- 12 Mart 2015
- 567
- 500
- 48
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.221
Dinlenebilmen dahi çok iyi olmuş, değişiklik her zaman iyi gelir.
İŞ BENİ BİTİRMİŞ DAHA İYİ anladım gidip dinlenince.Dinlenebilmen dahi çok iyi olmuş, değişiklik her zaman iyi gelir.
İşin stresi seni bayağı yormuştu,
Az kalmış iznine, benim de ay sonu İnşallah
Çocukla da çok güzel geçiyor inan, eşler de yardımcı ise bu konuda hiç bir şey değişmiyor hatta
Bavullar,,, kolay gelsinn, evet tekrar yıka kaldır, haftaya sakla istersen izne ayrıldığında yaparsın , tatil sonrası o rahatlığın üzerine yorma kendini...
Aaaaa cok gecmis olsun. Hosgeldin bu arada.İŞ BENİ BİTİRMİŞ DAHA İYİ anladım gidip dinlenince.
herkez dinlensin muhakkak kuzum.
haftasonu yaparım bavulları
ev teras kat misafir odassının tavanı sular içinde kalmışbide bu bizi baya üzdü bu sabah.
aksilik dolu ama yinede hamdolsun
Merhaba canımİkinciymişim 16 gün hastenede kaldım o sırada giremedim ya kaçırmışım hangi arkadaş doğum yaptı?
Benim herşey normaldi, evde otururken birden suyum geldi. apar topar doktorumuza gittik oda çok fazla su geldiğini yatış yapmamı söyledi.. Fakat 16 gün gelmedi kızım o az suyla dayandı. Tabi 16 gün daha benimle kalması çok şey kazandırdı.. Sadece tuvalet ihtiyacı için kalktım sürekli yattım ve 2 hafta daha büyüttük kızı sonunda sancılarım başladı ve geldi küçük olduğu için riske atılmadı ve sezeryan yapıldı.. Çok şükür doğalıda 1 hafta oldu ve gün geçtikçe büyüyor..
güle güle kullan canımKızlar dun kendime penye toparlayici Cicikler aldım. Benim memisler 80 den 90 a geçiş yaptı.
Sungerli Cicikler çok rahatsız ettiği için bu penye olanlar iyi oldu. 90 bedeni de tam sikmadi ama iyi oldu memislerim rahat şuan.
Bir tanede emzirme cicigi aldım. O da penye ve kadın 95 vereyim dedi sut gelince daha da sertleşir şişer zaten çok esnek sıkıntı yasamazsin dedi.
Simcik sorum soyle benim gogusler büyüdü ve çok sertlesmisti. şuan yumuşak ama büyük kaldı. Bunlar daha da buyur mu ???
günaydın kızlarrrr :)
morxxx4 cim hoşgeldin kuzum umarım tatıl ıyı gelmıstır ama tatıl donusu aksılık yaşamışsın sanırım allah baska dert vermesın kuzum dert etme
Neyse sağlık olsun üzücü bir olay ama halledilebilir kendini çok yormadan yavaş yavaş halledersiniz İnşallahİŞ BENİ BİTİRMİŞ DAHA İYİ anladım gidip dinlenince.
herkez dinlensin muhakkak kuzum.
haftasonu yaparım bavulları
ev teras kat misafir odassının tavanı sular içinde kalmışbide bu bizi baya üzdü bu sabah.
aksilik dolu ama yinede hamdolsun
Güle güle kullan,Kızlar dun kendime penye toparlayici Cicikler aldım. Benim memisler 80 den 90 a geçiş yaptı.
Sungerli Cicikler çok rahatsız ettiği için bu penye olanlar iyi oldu. 90 bedeni de tam sikmadi ama iyi oldu memislerim rahat şuan.
Bir tanede emzirme cicigi aldım. O da penye ve kadın 95 vereyim dedi sut gelince daha da sertleşir şişer zaten çok esnek sıkıntı yasamazsin dedi.
Simcik sorum soyle benim gogusler büyüdü ve çok sertlesmisti. şuan yumuşak ama büyük kaldı. Bunlar daha da buyur mu ???
hemen hemen benim tatilim gibi geçmiş
evet cnm vücudum hiç sorun yaşadıhemen hemen benim tatilim gibi geçmiş
ben havuza girdim 2 kere denize hiç girmedim çok şükür enfeksiyon sorunu filan olmadı
ah o valizleri boşaltıp yıkamak yok mu daha yeni bitirdim işleri eşya yerleştirme aşaması biraz daha yorucu oldu benim için ,
bol bol dinlenmişsindir iyi olmuştur senin için
canım çok geçmiş olsunKızlar 2 gündür tansiyonum düşmüyodoktora gidiyorum dua edin bize lütfen
hoşgeldin morxxxevet cnm vücudum hiç sorun yaşadı
demekki işi artık kaldıramıyorum tatilde anladım.
şimdi bulantılar ekrana bakınca başladı gene.
bakalım nolur hayırlısıyla bitirsek.
Haklı bncede öyle. Hem çok güzel bişey hemde çok zor :) hiç yoktan kocaman bi göbüşün oluyor en basitiyok canim tombullukla alakasi yoktur. Vucut dengemiz degisiyor surekli kolay sey mi?? Bana radyolog hamileligin 9 aylik bir hastalik oldugunu soylemisti. normalde kadin vucudunda o kadar degisiklik meydana geliyor ki normal insanda bunlar olsa hemen arastirilmaya baslanir demisti. Bence hakli yani.
şuan tansiyon yerlerde bulantı başladı benim dayanabilceğimi sanmıyorum kuzum.hoşgeldin morxxx
çok şükür yine o kadar tatil de iyi gelmiştir sana
bende hep doktorum izin verirse 37 ye kadar çalışırım diyorum ama
ayakşarım bacaklarım şimdiden çok şişiyor bazı bazı
nasıl olacak bilmiyorum
katılıyorum sana arkadaşım çok haklısın. ben 15kg aldım hiç de dert etmiyorum etmem de. böyle bişeyi dr a söylesem bi daha beni kaale bile almaz, öyle bir konu bu. hamileyiz ve kilo almamız gayet doğal, olması gereken bu zaten.ya zaten şu yemek olayını takana birde kilo olayını takanları anlamıyorum. hamilesin kardeşim kilo alacaksın elbetteki 5-6 kilo alıp bunu dert eden var nasıl vercem falan bende sanıyorumkı 20-30 kılo aldılar duyunca 5-6 yı şok oluyorum.
he bırde ne yıyorsunuzda bebegınız oyle kılo alıyor. senın haftanla aynıyım ama benım bebegımın agırlıgı daha az.
az olur tabıkı her bebek bır degılkı genetıklerı farklı bır kere.
bu arada semizotu yıyebılıyorsan ye ondada bol mıktarda omega 3 var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?