• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen dolmuşa bindim bir hoplattı anlatamam, çukur mu ne vardı.. elimizde olmadan bile bu durumları yaşayabiliriz canım.. Bende unutuyorum bazen hızlı yürüyorum, gece aniden dönüyorum falan..
Salı yola çıkacaksan için rahat olsun diye yarın hast. gidebilirsin.. İlla randevulu olacak değil ya kim ne diyecek..
Yada yakında ki devlet hast aciline gidip bebeğini görebilirsin.. Ağrım var dersin
teşekkrler yorumlar için herkese cevap yazamadım ama yarın memlekete gidince orda doktora gideyim diye düşündüm .burda iş güç çok tasınma nedeniyle :(( hala hareketi az küçük küçük kıpranıyor:(

44-46 beden yada daha yukarısını giyen insan değil mi yani?
ben mi yanlış anladım ? eğer yanlış yazmadıysan o anlam çıkıyor üslubun hiç hoş değil!!
yok canım neden o anlamda yazıym:KK43: en büyük 44-46 bedeni var .ama ben hamile giyimde bile 46 giyiyorum lcw da ürünlerininkalıbı bol .yani olmaz kalıbı olsa da elbiseyi patlatacak gibi durur yapışır giysemde yakışmaz :KK43: kii olacağını sanmıyorum:KK43:ben o bedenlere bile olamayacğm için üzülüyorum 20 kilodan fazla aldım hamlelkte + 7kiloda hamilelikten önce almıştım . bunun için üzülüyorum gzl gzl kıyafetleri görünce :KK43:daha doğumuma da var 3 4 parça kıyafetle dolasıyorum xxxl giyip . buna üzülüyorum . şimdi anlatabildimmi

Son düzenleme:
Neden 2 yaşına kadar aynı odaya almayı düşünüyorsun ki? Yani ben bir sürü açıdan bakmaya çalışıyorum. Belki eksik açılarım vardır ama... Mesela eşinle ilişkiye girerken zorluk yaşayacaksın 2 yıl aman çocuk görmesin diye. Veya odada klimayı kendine göre değil bebeğe göre açacaksın ya hasta olacaksın ya uykusuz kalacaksın. Klimayı açmasan odadaki oksijen miktarını düşünürsek onun bebek ciğerlerine fazla karbondioksit gidecek çünkü iki yetişkin olarak onun kaç katı oksijen alıp karbondioksit vereceksiniz odaya. Ya da bebek açısından bakalım. Bir bireyin karakteri aslında bebeklikte oturur. Bir özgürlük hissiyeti, daha doğrusu bireysellik bilinci diyelim 36 aylık olmadan oturur kişide. Ve bu genelde çok daha erkenken oturur. Hem o yaşa geldiğinde odasını ayırmaya kalktığında yadırgayacaktır bireysellik de oturmamış olacağı için. Daha çok zorlanacaksındır büyük ihtimalle o zaman.. Ben karakteristik gelişimine çok önem verdiğim için en geç 6 aylık olduğunda odasını kesinlikle ayırmayı düşünüyorum. Benim ailem de bana öyle yapmış zamanında 6 aylık olduğum anda ayırmış. Ben de bunun doğru olduğunu düşünüyorum kuzum.. Yani tamam özellikle çalışan bir anne olarak bebeğin yanına gidip gelmek her uyandığında zor olacaktır ama ilerde ona zorluk yaşatacağıma kendim zorluk çekerim çok daha iyi. Üstelik gece uykusunun düzene girmesi ne kadar sürecek ki sanki o zorluğu ne kadar çekicem ki...
Canım cok güzel yazmışsın teşekkürler ama bende Almanyada yaşıyorum ve burdada tabi herkese göre değişiyor ama aldığım bilgilerden 2 yaşına kadar biraz dikkat edilince aynı odada kalabiliyor.benim bunu istemem ilk başta gözümün önünde olması en az bir yaşına kadar ve birde bu evi yeni tuttuk 1 salon 1 yatak odamız var ben yoktum burda eşim acilen burayı bulup tutmuş ve hemen başka bir evede çıkamayacağız zaten.diğer sebepte bu.Tek düşündüğüm şuan bebeişlerimizi sağ salim kucağımıza almak diğer şeyler hallolur nasılsa.Yinede bilgi için teşekkürler canım:KK66:

yok canım neden o anlamda yazıym:KK43: en büyük 44-46 bedeni var .ama ben hamile giyimde bile 46 giyiyorum lcw da ürünlerininkalıbı bol .yani olmaz kalıbı olsa da elbiseyi patlatacak gibi durur yapışır giysemde yakışmaz :KK43: kii olacağını sanmıyorum:KK43:ben o bedenlere bile olamayacğm için üzülüyorum 20 kilodan fazla aldım hamlelkte + 7kiloda hamilelikten önce almıştım . bunun için üzülüyorum gzl gzl kıyafetleri görünce :KK43:daha doğumuma da var 3 4 parça kıyafetle dolasıyorum xxxl giyip . buna üzülüyorum . şimdi anlatabildimmi
"o bedenlere bile "derken kısmınıda yanlış anlama bu kıyafette satılan en büyük beden o .

KUZUM zaten kordona rağmen maşallah hiç uyumayan bi bebek çok hareketliydi son günlerde.
hiç sorun değil o iyi olsun doğsun yeter sezeryanı takmadım.
dr beni 32 den sonra 2 hafta da bir çağırması gerekmiyormuydu birde böyle durumumuz var yani.
kadın 1 ay sonra dedi ya şok oldum sinir oldum.
sence normalmi ya?
evet canım 32 hafta ile birlikte 2 hafta ya düşürüyor.

Dün gece soluğu acilde aldık canım. Bel agrım çok rahatsız edici olmaya başladı. Üstüne hafif islaklık olunca ve bebegimin hareketlerini bi süre hissetmeyince apar topar gittik doktora. Ultrasonda hersey normaldi. Fakat nst'de sancım çıktı. Doktorum bunun panikleyecek oranda olmadığını söyledi. dun calistigim icin yorgundum ondan olabilir dedi.Fitil verdi. Evde Dinleniyorum bugün. Gün içinde hem bebeğin hareketlerini hem de akıntı durumlarını bildir bana dedi. Duruma göre tekrar gideceğim. Normal devam ederse de pazartesi kontrole gideceğim yine.
Böyle durumlarda içimizi rahat etmesi için çok da beklemeden gitmek lazım sanırım..

Çok korktum ama dün uzun sure bebegimin hareketlerini hissetmeyince. Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine hayırlısı ile evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin inşallah hepimize..
Geçmiş olsun cnm.. Şükürki bebişin iyiymiş

44-46 beden yada daha yukarısını giyen insan değil mi yani?
ben mi yanlış anladım ? eğer yanlış yazmadıysan o anlam çıkıyor üslubun hiç hoş değil!!
bu yazıyıda azarlanıp dahada üzülmek için değil gzl birşeyler duymak dertleşmek için yazmıştım.

yıllardır kilo ile savaşıp sürekli cevremden kilomla ilgili tepkiler aldım .ne yazıkki kiloya yatkınlığım var .milettin zayıflamak için yaptığı diyet bana kilo aldırıyr. 12 yaşımdan beri diyet yapıyorum .ekmek çikolata tatlı kızartma hamur iş bunları yılda sayıyla belki yemişimdir.2 sene önce 81 kiloydum vitamn vs ile dahada kilo almıstım. zorla 59 a indim .lisede hep yüzüme vuruldu kilom ünidede en yakın arkadaşm ,nişanlım tarafmdaan ama bunlara inat hergün 3 saat yürüdüm gecen sene ayaklarım su değil kan topluyordu. hergün hamur sarıyordum ertesi gün yürüyebiliyim diye .....
bu nedenle kilo ile giyilen beden ile enson sert ithamda bulunup dalga geçecek son insanlardan biriyimdir. forumda hep çok kilo aldığımı doktorun kızdığını ama elimden birsey gelmediğini yazdım bundan dolayıda kimsenn senin dediğini düşünerek yazdığımı anlayacağını sanmadım.sonuçta burası eleştiri değil bayanların birbrine destek olduğu fikir verdiği bir site.çok üzüldüm gerçekten öyle düşünmenede..

Ayaklarını yükselt dinlen bişey olmaz merak eyme canım. Az geç oldu ama :KK43:
bende yeni bakabildm canım telaştan kasıklarım 2 gündür çok ağrıyor baskıda hissediyrm uyuyamıyorum bebege zarar mı verdm diye. dinlenme imkanım yok ne yazıkki taşınıyorz haliyle uç kıyı topluyorum yinede .:( gder gitmez doktora gidecm ama :(

Canım sagolasin. kasilmalarin artması normal şu zamanlarda magnezyumu artırabilir belki doktorun çok fazlaysa.

Aynen canım al ve yap ki için rahat etsin. Huzursuzca beklemek çok sinir bozucu.

Amin canım.. hepimiz inşallah.

Manyak mi doktor sonrası doğum zaten kaldı ki o zamanlar haftada bir çağırmasi gerekecek belki de.. takipli hastasının bir de nasıl bu kadar rahat. Senin zaten doktorunla ilgili soru işaretin vardı diye hatırlıyorum canım. Mutlaka baska doktora da muayene ol ve Geç belki biliyorum ama kafan net değilse doktorunu değiştir.
EVET KUZUM kadına güvenim yok.
panik gibi hemen olsun bitsin biri yani.
bide sezeryan olsun bitsin gitsin diye düşünüyo bence

kuzum söyledim hayır ayda bir dedi ya.
ben şok oldum anlamadım gitti.
başka dr a gidicem devlete
hatta başka bi devletden bidaha randevu almak istedim önce 2 gün sonrakini iptal edin sonra 3 temmuzda kini alabilirsiniz dedi. önce 2 gün sonra gideyim sonra temmuzda iyi bir dr var gene devletde onada alacağım.
çözemedim ya ben
öncelikle geçmiş olsun canım.bencede 1 ay çok zaman hadi 3 haftada dese anlayacağımda sen bir konuş doktorunla yada erken git kontrole bekleme.Allah yardımcımız olsun.

herkese merhaba bebek odası takımı alan arkadaşlara bir şey sorucam ekstradan beşik vs alacakmısınız ya yoksa ben bebeğin yatağını yatak odasına mı kurdursam napsam bilemedim yaaaa

herkese merhaba bebek odası takımı alan arkadaşlara bir şey sorucam ekstradan beşik vs alacakmısınız ya yoksa ben bebeğin yatağını yatak odasına mı kurdursam napsam bilemedim yaaaa
Ben oda takımı aldım yatağı dolabı odasında kendi odsmada sepet aldım 6 7 ay yatabiliyo içinde baş ucumda hemen

Canimm ben de sana yaziyordum, guncelleme gelince bakayim dedim. Sen yazmissin :)
Foruma epeydir girmiyorum, bildirimlerin %90i gelmiyor bana nedense, o yuzden kullanmam cok zor oluyor :KK43:
persembe gunu drdaydim canim 2600 gr olmus oglum masallah. Cok yogun cati agrisi ve mide bulantisi-istifra disinda bi sıkıntim yok sukur. Sen nasilsin, bebek ne durumda.
maşallah cnm senin tosuna,benmde 32+5 te 2200gr dı şimdi ne durumda bilmiyorum 2 hafta sonra kontrol var.geçmiş olsun cnm benmde ara ara kasık ağrısı oluyo bide bu ara sık sık kasılmam oluyo onun dışında herşey yolunda çk şükür

kızlar epidural anesteziyle dogumu düşünen var mı nasıl olur acaba
ben düşünüyorum cnm bi taraftanda tedirgin ediyor omurdan iğne vurmak fln ama yaşayıp görcez artık iğne acıtmıyomuş bildiğim kadarıyla belden aşağısı uyuşuyomuş

Back
X