek.

bebek bakım örtüsü alan varmı kızlar nerde satılıyor internetten allışveriş yapmıyorum acaba mağazalarda satılıyor mu

Eklentiler

• BAKIM.png
    454,4 KB · Görüntüleme: 67
evet cnm vücudum hiç sorun yaşadı
demekki işi artık kaldıramıyorum tatilde anladım.
şimdi bulantılar ekrana bakınca başladı gene.
bakalım nolur hayırlısıyla bitirsek.
hoşgeldin morxxx
çok şükür yine o kadar tatil de iyi gelmiştir sana
bende hep doktorum izin verirse 37 ye kadar çalışırım diyorum ama
ayakşarım bacaklarım şimdiden çok şişiyor bazı bazı
nasıl olacak bilmiyorum

kızlar aklıma takıldı.şimdi benim normalde doğum 3 ağustos ama doktor bana 27 temmuz görünüyo dedi.bende hep takibi 3 ağustosa göre yaptım ve çalışabilir raporunuda ona göre hesaplayıp bu haftasonu alıcam yani 32+4 oluyo.ama doktorun dediği tarih baz alınırsa geç kalmış oluyorum 34. hafta oluyo nerdeyse.kafam karıştı baya

Haklı bncede öyle. Hem çok güzel bişey hemde çok zor :) hiç yoktan kocaman bi göbüşün oluyor en basiti

şuan tansiyon yerlerde bulantı başladı benim dayanabilceğimi sanmıyorum kuzum.
tatilde 4 gün baya iyiydim uyudum düzenli bence çok fazla devam edemicem ama üzülüyorum bebeğe zaman kalmıcak dayanamazsam

katılıyorum sana arkadaşım çok haklısın. ben 15kg aldım hiç de dert etmiyorum etmem de. böyle bişeyi dr a söylesem bi daha beni kaale bile almaz, öyle bir konu bu. hamileyiz ve kilo almamız gayet doğal, olması gereken bu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…